En helg på andra sidan havet!

Hade egentligen viljat publicera inlägget tidigare men det kom annat i vägen, fokuset på detta är inte den här helgen utan förra helgen och innan jag börjar berätta om min helg måste jag faktiskt först påpeka mina nya naglar som jag gjorde förra veckan. Hur snyggt blev det inte med lila och guld? Är egentligen ingen guld människa men med silver blir inte lika maffigt och snyggt!!

Veckan gick väldigt fort och helgen gick fortare. Förra helgen blev det en trip upp till fastlandet, vi alla i familjen åkte olika dagar men jag och killen drog upp till huvudstaden tidigt på fredag tillsammans med min lillasyster och vi startade den med att gå omkring på Ikea för det behövs alltid. Hela dagen bestod av shopping och vi däckade tidigt när vi kom till hotellet på kvällen.

Min lillebror, Joel och hans tjej Elvira / Min pappa och Joel. Vi har inte samma pappa egentligen men vi brukar säga att vi har det ändå. Min pappa var med och förlöste Joel som föddes i bilen.

Lördagen bestod av att åka till Strängnäs där vi firade min lillebror som inte är liten längre utan han blev 18 år!! Kan inte förstå att det går så fort och nästa år ska han ta studenten?? Hur som helst, det var en mysig dag med lunch, fika och massor med kramar. Nästan hela familjen var samlade samtidigt och det är första gången på flera år. Men som vanligt kan vi inte samlas alla eftersom vi är så sjukt många syskon men när vi samlas många i familjen är det alltid lika underbart!

Resten av kvällen bestod av restaurang besök medan syrran tog med honom ut på krogen. Vi åkte tillbaka till Södertälje och tog det lugnt för att sedan resa tillbaka till Gotland på söndagen. Även fast det var en kort vitsigt i Stockholm var det extremt skönt att få göra något annat på friveckan och även få hänga med familjen. Skulle inte säga att jag var utvilad när jag en dag senare gick ombord för att jobba men just nu är det bara två dagar kvar innan jag äntligen har frivecka igen!


kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar