ADVENTSKALENDER 2015 - LUCKA ETTAdventskalender 2015, något nytt och annorlunda. Under mina senare år har jag haft en julkalender med tjugofyra luckor men eftersom jag åker till Thailand kommer jag inte ha tid med tjugofyra luckor istället blir det en adventskalender med fyra luckor. Bättre än inget!

Första luckan består av saker som jag själv har köpt för att lotta ut till någon av er. Två svarta kajalpennor från Claudia, två snygga nagellack från Claudia, förvaring för pads och ögonskugga med pensel/pincett från Wet N Wild. En julklapp till dig själv eller kanske till någon annan.

Gilla min facebooksida här. (om du har Facebook)
Kommentera inlägget och berätta varför just du vill vinna dom här produkterna.

Tävlingen avslutas den 5 december klockan 23:59. (glöm inte e-postadress, viktigt!)
kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

johanna,
Jag är med! Vill vinna för att jag skulle vilja ha julklappar till mig själv haha låter själviskt.. Men sen vore det också kul då jag aldrig vinner något annars, är en otursfågel! Har gillat på fb! =)
nouw.com/jaxel
Maria Karlsson,
Har inte facebook men håller tummarna ändå som flitig läsare 😃 Padsen som aldrig haft någon snygg förvaring, naglarna som är sköra under hela vintern och trötta ögon som skulle få ett lyfta av nya kajalpennor. Håller tummarna för en roligare, snyggare och gladare december med lite vardagslyx 😃
None
C A R O L I N E,
Åh vad fint av dig, jag är gärna med och tävlar! Jag skulle vilja vinna detta för jag har inte testat någon av dessa produkter men skulle så gärna vilja göra det. Dessutom ser nagellacken superfina ut, älskar färger som dessa!
carolinelundin.se
Matilda - ,
Gillat dig på fb nu! Och jag vill vinna av den enkla anledningen att jag är i stort behov av nya nagellack. 😊
skogsrusset.se
Cilla A,
Åh vad mysigt och gulligt av dig att själv köpa ett ljuvligt litet sminkkit till din första adventslucka! Här kommer min motivering: Nyårsfesten närmar sig med glam och yra och nu är goda råd verkligen dyra för likt en Askunge av moderna mått känns det som styvsystrarna det mesta fått. Min spegelbild gör mig riktigt dyster med intetsägande ögon utan lyster. Men med ditt kit förvandlas jag till en pingla och kan likt en prinsessa på festen mingla! Ha det sagolikt bra i Thailand!!
None
Amanda,
Åh vilken rolig ide! 😊
jaml.for.me
Eva,
Jag skulle ge kitet till min dotter om jag har turen att vinna!
None
Mitt nyårslöfe var ju att börja sminka mig... har ju en månad på mig så detta vore susen i sminkväskan!
www.kaffedrickare.blogg.se
Vad kul att du är med i adventskalendern, vinnare utses i nästa lucka!
beattriicee.blogg.se
Thea,
Åh vad roligt! Jag skulle verkligen vilja vinna för att kunna ge bort det här paketet till min sminktokiga lillasyster i julklapp. Hon filmar och håller envist på att göra sminkvideos och kvällsrutiner på videofyme! 😊 Jag gillade din facebooksida btw 😊
theasspace.blogg.se