Bilder från April, Martina och Juulia

Modell & Porträtt
Canon EOS 7D + Canon lens EF 50 mm f/1.4 | Modell Martina Ahlmark & Juulia Haverinen För två månader sedan fotograferade jag min vän Martina och hennes kompis Juulia. Ni har inte fått sett speciellt många bilder från den dagen och tänkte därför bjuda på några. Två vackra tjejer. Om ni inte sett dom andra bilderna så tycker jag ni ska kika in dom här och här.

kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

Johanna Utterberg,
Jättefina bilder, kul och se lite arkivbilder! Och gud vad jag älskar bakgrunden, den är så häftig i bilderna! 😊 Vart var det någonstans?
johannautterberg.blogg.se/
carolines ?,
Så fina bilder!
carolines.for.me/
Céline,
så härliga bilder!
evaceline.blogg.se/
Vianne,
Tänkte passa på att fråga, är du nöjd med ditt objektiv? Det som du använder till sådana bilder osv 😊
www.viannecaroan.se
Ja, det är den också!! 😊 Härliga bilder, du är jätte duktig!
carrosungar.vimedbarn.se
Jag är riktigt nöjd med objektivet, plus att det inte är speciellt dyrt. Ett perfekt objektiv både för ljus och "suddig" bakgrund. Inte hittat något bättre objektiv till porträtt så man kan verkligen säga att jag är nöjd! 😊 Funderar du på att köpa ett?
beattriicee.blogg.se
Vad kul att du tycker det Johanna! 😊 Älskar också den, det ligger i Högdalen här i Stockholm. Det är en skatepark, haha! 😊
beattriicee.blogg.se
MALIN,
Riktigt läckra bilder måste jag säga! Du är grym!
malinkirstine.se/
Tack så mycket, den första bilden är inte i solljus. Den är i skuggan men dom andra tre är i solen och det gäller bara att hitta den perfekta stället för att kunna stå i solen. Älskar skuggan mer och fotograferar helst där. Ååå vad kul, ska kika in dom!
beattriicee.blogg.se
Sofia,