BRÖLLOPSBILDERNA FRÅN ITALIEN

Bröllop

HELEN ♥ OSCAR Berättade i mitt senaste inlägg har jag det fullt upp hela tiden trots att jag har flera bilder som väntas på att publiceras, kanske ska börja med att visa några av alla bilder från bröllopet som jag fotograferade för några månader sedan. Bilderna har varit klara ett bra tag men endast blivit publicerade på min Instagram. Är så tacksam att jag fick följa med på resan till Italien vara en del av deras vackra bröllop på berget. Bröllopet var magiskt och att få följa med till Italien var ett stort plus trots att jag inte upptäckte hela staden. Finns ett inlägg längre ner om ni vill veta hur denna upplevelsen blev verklig. LYCKA!

kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

NICOLE,
Oh så jag kände igen henne men inte kunde placera henne! Tills jag kom på att hon har bloggat och att vi kommenterade mycket hos varandra haha 😊 SÅÅ fina bilder verkligen, wow!
nouw.com/nwistrand
Sarah,
Vilka fina bilder du har tagit 😊
CheerSarah.devote.se
Johanna Utterberg,
Såååå magiska bilder och är så glad att ha en bästa vän som du så jag vet att mina bröllopsbilder är räddade, för du är ju redan bokad den dagen jag ska gifta mig! <3 men det visste du redan 😉
johannautterberg.se
Kamilla,
Wao vilka fina bilder du tagit på fina brudparet.
kamillaskamera.com/
Celine,
MALIN,
Så himla fina bilder! Wow! Kram
malinkirstine.se
Louise,
Superfina bilder! 😃
louiseelinore.com
Lena,
Vilka vackra och magiska bilder, bra jobbat! 😃
None
enna,
Josäfin,
sååå fina bilder 😃 WOW!
jossanamigo.blogg.se