APOTEKET HAR PUBLICERAT MINA BILDER

Handen på hjärtat, jag förstår om detta inlägg kanske är alldeles för tråkigt för många av er men för mig är det annorlunda. Jag har tjatat om Apoteket väldigt mycket men det kan vara för att det var mitt examensarbete och jag älskar verkligen vårat samarbete vi hade tillsammans under hösten/vintern 2019. Absolut ett av det roligaste samarbetet. I mitt arbete ingick det att leverera 7 miljöbilder, 5 stilleben och 10 friläggningsbilder till Apoteket. Här är några av mina friläggningsbilder som finns upplandade hos Apoteke's Hemsida.

Apoteket's hemsida där mina bilder syns

7 av 10 stycken bilder finns på deras hemsida än så länge. Förhoppningsvis får man se flera bilder som jag fotograferat åt Apoteket. Även fast det inte är dem bilderna jag gillar mest tycker jag det är så kul att få se sina egna bilder på deras webb. Produktbilder behöver alla ha och jag tyckte det var så kul att fotografera bilderna åt Apoteket.

Roligt projekt att få göra produktbilder till deras webb.

Apoteket's hemsida där mina bilder syns

Alla bilder går att lägga in valfri färg/bakgrund utan att det ser konstigt ut och man kan även välja att ta bort speglingen under produkterna. Perfekt för kunden!

kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar