Dagens fråga - förlovning

kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

Eleonor Sjöberg,
Det är en väldigt individuell fråga.
Jag tror att man gör det om paret känner att det känns rätt. Min personliga åsikt är att man bör kanske vänta lite mer än en vecka.

Åldern spelar egentligen inte heller någon större roll. Men från 12-18 år så ändras man väldigt mycket. Nya skolor, intressen, jobb och man utvecklas som personer också. Då kan det vara svårt att hålla ett förhållande i liv. Jag säger inte att det är så för alla. Men för många.

Alla är vi individuella och allting skulle vara tråkigt om vi alla tog samma beslut gör det som känns rätt. Vissa förlovar sig efter en dag andra efter 25år.
eleonorsglutenfrialiv.blogg.se/
eekkaa,
Hej Syrran,

Det finns inge åldersgräns när man kan förlova sig.
Det som är huvudsaken är att man inte bara gör det.
Förr i tiden så var det så att man skulle gifta sig med den personen om man folovade sig. Som jag har märkt så gör man inte så i dagsläget. Jag tycker att man ska förlova sig när man känner att man kommer ha en framtid med den personen. Förlovningen är en symbol för kärlek. Men man blir inte kärare om man förlovar sig.

Jag hoppas du försåt min förklaring.

Puss och Kram från syster Geka
eekkaa.blogg.se/
susanna,
När man känner sig redo. Åldern spelar väl ingen roll, men man borde ju varit tillsammans ett tag i alla fall.
susannapalsson.blogg.se/
rebecca,
Förlovning är ju ett löfte om att man en dag ska gifta sig med varann. Tror inte 14-15 åringar förstår innebörden riktigt, man är för ung då. Tycker man borde vänta tills man är i alla fall 17-18 och fått i alla fall liiiite mer perspektiv på livet.

Men alla får väl göra vad de känner för liksom..
rebeccalowgren.blogg.se/
bbaraaelin,
för mig spelar det inte så stor roll, men när man ser ungdomar typ 14-16 känns de lite för mycket.. Typ 17-18. man måste vara medveten om löftena man ger varandra, då förlovning är en inbjudan till giftemål. Har man tänkt igenom saken väl och känner sig trygga med varandra kan man gott förlova sig. 😊
bbaraaelin.blogg.se/
LIENE,
Jag tycker bara man ska följa sina känslor, men man ska bäst låta bli att gifta sig om man blivit ofrivilligt gradvid, om man vill lösa sina ekonomiska kriser o.s.v. utan det ska vara frivilligt.
lienes.blogg.se/
Agnes fotografi,
Det är självklart helt individuellt.

Men jag är lite gammalmodig av mig och skulle själv aldrig förlova mig om jag inte tänkte gifta mig inom 1-2 år. Jag och min pojkvän har snart varit tillsammans i 3 och ett halv år, och jag fyller arton i sommar(han är fyra år äldre). Men att förlova sig borde vara någonting man gör när man helt och hållet har flyttat hemifrån och bor tillsammans och har bestämt sig för att på riktigt bilda ett liv tillsammans.

Tycker jag, iallafall.

- och tack så mycket för kommentaren på min blogg!
agnesstenlund.blogg.se/
Cajsa,
undra om man kanske ska ta och göra lite te.. 😊 Det hade varit gott. 😊
cjssong.se
HER WAY,
Jag tycker man ska förlova sig när man vet att man ska gifta sig. För inom ett år ska man har gift sig om man förlova sig! Och gifta sig gör man när man känner sig redo för familj... Alltså bör man vara mellan 25-30 för då har man oftast fast jobb och och hunnit skaffa sig en karriär 😊
www.nattstad.se/piadina
vanessa,
Jag tycker att man ska förlova sig när man nästan är klar med plugget och är helt säker på att man älskar personen, men man borde ändå prova att bara vara ihop i ett år för att testa alla olika känslor den andra har och så man lixom vet exakt vem man ska spendera en stor del av sitt liv med. En viktig grej är också att ha gjort allting man alltid velat göra innan man lägger sig inom gränser. för mig är förlova och giftemål något jätte stort och allvarligt och man kan int alltid göra det man alltid velat göra om man inte är ensam, dvs utan en man eller fästman o så!
vaaniias.blogg.se/