Beatrice svarar på några roliga frågor #2

Som ni vet älskar jag att läsa inlägg som innerhåller både frågor och svar. Minns ni mitt förra inlägg med frågor och svar? Här kommer mitt sista och andra inlägg där jag besvara några random frågor jag hittade på internet. Hoppas ni gillade dessa två inlägg, mitt första inlägg hittar ni HÄR.
15. Vilket föredrar du, JPEG eller RAW? När jag började fotografera hade jag sagt JPEG eftersom jag inte visste vad råformat (RAW) betydde. Men när jag lärde mig att använda råformat och fick se skillnaden så föredrar jag råformat (RAW) i alla lägen som finns. Så enkelt och bra, även fast det tar sjukt mycket plats på datorn.
16. Vilken är din favoritfotograf? När jag såg Mattias Klum 2008 blev jag helt förälskad och han har varit min favorit sen 2008.
17. Hur länge har du haft den här bloggen? 22 Oktober 2008
18. Vilket läge fotograferar du i?
Manuellt, det finns inget bättre än Manuellt.
19. Vad tycker du om dina bilder för två år sedan? Vissa bilder älskar jag och vissa hatar jag verkligen. Beror på motiv och även vinkel. Fotograferade ganska mycket natur bilder för två år sedan och många av dessa bilder är sååå hemska. Men man utvecklas och övning är sjukt bra. Bilden här under är ifrån 2012, en bild jag fortfarande tycker om.
Arkiv 2012 20. Vad använder du för dator och program att redigera dina bilder i?
Använder båda min PC och min Macbook. Redigerar i Photoshop CS6.
21. Bästa fotominne?
Island 2012, klassresan.
22. Kan du koda din blogg och hur lärde du dig det?
Jag kan koda bloggar men inte från hela grunden vilket betyder att jag inte är någon expert. Lägga in nya saker eller ändra något är ganska enkelt för mig. Brukar söka runt på google och sedan skriva ner viktiga saker som kan behövas senare i livet eller något jag borde komma ihåg.
23. Vad tycker du om staden du bor i?
Gotland är ett väldigt fint ställe, speciellt på sommaren. Hela Gotland är ganska litet och det blir lätt att alla känner alla här, vilket är ganska tråkigt. På vintern och hösten är det ganska dött på gatorna i Visby, ganska tråkigt men skönt. Annars älskar jag Gotland, en mysig, underbar och liten ö mitt i havet.
Arkiv 2012 24. Vad dricker du till frukost? Gärna ett glas smoothie eller juice.
25. Roligaste händelsen under 2010?
Det hände extremt mycket roligt under 2010 men om jag bara får välja en sak blir det bloggträffen jag hade med tre andra tjejer. Det var såå kul att göra sin egen bloggträff med tjejerna. Sjukt roligt att få träffa folk ifrån bloggvärlden. Inlägget är ganska gammalt men här ser ni några bilder. LÄNK
26. Är det viktigt att fira födelsedagar? Absolut, tycker det är väldigt viktigt!
27. Hur många bilder har du på datorn/hårdisken?
Väldigt många bilder, nästan överdrivet mycket. Min hårdisk är fylld av onödiga bilder (Fråga mig inte varför jag sparat alla bilder, vet kanppt själv) Har bilder som är suddiga, dåliga och bara helt meningslösa. Måste rensa min PC, Macbook och hårddisk. Haha! Gillade ni frågorna? Gör ett inlägg själv och besvara frågorna.
Mitt första inlägg hittar ni här.

kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

Pauline,
så roligt att läsa dina svar 😊
lillafrokenhurtig.se
amanda,
Kul med frågor och fina bilder 😃
liindstrand.blogg.se
Thea,
Åh vad synd, jag använder mig av gimp! Finns det något som ungefär motsvarar raw? 😊
theasspace.blogg.se
Åå, vad synd. Menar du fotograferings format? JPEG är det bästa efter RAW som jag testat.
beattriicee.blogg.se
Mathilda - PHOTOGRAPHS,
Spännande! 😊
bymathilda.se
Celine,
Så intressant att läsa!
celinelf.blogg.se
Thea,
my,
Roligt att läsa 😃
monkiapa.blogg.se/
Sarah,
De va kul o läsa 😊
CheerSarah.devote.se