En bra nyhet och en dålig nyhet

Tänkte uppdatera er om två saker som hänt den senaste månaden, en bra sak och en dålig sak. Dom som följer mig på twitter har rätt bra koll på vad som händer i mitt liv. Ni andra kanske inte har bra koll på läget, men jag ska berätta hur allt ligger till. Vi börjar med den dåliga nyheten!

För mer än en månad sen tog det slut mellan mig och Christoffer. Det har vart svårt att hantera allt eftersom det är den killen jag älskar fast han inte vart världens snällast den senaste tiden. Det funkade inte mellan oss, men det finns även en annan anledning bakom allt. Finns inte speciellt mycket mer att säga om saken, jag är helt förstörd för att jag förlorar den personen jag älskar mest. Vi försöker umgås och bygga upp en vänskap istället för ett förhållande och det funkar rätt bra fast det är jävligt svårt, men vi tänker inte förlora varandra helt.

Har tagit ett stort steg i mitt liv genom att flytta hemifrån. Imorgon är det en vecka sedan jag flyttade från landet in till Visby, känns sjukt skönt att bo själv men dock saknar jag mina föräldrar. Testa på vuxen livet är inte helt fel, eller vad säger ni? Jag kan bestämma exakt vart mina möbler ska stå, vad jag ska äta för mat och alla andra härliga saker. Var det en bra eller dålig nyhet med att jag flyttat hemifrån?

kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar