du finns i mina tankar varje sekund

Foto: Beatrice Jakobsson (jag)
Kamera: Canon EOS 500D + 28-80 mm
(en bild från lörsdags morgon)

Jag har verkligen inte haft tid att skriva i min blogg nu under dom senaste dagrana. Eller det blir väl två dagar eller något liknande, men nu i veckan ska jag försöka att blogga så mycket jag kan. Ända tills fredag då jag åker till Göteborg en vecka. I fredags när jag kom efter skolan kom min älskling hem till mig, då jag började laga mat med mamma medan min älskling satt vid sin data som han hade med sig. Våran kväll var rätt lugn med mat, godis och kortspel.

Igår blev det en lång dag, det började med att jag åkte till Visby med mamma, Fanny och Angelica. Min pojkvän var kvar hemma hos min bror och hans kompisar för att sitta och spela data. Det ville han göra och det var lungt för mig, tänker inte tvinga med honom på stan. Tiden sprang i väg och jag fick även med mig lite saker hem. Jag som inte skulle köpa saker innan jag åker till Göteborg. Men nu blir det så att jag valde att köpa några saker här på Gotland och då behöver jag inte köpa det i Göteborg. Men nu ska jag vänta tills jag åker till Göteborg på fredag. (ni får veta vad jag köpt imorgon och ni får även se bilder) Kvällen fick ett bra slut med att åka hem till min älskling. Tack för en underbar helg, världens bästa pojkvän!

Idag har jag vart med min älskling och vi har inte gjort så mycket. Han åkte med sin pappa tidigt imorse för att hjälpa honom med båten. Jag var hemma och såg film, sen har vi även sett på gamla skolkort. När jag skulle ta bussen hem gick den fem minuter tidigare än vad den skulle. I min busstidtabell visar det att den inte skulle gå fem över halv det betyder att den gick inte fem minuter tidigare den gick tio tidigare. Medan på alla skyltar står det att den skulle gå tjugo över, jag hatar att dom gör fel. Men min pojkvän fick köra mig till Othem så fick jag ta bussen därifrån.

Vad har ni gjort i helgen?

kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar