Bucketlist inför våren

Blogglistor

Hade tänkt att publicera min lista jag har för vintern men det blev så sent att jag istället valde att ha den för mig själv. Det här är en lista på saker jag vill göra under våren som inte har börjat ännu. Min original lista på telefonen är så mycket längre men jag har valt att inte skriva med saker som är oklart om det går att genomföra. Vi vet inte hur pandemin kommer fortsätta men förhoppningsvis släpper spridningen men fram tills dess kommer jag verkligen begränsa mig med saker jag vill göra under våren även fast jag går på väggarna här hemma. Vill bara ut och göra saker men det får vänta ett litet tag till!

Dricka smoothies i mängder. Redan nu dricker jag ganska mycket men det ska bli mer under våren!

Gå långa promenader. Vädret bestämmer hur långa promenader.

En picknick men gärna flera. Så mysigt att bara ge sig ut och sitta utomhus med sällskap i flera timmar.

Fotografera körsbärsträd, detta är obligatoriskt. Kommer inte åka till Stockholm om det fortfarande spökar med viruset men är det okej så åker jag gärna dit för att fotografera annars får jag nöja mig med våra körsbärsträden här på ön!

Måla påskägg. Är inte den som gör värsta festen under påsk men kan tycka det är lite roligt att måla påskägg och jag måste skapa en påskbild som varje år så det blir perfekt att måla påskägg istället för att fotografera godis till bloggen!

Fotografera soluppgång och nedgång. Behöver inte säga något här, det är bara ett måste.

Planera sommaren. Vet inte hur mycket man vågar planera men det lär jag inse under våren.

Skicka brev till mina vänner. När det är en pågående pandemi kan jag tycka det kan vara mysigt att skicka en lite hälsning till mina vänner jag inte träffat på flera år. Hade egentligen tänkt skicka julkort men ett kort nu på våran funkar minst lika bra!

Baka en god paj. Det känns verkligen som ett måste under våren!

Testa att baka bananbörd. Det kan hända att jag kanske redan tjuvstartar med att baka det under kommande vecka. Har aldrig testat brödet förut men det ser så gott ut och nu när jag köpt en form har jag ingen ursäkt att skjuta fram problemet.

Tälta och grilla. Förra året grillade jag inte någon gång, inte ens på sommaren? Brukar alltid tälta en gång varje år men det blev inställt pga pandemin, så nu vill jag hinna grilla och tälta innan sommaren börjar!

Uppdatera min garderob. Oftast när jag uppdaterar min garderob köper jag 2-4 saker men nu vill jag verkligen uppdatera den på riktigt eftersom jag även har lyckas rensa 2 gånger i år. Kanske hinna köpa mer än en långklänning!

Äta min första smoothie bowl. Känner mig ganska seg med att jag inte testat, men jag ska!

Köpa hem buketter men även plocka blommor. Älskar att ha blommor hemma!

Fotografera stjärnor. Är ganska mörkrädd så jag har tvingat min kille att han måste följa med för jag vill inte stå ute på en åker helt själv mitt i natten eller det skulle aldrig ske. Det är kanske bäst att göra det snart innan det blir för ljust.

Fotografera flera projekt med Johanna. Som ni säkert vet äger hon företaget StyelMood men hon är även min bästa vän, så att bygga upp olika miljöer i ett hus och fotografera tillsammans hade vart så underbart roligt och men även fotografera utomhus!

Äta fruktsallad. Frukt funkar oavsett årstid men det är något speciellt med att äta frukt på våren.

Fotografera en ny profilbild. Det är enklare att fotografera en egen profilbild till Facebook och min börjar bli "gammal" så det är ett måste under våren, hoppas även jag kan lyckas tvinga någon att ta en ny bild till min header.

Pyssla/DIY. Vill så gärna pyssla eller göra något kreativt under våren.

Kasta kubb. Måste ringa mina syskon eller något och säga att vi ska kasta kubb. Tänk att det snart är två år sedan jag spelade kubb förutom en kort stund förra året men det räknas knappt. Saknar att kasta kubb något enormt, så det vill jag göra i vår.

Köra bilbingo. Hade verkligen varit så kul att testa det, så ska försöka hinna med det.

Fira min bror som fyller 30. Pandemin kanske fortfarande pågår men jag ska göra något stor på hans dag.


kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar