Drömmer om att skapa något eget

Drömmer jag inte om dyra kameraprylar så blir inredning nummer två som jag drömmer om. Egentligen behöver inte inredning vara speciellt dyrt men i detta inlägg kommer priset vara lagom högt, det finns självklart några produkter som inte är överdrivet dyrt.

Brukar inte sitta och kika på kylskåp/frys men det här året har jag gjort det mer än någonsin. För ett år sedan släppte Samsung en ny produkt som dem kallar Bespoke, jag måste missat det för det var i år jag upptäckte den här produkten. Antingen köper man kyl och frys i samma nyans eller så väljer man att blanda nyanser? Hur snyggt är inte det? Älskar idén, designen och funktionerna. Ge mig ett större hem för att sedan kunna investera sakerna. Skulle lätt ha två olika färger för det blir något nytt!

Aporna har vi snackat om tusen tals gånger här på bloggen, älskar dem och stör mig fortfarande på att jag inte köpt en eller två apor trots lång tid suktande. Något jag också tycker är snyggt är industrivägg men även industridörr. En skärmvägg fungerar lika bra som ni ser över, riktigt snyggt och stilrent i hemmet. Vem hade inte tackat ja till den?

Bokhylla är ju något man måste ha i sitt hem, älskar bokhyllar som går över hela väggen och speciellt med högt tak men den här hyllan är ju bara för fin, man behöver inte alls ha böcker utan fina detaljer i hylla . Väldigt enkel och snygg!

Timglas har jag sett flera gånger i olika butiker men inget slår det här timglaset. Älskar att den har platt botten och topp! Det billigaste av alla produkter men fortfarande inte köpt den, haha. Sänghimmel är så vackert men bara ställningen är något jag vill ha, man kan välja vad man vill ha. Trots att jag älskar min säng då den är flera år gammal och har en speciell betydelse skulle jag lätt kunna tänka mig att köpa den här. Riktigt snyggt som allt annat här i inlägget!

Tänker att det är lika bra att passa på att önska er en riktigt mysig julafton och mellandagar. Njuta och koppla bort internet för att fira julen ordentligt. God Jul alla underbara besökare, följare och människor!


kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

Enna,

God jul 😊 Och så fin inredning, det är ju så kul!

sayyeastofashion.blogg.se
carroat
carroat,

Så mycket snygg inredning! ❤️

nouw.com/carroat
happyM
happyM,

Men snälla så mycket snyggt!! Och kylskåpet och frysen????? Huuur kan man ha missat att det finns så snygga??? Aldrig sett!!! Kram ❤️❤️

nouw.com/happym
Hannativeskog
Hannativeskog,

kylen och frysen är sååå såå snygga 😍

nouw.com/hannativeskog
Emmamehrali
Emmamehrali,

Så sjukt fina saker 😍

nouw.com/emmamehrali
Ingajohansson
Ingajohansson,
carroat
carroat,

Hur var din julafton? Hoppas du får en fin lördag! 🥰

nouw.com/carroat
beattriicee
beattriicee,
Tack! <3 Den var riktigt bra tack!
nouw.com/beattriicee
Heléna,

God fortsättning fina du! Jag är tillbaka efter ett långt uppehåll - bra att prioritera annat ibland 😁 Så härliga inspo bilder! Jag älskar aporna och även timglas - har ett från Indiska som jag bara älskar! Hoppas du har haft en underbar jul så här långt! Jag njuter och kopplar av! Stor kram 💖💖💖

whateverornever.blogg.se
agnesmathilda
agnesmathilda,

Älskar sådana här inlägg! Håller verkligen med dig om att det var häftigt med två olika färger på kyl och frys! Så unikt men ändå stilrent. Sjukt coolt ❤️

nouw.com/agnesmathilda
amaliev
amaliev,

Det finnes så alt for mye fint der ute av hjem og interiør! 😍

nouw.com/amaliev