Blogglista med jultema!

Blogglistor

Som ni vet ÄLSKAR jag blogglistor där man får svara på frågor, eftersom jag blev taggad av både @sofialissmyr och @isvarmt så tänkte jag därför svara på den här listan som man hittar lite över allt hos oss bloggare. Tack för taggen tjejer!

Är du en som älskar julen eller tycker du det är en jobbig högtid? Både och, mest en som älskar julen men det är även en jobbig högtid. I yngre ålder älskade jag julen men nu när man blivit äldre så känns det bara som en jobbig högtid med stress. Det är så mycket som ska göras och mest stress är alla julklappar, men älskar känslan när man väl sitter ner på julafton och kan mysa. Är mer en person som älskar julen men vi alla kan väl hålla med om att det är lite jobbigt med så mycket stress och press?

Hur ska du fira jul? Det är fortfarande oklart exakt hur jag ska fira julen men planen är att träffa familjen men också hinna träffa killen!

Kommer något se annorlunda ut denna julen tillskillnad från förra året? Ja! Först har vi en pandemi här i världen som tyvärr förstör ganska mycket och sedan den andra skillnaden är vart jag befinner mig. Det här året kommer jag vara hemma med hela familjen medan förra året firade jag julen tillsammans med pappa och min lillasyster i varmare grader. Vi befann oss i Thailand vid den här tiden så det är ganska stor skillnad skulle jag påstå.

Är det något du är besviken över hittills? Ja, pandemin? Den förstör ganska mycket. Och att snön inte kommit.

Vad tycker du om årets julkalender? Brukar alltid se på julkalendern men av någon anledning har jag inte tagit mig tiden till att se på den förrän igår när jag tvingade killen att se alla 17 avsnitt. Åh, jag älskar den! Den är så fin och mysig vilket jag tycker är så viktigt.

Tycker du det är roligt att slå in julklappar eller är det en pina? Tycker det är så mysigt att sitta ner och slå in julklappar medan julmusik spelas men jag har oftast inte tid att göra några konstverk på alla paket med rim vilket jag gärna hade viljat gjort.

Vad dricker du helst till julmaten? Julmust men för att vara mer specifik skulle jag vilja ha julmusten i glasflaska!

Du får välja två temafärger att inreda julen med, vilka färger blir det? Får jag välja helt fritt hade jag valt silver/vit för det är något jag tycker passar fint ihop men även in i mitt hem. Har tidigare pynt sedan flera år tillbaka som jag inte bytt ut så därför blir verkligheten ett annat färgtema, grönt, rött och guld.

Vad blir årets juloutfit? Förmodligen en stickad tröja och ett par jeans eller kommer det bli en beige klänning med en stickad tröja över. Inte bestämt mig. Var även inne på att beställa kläder men det blev aldrig av, haha.

Vilken doft påminner dig mest om julen? Glögg och lussebullar men om jag är utomlands så är det citrongräs som påminner mig mest om julen, haha. Kanske konstigt men det blev så förra året!

Vad är din favorit på julbordet och vad hade du helst sluppit äta? Julskinka, knäckebröd och senap är en favorit. Hade gärna skippat brysselkål, lutfisk och Janssons frestelse med ansjovis.

Vad önskar du dig i år? Har faktiskt inte önskat mig något mer än en ny mixer till mina smoothie idéer och en hårddisk. Det är bara killen som frågat så har inte behövt tänka på något mer jag önskar mig.

Är du nöjd med dina julklappsinköp, och vilken är din favorit? Helt okej för att vara i sista minuten, min favorit är nog till min lillasyster eller kille trots att det inte var lätt att hitta något. Fick kriga för att få veta vad dem ville ha.

Har du snö där du bor? Nej, än så länge har det inte kommit snö här så jag fortsätter vänta och jag är så förväntansfull på att snön ska falla.

Äkta eller plast-gran? Skulle vilja svara äkta för jag älskar den känslan mer men eftersom jag har en plast-gran och nästan alltid haft det så blir det tyvärr plast-gran men i mitt framtida hus kommer jag ha en äkta för det ger mer känsla och doften är underbar.

Vad är det bästa med julen? Helheten. Sällskapet, kärleken, händelserna och maten.

Vem vill du läsa denna listan hos? Känns som väldigt många har svarat på den här listan så jag kommer ärligt inte skicka den vidare. Skulle vilja läsa den här listan hos alla då den är så bra, har du inte gjort den här listan så utmanar jag dig att göra den!! En mysig lista alla borde svara på!

kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar