answers to questions

Ännu mer bildbrist, men det får gå. Eftersom det regnar är det inte roligt med en fotorunda, så jag får försöka fota imorgon istället. Jag fick tre frågor av en tjej här om dagen och här kommer svaren, vill ni med ställa någon fråga. Säg bara till så svara jag så snabbt jag kan i ett inlägg, men ni måste säga att ni vill helst att frågan ska vara med i ett inlägg.

Hur kom det sig att du började blogga? Först såg jag blogg.se och tänket det kan ju vara roligt att lägga ut bilder och skriva av sig. Sen började jag skriva för mina vänner och därefter ramlade det in lite kommenater och pratade även med en tjej som hjälpt mig en bra bit på vägen, för att försöka få flera läsare. Jag ångrar inget, älskar att blogga.

Vad har du för tillbehör till din kamera? Till min kamera har jag, tre objektiv, ett filter, reflexskärm, batterigrep, fjärrutlösare & jag har även skolskydd till objektiven. Snart har jag även en kamera väskan och förhoppningsvis ett stativ. Fler saker kommer jag få det här året, eller ska iaf försöka insakffa flera saker.

Vart handlar du kläder mest? Jag vet inte vart jag handlar mest kläder, tror det är H&M eller Bikbok. Men det är olika varje gång, jag har svårt att binda mig vid en affär. För ibland finns det inget snyggt, men nästa gång kanske det finns det.

kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar