ÅRETS COOLASTE JULKLAPPAR

Här är paketet som jag fick för flera veckor sedan av coolstuff.se. Innehållet av paketet var den mysiga filten snug rug och en kvalitativ yoghurtmugg som jag älskar. Testat filten vid flera tillfällen och även yoghurtmuggen. Älskar coolstuff. YO2GO - En behållare med yoghurt och ett lock med müsli är perfekt för en frukost/mellanmål som man kan ta med sig över allt. Det finns ingen lag som säger att du måste ha yoghurt och müsli, du väljer själv vad du vill ha. Kanske lite bär eller något annat mumsigt? YO2GO är miljövänligt, prisvärd och den läcker inte i väskan. Rekomenderar starkt!

Snug rug (filt med ärmar) - Eftersom jag fryser ganska ofta passar den här filten mig perfekt, använder den hela tiden. Skulle förklara filten som en morgonrock fast mycket större och mysigare. Om ni frågar mig efter årets bästa julklapp så är den här filten mitt svar alla dagar i veckan spelar ingen roll vem den är till. Årets bästa julklappa till alla enligt mig. Förutom dessa två produkter som jag älskar är coolstuff fylld av roliga, coola och fantastiska prylar. Snart en månad kvar till julafton, men ni kan vara lugna för coolstuff har dom coolaste julklapparna till ett bra pris till allihopa!

kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

Sophi
,
hade mer än gärna gett bort en stunds fotografering av dig dom årets bästa julklapp
Julia,
Åh jag som älskar yoghurt, måste ju vara bästa saken att ta med sig 😊
mividadejulia.blogg.se
Sofia,
vilka bra tips 😃
byfia.com
Alexandra - lakeyours,
Fin header du har!
lakeyours.devote.se/
MATILDA,
Åh filten är ju perfekt nu när det är kallt 😃
matildays.se
Bexollila ,
Sv ja jag får ta å kika in där nu när ja kommit hem osv 😃 Hemma från kryssen igen så ursäktar för sent svar, men bättre sent än aldrig, kram!
Http://nattstad.se/bexollila
Emelie Ekman Lindqvist ,
Åh vill ha!! 😊 Ha en fantastisk dag, kram
emeliece.blogg.se
maria at inredningsvis,
Coolstuff har jag samarbetat med de har sköna grejer 😊 hoppas du får en riktigt mysig helg. Jag bjuder upp till Tävling om äkta smycken på bloggen 😊 LOVE Maria at inredningsvis - inredning it's, Swedish for decor 😊
inredningsvis.se/
Patricia?????????,
De har så mycket kul produkter på den sidan. Filten verkar toppenmysig ju och den där burken hade min pojkvän behövt!
patriciac.blogg.se
Sarah,
jo det är bra sorry för set svar
klarahs.blogg.se