BILDER JAG ALDRIG PUBLICERAT

Fotoalbum

Tror inte jag träffat någon som ogillar när man går tillbaka i sitt fotoalbum och tittar tillbaka på minnen. Många av mina senaste inlägg består av tillbakablickar men eftersom ingen verkar ogilla det så fortätter jag bjuda på gamla minnen och jag får gräva i mitt arkiv vilket jag älskar. Den här gången bjuder jag inte bara på gamla bilder utan bilder som aldrig har publicerats på bloggen. Man kan hitta dessa bilder på internet men dem är inte uppladdade av mig men kanske av mina kunder.

Under 2018 fotograferade jag några produkter av Idun minerals sortiment. Fotograferade både i studion men också hemma där jag valde att göra bilderna lite mer vardagligt. Några av bilderna ifrån studion har ni fått sett eftersom det är dem jag tycker mest om. Dessa bilder har ni inte sett på min blogg tidigare då jag inte valt att visa dem. IDUN har flera olika konton på Instagram och där har bilderna publicerats flera gånger. Man kan även hitta flera olika bilder ifrån båda fotograferingarna.

Under hösten 2018 tog jag tåget ner till Jönköping där jag hade ett uppdrag ifrån Folkuniversitetet, uppdraget gick ut på att fotografera bilder till deras bildbank. Hade inte tur med vädret då det var regnigt och dimmigt men kom tillbaka med bilder ifrån Jönköping trots att jag jobbade en hel vecka med att få tillbaka bilderna då jag råkade formatera minneskortet av misstag. Den här bilden printade vi även ut stort och hängde i ett rum på Kungstensgatan.

Höstlovet 2017 fotograferade jag min systers familj då jag hade en uppgift när jag studerade på folkhögskolan. Det här är en av hela bildserien.

Strax efter sommaren 2019 åkte jag och Humlan på semester i Rhodos eller det var min födelsedagspresent av henne. Här är en av bilderna som fotograferades under den semestern. Den andra bilden är ifrån våren 2015, planen bakom bilden var att lägga upp den på bloggen men det blev aldrig riktigt av.

Våren 2019 åkte vi till Mallorca där vi skulle göra uppdrag tillsammans med andra företag, det var en som ingick i min praktik under utbildningen. Vi hade även uppgifter ifrån skolan där vi skulle fotografera bilder för skolans Instagram. Här är en av bilderna jag fotograferade och man blir helt lycklig av bilden oavsett om man vet hur bilden skapades!

kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

Johannna
Johannna,
Alltså du är så sjukt duktig 😍
nouw.com/johannna
beattriicee
beattriicee,
Emmamehrali
Emmamehrali,
Jag gillar att se ''gamla bilder'', bilderna var ju riktigt härliga! 😃
nouw.com/emmamehrali
beattriicee
beattriicee,
Men tusen tack finis! ❤️
nouw.com/beattriicee
Heléna,
Blev något fel när jag skulle posta kommentaren så jag skriver igen 😊 Underbara bilder! Jätteroligt att du delar med dig av din arkivskatt 😃 Ser gärna fler inlägg som detta! Kram <3
lehdla.blogg.se
beattriicee
beattriicee,
Hmm, okej. Har bara fått en kommentar av dig iaf. Tack så mycket och vad roligt att du gillar idén, gör mer än gärna flera inlägg! ❤️
nouw.com/beattriicee
Netti Starby,
Wow vilka vackra bilder du har fotograferat genom åren! 😃 Kramis
starbys.se
beattriicee
beattriicee,
Tack, tack, tack!!
nouw.com/beattriicee
celinelundqvists
celinelundqvists,
Tycker så mycket om den härliga känslan i alla dessa bilder!
nouw.com/celinelundqvists
beattriicee
beattriicee,
Vad glad jag blir, tack!
nouw.com/beattriicee
Wifeey,
Men woow vilka fantastiska bilder du har tagit 😃
Riktigt vackra och väldigt varma bilder 😊

Kram
wifeey.se
beattriicee
beattriicee,
Men tusen tack!!! ❤️
nouw.com/beattriicee
Marie,
Men jättefina bilder ju
sweetwordsbymirre.com
beattriicee
beattriicee,
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Alltså du är så sjutk begåvad på att fota, jag förstår inte hur du gör för att få till det så galet bra! Vad är ditt bästa tips för att få ett sånt lyckat och livligt foto som möjligt? Du inspirerar en verkligen hjärtat! Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
beattriicee
beattriicee,
Men tack finaste Sofia!! ❤️ Oj vad svår fråga. Jag skulle väl säga att det är värt att lägga någon slant på något fotokurs om man inte vill plugga eller så handlar det om att verkligen fördjupa sig på alla sätt som finns!. Hoppas det var ett hyfsat bra svar! Massor med kramar 😊
nouw.com/beattriicee
Sara,
Superfina bilder <3
www.aamaziing.se
beattriicee
beattriicee,
Delila,
såå vackra bilder <3
delilabasic.devote.se
beattriicee
beattriicee,