ADVENTSKALENDER 2016 LUCKA ETT

Sponsrat
SPONSRAT INLÄGG Första luckan består av en fin vinst från StyleMood, en webbutik med inredingsprylar. Vinnaren kommer få en mörkgrå sammets-necessär värd 279 SEK. StyleMood startade 2015 av Johanna Utterberg som är en fantastiskt vän. Hon brinner för inredning och är otroligt duktig på det. StyleMood's instagram är full av inspiration och framför allt webbshopen. Förutom ett fantastiskt instagramkonto, människa och webbutik så finns det även en till överraskning. StyleMood kommer att ha en julkalender med magiska luckor och det vill du inte missa. Julkalendern startar om 4 dagar, så spännande. Längtar till hennes julkalender. Alla prylar på bilden är ur Stylemood's sortiment och finns att klicka hem direkt på www.stylemoods.se Stylemood's instagramkonto. Johanna's blogg. Stylemood's webbutik. TÄVLINGSREGLER
Svara på frågan "VART FINNS STYLEMOODS LAGER?" Posta ditt svar i en kommentar (glöm inte att skriv med din mailadress, viktigt!) och nu är du med och tävlar om en mörkgrå necessär. Tävlingen avslutas den 3 december klockan 23.59. Busenkelt och lycka till i tävlingen.

kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

Julia Persson,
Natalie Honkonen,
Jag gissar på Gotland.:D Min mailadress: nataliehonk@gmail.com Kramar!
nouw.com/nataliehonkonen
Freja,
Svar: lagret finns på Gotland 😊
frejamarley.nu
Amanda,
Så roligt med tävling! Svaret är Gotland, Västergarn 😊
nouw.com/amanda
Ida,
Linda,
Kul med kalender 😊
lindaviktoria.se
Eva Renström,
Deras lager finns i Slite på Gotland!
None
Jessica Jonsson,
StyleMood har sitt lager på Gotland 😊 jes.jon@hotmail.com
nouw.com/whereweare
StyleMoods lagerlokalen finns på Gotland, Västergarn/Slite 😊
www.johannaewa.se
Alma,
WOW vilken fin! Perfekt storlek för väskan 😊 Ska spana in instagramen! Lagerlokalen ligger på Gotland, Västergarn/Slite. Kram!
None