Behöver mer tid för att hinna med allt!

Bilderna är ifrån Weheart Min frånvaro har vart långt nere på botten, båda skolan och bloggen har fått lidat. Den här veckan ska jag fixa min frånvaro. Under tiden har jag haft det väldigt bra fast jag vart sjuk. Helgen behövde jag, fick samla lite energi som jag behöver framöver. Hoppas ni haft det bra!

På mitt schema för dom kommande veckorna blir mest körkortsplugg, skolan och jag ska även flytta från min lägenhet till en annan lägenhet. Känner mig också sjukt taggad att fotografera, så nu letar jag efter inspiration för fullt för att få lika vackar bilder som dom här.

kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

Cajsa Fotograferar,
Åh tycker du de.. tack 😊
www.cajsaphoto.blogg.se
Sanna<3,
Himlar vad fina bilder och fin design! Älskar allt.<3
photobysannaa.blogg.se
amanda,
sv: jag har precis lagat mat 😃 själv?
liindstrand.blogg.se
palleh,
Hej! har en frågestund på min blogg, och skulle vara kul om du slängde in en kommentar. 2 bloggar kommer också att länkas! Kram. Snygga bilder för övrigt 😊
www.nattstad.se/palleh
Sanna ;D,
Hoppas du blir frisk snart!
handlingar.blogg.se
Vrf ska du flytta till en ny lägenhet? 😊
pinkpiercing.se/
Sara,
hoppas att du är frisk nu igen! 😊 Svar: Mm, nu skulle jag inte vilja bo med familjen längre, det är ganska skönt att ha flyttat hemifrån 😊
sarabacksbacka.blogg.se
LIENE,
Så vackra bilder! weheartit har alltid bra inspo. Har också varit frånvarande från bloggen på senaste tiden men jag tror jag börjar bli mer aktiv igen.
lifefromwithin.blogg.se
josefine,
bilden i mitten med bruden, wow. sån skulle man vilja ta 😊
jgreen.blogg.se
sarah,