du gör inte saken bättre, fast du tror det

Foto: Beatrice Jakobsson (jag)
Kamera: Canon EOS 500D + 28-80 mm

Jag är super dålig på att blogga, men jag behöver bara ta det lungt och njuta den första veckan lagom när skolan har börjat. Nu ska jag se till att fixa så mycket jag kan med min blogg, efter skoldagarna och bilskolan. (i den kommande veckan)

I torsdags var det skola som vanligt, om jag minns rätt så var den inte jätterolig. Men det tycker jag inte att den första veckan är, efter skolan var det att åka in till Visby för att gå på teorikurs. Efter tog jag bussen till min älskling och vi gjorde inte så mycket åt mat och somnade rätt tidigt. Eftersom jag var ute vid honom vid åtta och vi somnade vid halv tio, vi såg en film sen somnade vi.

Fredag/Lördag: I fredags var det Donnerdagen, som ni ser på bilderna hade vi en dag då vi lekte. Jag tycker inte om att leka och tävla så jag tog kort istället. En helt okej dag, efter skolan åkte jag hem till min underbara pojkvän. Vi tog det lungt såg en film och träffade några vänner på kvällen, riktigt mysigt. Somnade vid halv tio, eftersom min älskling inte var hundra procent pigg och jag kan inte säga att jag mådde så bra av all sylt heller. Lördagen var det mest mys, såg en film och jag pluggade ett tag medan min pojkvän satt vid datan. På eftermiddagen tog vi oss ner till Slite för att kolla lite på Slite marknaden, jag orkar inte dra upp allt vad vi gjorde men vi hade riktigt mysigt på dagen. Vi tog moppen hem för att fixa oss och sen cyklade jag, Simon och min pojkvän till Slite och umgås med folk under kvällen. Vi kom hem kanske vid halv tolv och då somnade jag direkt, trött tjej!

Imorse när klockan kanske var 06:00 vaknade jag av att det blixtrade, åskade och rengnade. Det första jag tänkte på var, äntligen jag älskar det här vädret när man ligger inne i sängen. Men när klockan kanske blev 06:12 då kan man säga att jag började bli rätt. Hoppade upp ur sängen av ljudet som var precis utanför stugan, helt sjukt. Alla fönster lätt och jag kunde inte somna på ett tag. När vi vaknade åt vi lite frukost och sen drog vi till lärbor och satt och pratade ett bra tag innan jag skulle ta bussen hem till mig. Nu är jag hemma och ska försöka fixa lite här i bloggen, men jag har haft en bra helg med karuseller och annat skoj.

hur har ni haft det i helgen?

kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar