Balansen mellan stress och återhämtning och Stockholm trip!

Påskveckan blev verkligen en tuff vecka och framför allt när det är typ första gången efter pandemin som vi kör fulla turer med passagerare. Vi klarade av arbetsveckan bra och direkt efter arbetsveckan tog slut så flög jag upp till Stockholm för att gå på en kurs. Behövde verkligen göra något annat på min frivecka och en spontan trip på 2 dagar var perfekt!


Vi flög upp på tisdagmorgonen och spenderade hela dagen med föreläsning trots att vi alla knappt sovit mer än 6 timmar. Tappade verkligen räkningen på hur många koppar kaffe vi drack den dagen men många blev det. På kvällen skulle vi äta middag och som tur hann vi springa till hotellet och få byta om innan middagen. Jag var även så snabb att jag hann tvätta mitt hår och stöka ner hela badrummet med mina produkter. Kvällen slöt kanske inte så tidigt som vi hade planerat men dagen efter vaknade jag ändå ut ganska pigg trots några extra glas och dåligt sömn sedan några dagar innan. En riktigt mysig kväll som jag behövde!


Vi startade andra kursdagen med hotellfrukost och när halva dagen hade passerat så började jag känna mig sjuk men överlevde dagen. När vi landade i Visby igen så kom förkylningen på riktigt, brukar bli sjuk när jag haft det stressigt och äntligen får slappnade jag av helt. Kommer förhoppningsvis inte vara så sjukt länge då jag vet att stressen varit hög för mig och då sker detta. Men bortsett ifrån att jag blev sjuk så uppskattade jag en snabb visit i Stockholm och få åka på en lärorik kurs!


kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar