Beatrice Jakobsson - Fotograf -

MÅNADENS HÄNDELSER UNDER MAJ

Trots att jag alltid ska påpeka att tiden bara springer iväg måste jag göra det den här månaden också. Känns knappt som jag hinner lära mig månad innan vi ska vända blad och börja på en ny. Den här månaden har varit full med deadline, resor och knappt någon tid till att göra egna projekt eller göra något på fritiden. 

 

Startade månaden med att kliva upp överdrivet tidigt trots att det var en ledig/röd dag. Eftersom jag hade bokat in att jag skulle assistera Jakob Dahlström för ett fotojobb så var det bara att kliva upp. Och det blev en sjukt lyckad dag och det kändes verkligen så kul att få assistera någon annan man inte känner så väl. Ser fram emot att jobba med både honom och Olivia Jeczmyk i höst när min andra praktikperiod startar. 

 

Den här månaden har jag inte varit på praktiken speciellt mycket men den är pga att vi åkte till Mallorca i två veckor och sedan har det varit ganska många röda dagar eller möten i skolan som jag varit tvungen att ta. Men den här veckan hade Studio CA ett väldigt roligt projekt som jag var med på. Filminspelning för ett företag och det var så lärorikt men även ett sjukt kul team. Nästa vecka blir min sista vecka hos dom och det känns väldigt tråkigt att behöva lämna dom! 

 

 
 

 

Det finns en saker jag verkligen måste lägga till under månadens händelser är kopplad till Mallorcaresan. Ska berätta mer om hela resan men just nu är det bara en händelse som jag tar med i detta inlägg och det är drinken HUGO. Alltså min lycka när jag hittade Hugo på drinkmenyn blev en grej. För ett år sedan blev jag helt besatt av Hugo när jag befann mig i Italien och nu när jag var i Mallis hittade jag den på menyn. Den finns i Sverige också men har aldrig orkat förklara för någon vad den innehåller/vetat att det finns i Sverige men nu jäklar ska det bli ändring. Under den här resan började många dricka drinken och det blev en rolig grej!

 

Provdagarna har jag berättat lite snabbt om och det finns säkert inte speciellt mycket mer att berätta om men vi kör en dubbel på detta. Två hela dagar direkt efter resan satt jag och två andra i intervjuer med de nya studerande som söker till utbildningen. Jag blev nervös med alla studerande men jäklar vad spännande det var att höra olika idéer, förslag eller inblickar. Jag är verkligen så nöjd med dessa dagar och håller tummarna för alla. 

 

Mitt sommarerbjudande av Destination Gotland kom för inte speciellt många dagar sedan och nu är det bara en vecka kvar innan jag påbörjar säsongen ombord. Erbjudandet var som en chock för mig, jag fick förfrågan av att vara första Kabinvärd i år. Och ni som läst min blogg tidigare vet att jag var det förra sommaren fast på nattpasset, detta år är det dag pass. Förra året var ganska tufft så jag fick funderar extra många dagar om jag ville tacka ja. Och efter att pratat med mina bästa kollegor så tackade jag ja till erbjudandet. Så nu testar jag på att vara första kabinvärd på dagtid och hoppas det är bättre. 

 
 

 

 

Nu när det blev långhelg igen pga röda dagar passade jag på att lämna Stockholm för att åka till Örebro i drygt två dygn. Och det var verkligen på tiden, för jag och Ibbe har pratat länge om att ses men aldrig blivit av. Vi lärde känna varandra för ungefär våren 2016 och träffades en gång i Västerås men nu hade vi inte träffats på tre år. Alltså, det var verkligen så underbart att träffa honom. Absolut en av mina bästa killkompisar och jag älskar att vi inte behöver prata dagligen. Kom hem för några timmar sedan från Örebro, en bra resa och äntligen fick vi till träffen! 

 

Känns som det inte är så mycket som hänt under den här månaden men det är ganska mycket om man tänker efter och speciellt när man inser att halva månaden befann man sig i Mallorca. Den här månaden har också bestått av många olika deadlines till kunder som vi gjorde arbete till och bara på en vecka är det 7 olika jobb som har levererats. Nästa månad (10 dagar) är det 7 stycken arbeten till som ska levereras. Så deadlines är något som tagit upp massor av tid denna månad. 

 

Två gånger på väldigt kort tid har jag bara bestämt mig för att sluta eller börja med något och jag vet inte vad det kommer ifrån. Om JAG vill ändra på något så ser jag till att det sker, jag är ganska bestämd på så sätt. I två veckor har jag varit ute och sprungit minst 3 gånger varje vecka. Och det är tillräckligt eftersom min kondis ligger på minus 0. Att springa gör min mindre stressad och jag försöker verkligen klämma in en springtur trots tidsbrist!

 

 


Kommentarer

vad mysigt, älskar örebro :)

Svar: Jag också sjukt mysig stad!
Beatrice Jakobsson - FOTOBLOGG

tror de blev nå fel i min länk?

Svar: Ah, något konstigt blev det men tur att du kommenterade igen! :D
Beatrice Jakobsson - FOTOBLOGG

Men herregud så kul! Jag har läst hela ditt inlägg flera gånger om igen. Det tar tid för mig att kunna ta in text när jag är mentalt trött men ville bara säga det eftersom du verkar vara en sådan person som förstår sådant? Många kramisar <3

Svar: Ah verkligen! Jag förstår vad du menar och det är helt okej. Massor med kramar! <3
Beatrice Jakobsson - FOTOBLOGG

Ja det går verkligen galet fort alltså.. tänk att det är juni nu!! Så härligt med resan 😀

Svar: Det är helt sjukt att det är juni nuuuuu! ;)
Beatrice Jakobsson - FOTOBLOGG

Vilken härlig månad! 😍

Svar: Verkligen! :D
Beatrice Jakobsson - FOTOBLOGG

Nämen åhh! STORT GRATTIS till jobbet hjärtat! Förstår att det tog ett par funderings-vändor fram och tillbaka, men jag tror verkligen att du gjorde rätt val. Du är ju bara så grym! STOR KRAM finaste <3

Svar: Men åhhhh, tack MATILDA!! <3 Det var verkligen ett jobbigt beslut, jag visste verkligen inte vad jag skulle göra så bad mina kollegor bestämma istället. Tack, jag hoppas det blir bra i år!! STOR KRAM FINIS! <3
Beatrice Jakobsson - FOTOBLOGG

Jag har som mål att köra träning 6 dar i veckan sen jag skaffade min fitbit och än så länge har jag fyllt kraven :D För mig innebär träningen hundpromenader och konditionsträning. Men alltid roligt att se när ens resultat blir bättre :D

Svar: Men det är super underbart ju!! :D
Beatrice Jakobsson - FOTOBLOGG

Fullt upp som vanligt :D Kul med Mallorca <3

Svar: Haha, precis! :D
Beatrice Jakobsson - FOTOBLOGG

Mysigt att ha tagit en trip till Örebro! Vilken spännande månad det varit för dig :D

Svar: Det var sjukt mysigt! Besöka en ny stad :D
Beatrice Jakobsson - FOTOBLOGG

Vad häftigt att vara kabinvärd, jag håller tummarna att det kommer gå bra! :D Och bra kämpat med träningen! KRAM <3

Svar: Tack sååå mycket finis! :D Och tack! KRAM <3
Beatrice Jakobsson - FOTOBLOGG

Verkar ändå som att du har haft en del att göra! Och Mallorca i 2 veckor också, såå härligt :D

Svar: Har verkligen haft sjukt mycket att göra! Det var helt underbart! :D
Beatrice Jakobsson - FOTOBLOGG

Jag håller med, månaderna passerar så fort!

Svar: Tack för din ord. :)

Kram

Svar: Men verkligen!
Beatrice Jakobsson - FOTOBLOGG

Åh så gott!!

Svar: Verkligen!!
Beatrice Jakobsson - FOTOBLOGG

Alltså wow så mycket du gjort under maj och så himla duktig du är som hinner allt, du är BÄST! <3 Stå ut sista dagarna med stressen nu, så får du sen komma hem och ha rosépremiär med mig och varva ner innan sommarens jobb börjar!! KÄRLEK TILL DIG BÄSTA VÄN, som jag saknar dig!!! <3

Svar: Alltså, MAJ har varit KAOS. Men jäklar vad det känns bra att lämna en jobbig och stressig månad. Eller tror Juni kan bli minst likadan! Hhaha, jag kämpar de sista dagarna!!!! SAKNAR DIG OCH KÄRLEK TILL DIG!! <3
Beatrice Jakobsson - FOTOBLOGGFollow my on BloglovinTrackback