ÅRETS POPULÄRA/FAVORIT INLÄGG

Blogglistor

Vilka inlägg har varit speciella under året? Det ska jag berätta och samtidigt blicka tillbaka. I detta inlägg kommer jag dela med mig av två inlägg ifrån varje månad. Det mest lästa inlägg kommer först och sedan kommer jag välja ut mitt favorit inlägg genom månaden!


JANUARI MÅNAD

MIN NYA OCH BÄSTA TATUERING. I inlägget berättar jag om min tatuering som jag genomförde i Thailand som betyder väldigt mycket för mig. En tatuering som blev ganska spontan men också planerad då jag designat den själv.

MITT EXAMENSARBETE FRÅN FOTOSKOLAN STHLM. Visade upp mitt slutresultatet på examensarbete som jag gjorde i slutet av 2019 där jag valde att arbeta med Apoteket. Älskar inte bara inlägget i helhet utan även alla bilder.

FEBRUARI MÅNAD

TILLBAKA TILL MIN BARNDOM. Ett inlägg fullt med bilder ifrån min barndom där jag även berättar om vissa högpunkter.

BILDREDIGERING, FÖRE OCH EFTER. En inblick i hur stor skillnad det kan vara på en oredigerad bild som sedan är redigerad.

MARS MÅNAD

TUMMEN VAR MIN BÄSTA VÄN. En storytime ifrån min barndom när tummen var det enda som existerade, berättar även att jag inte slöt i tidig ålder utan jag var ganska stor innan tummen försvann ur bild. Ett roligt inlägg faktiskt!

5 IPHONE HACKS. Berättar om 5 enkla hacks som man kan göra på sin telefon.

APRIL MÅNAD

SMÅ GRUSVÄGAR TILL HAVET. Väldigt enkelt inlägg där jag berättar om en dag när jag åker längst grusvägar med en fin person och bjuder på bilder ifrån södra Gotland. Den fina personen är min kille men var ganska hemligt då!

HAN ÄR MIN, BARA MIN. Detta inlägg betyder allt för mig. När jag berättade om att det finns en kille i mitt liv som inte bara är en vän utan något mer. Var så nervös att släppa det eftersom nästan igen visste om att vi träffades och helt plötsligt kom detta inlägg.

MAJ MÅNAD

THIS OR THAT. Ett enkelt inlägg där jag få välja mellan två saker.

26 SAKER JAG LÄRT MIG PÅ 26 ÅR. Inlägget tog mig tid att göra, wow. Tror jag satt i flera timmar för att sedan bara få 26 saker och inte över 200 olika saker som jag lärt mig. Man lär sig något hela tiden så det är svårt att korta ner.

JUNI MÅNAD

TACKSAMHETSLISTAN. Emma gjorde ett inlägg och kom på en idé att man skulle skriva ner saker som man är tacksam för varje dag. Självklart blev jag så taggad och gjorde utmaningen med finaste taggen #emmaspiggelinutmaning

MITT KÖK HAT FÅTT FÖRÄNDRING. Detta hade jag väntat på i flera år och äntligen byttes mina luckor ut i köket.

JULI MÅNAD

JAG REDIGERAR ERA BILDER #1. Har flera inlägg, först ett inlägg där jag delar med mig av mina olika presets och sedan fick jag redigera era bilder. Det var så kul och detta vill jag göra om, är ni taggade på en omgång till?

LAXPASTA. Ett recept som jag tycker ni ska testa.

En av bilderna jag redigerade åt @emelieanderssoon

AUGUSTI MÅNAD

JAG ÄR VECKANS BLOGG HOS NOUW. Behöver inte säga så mycket, det var en lycka!

GOTLÄNDSKA ORD DEL 2. Detta har varit populärt och väldigt roligt att göra.

SEPTEMBER MÅNAD

TIKTOK LÄR MIG ALLT. TikTok lär mig väldigt mycket och i inlägget berättar jag olika kategorier man kan lära sig saker i och även vem man borde följa för att kunna lära sig mängder med saker via TikTok.

VAD JAG ANVÄNDER FÖR BAKGRUNDER? Inlägget handlar om hur man kan skapa enkla bakgrunder till sina bilder. Det är både enkla bakgrunder och svårare, visar även olika förslag på bakgrunder och många av bilderna är inte fotograferade i studio!

skärmdump ifrån konto @casa_pederson

OKTOEBR MÅNAD

HUR FÅR JAG MINA JOBB? Ett inlägg som var efterfrågat där ni var nyfikna varför jag var assistent åt en fotograf på TV4.

FÖRDELAR MED ETT EGET FÖRETAG. Att starta ett företag kanske är jobbigt men det finns fler fördelar!

NOVEMBER MÅNAD

VECKANS LISTA - V.45. Vet egentligen inte varför detta blev så populärt för berättar bara om min vecka och om ordet "GirlPower"

SVAR PÅ FRÅGESTUND - OM MIG. Finns många inlägg jag gillar i den här månaden men jag älskar att svar på frågor och dela upp inläggen så när jag svarade på era frågor har varit det bästa inlägget, sedan vilken kategori spelar ingen roll.

DECEMBER MÅNAD

VECKANS LISTA - V.51. Berättar om min vecka men även att jag gick under fartyget som jag ligger på. Så häftigt att kunna gå under en båt!

CANON EOS 5D MARK IV. Finns många bra inlägg under den här månaden men min absolut favorit var när jag publicerade inlägget om min drömkamera. Jag drömt om att köpa den men även kunna skriva att jag nu äger den. Var så pirrigt att publicera inlägget!

-

kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

by_anniess
by_anniess,

Dina bilder är Wow, verkligen!<3 Kul att Du delar med dig!

nouw.com/by_anniess
Hannakarlzzon
Hannakarlzzon,
Vilket härligt inlägg!!! Kram <3
nouw.com/hannakarlzzon
linneassofie
linneassofie,

Men hallå WOW vilken tatuering! Fantastiskt fin! Vilken härlig sammanfattning 😃<3

nouw.com/linneassofie
emelieanderssoon
emelieanderssoon,

Jag älskar verkligen din tatuering, den är så fin 🥰

Och jag blev så otroligt nöjd över bilderna du redigerade ❤️❤️

nouw.com/emelieanderssoon
happyM
happyM,

Så många fantastiska inlägg ❤️❤️

nouw.com/happym
Frozenvanilla
Frozenvanilla,

Så fina bilder och många härliga och inspirerande inlägg! 😊❤

nouw.com/frozenvanilla
Vardagsarlighet
Vardagsarlighet,

Så fint inlägg ! Följer dig direkt ! 😃

nouw.com/vardagsarlighet
Hilma
Hilma,

Gott nytt år vännen <3

nouw.com/hilma
amaliev
amaliev,

Så gøy å få lese, og se dine tidligere innlegg fra før jeg begynte å følge med! Gleder meg til å følge deg fra dag en i 2021! 🥰😍

nouw.com/amaliev
Heléna,

Härliga inlägg och jag kommer ihåg de flesta av dem (har ju missat några av dem under min bloggpaus) 😍 Gott slut och ett riktigt Gott nytt år fina du! Kramar 💖💖💖

whateverornever.blogg.se