Sammanfattning av Mallorcaresan/praktiken

Vet inte riktigt vart jag ska börja när det gäller sammanfattningen av hela Mallorca resan. Men lite kort om varför jag åkte iväg med skolan. Ettorna fick förfrågan att åka till Mallorca för att göra praktik i två veckor och vår klass skulle få förfrågan om någon inte ville/kunde följa med. Eftersom vi hade praktik planerat just då när resan var planerad så funkade det lika bra att ha praktik utomlands i två veckor. När förfrågan kom så tackade jag ja med en gång, hade inte skaffat praktikplats så det var inget jag behövde anpassa mig till där och då. Fick anpassa praktikplatsen efter resan istället. Så vi fick chansen att avbryta våran praktik i Sverige för att åka med ettorna till Mallorca och ha praktik. Vi blev fem stycken från min klass som valde att följa med och nästan alla ifrån ettan som åkte med på resan!

 

 

 

Huset ligger mitt på berget och utsikten är helt magiskt från Cas Bernats

 

Brukar alltid vilja packa, fixa och vara redo ett tag innan avresa men det var så stressigt innan hela resan då jag var på ön två helger i rad och hade inte packat något två dagar innan avresa. Eftersom flyget avgick tidigt på söndag morgon så fick jag dygna då tågen/bussarna inte går så tidigt pga att jag bor långt bort. 40 timmar utan att sova blev det totalt och jag somnade verkligen gott första natten. Så starten på hela resan med att dygna var kanske inte stabilt men det funkade.


Vi landade i Palma under förmiddagen för att sedan ta oss vidare till Sóller/Casbernats. Cas Bernats är ett hus som är helt magiskt där vi befann oss i tre dagar. I tre dagar hade vi även en dotter och en mamma som skapade magiskt frukost, lunch och middagar till oss. Dottern äger företaget Grounded Living.


 

 

Hur magiskt ser inte den här frukosten ut, gjord av bästa Grounded Living 

 
Vi gjorde några projekt där och efter tre dagar tog vi oss vidare till Cala Figuera där vi bodde på ett hotell resten av resan. Det var en mindre stad men den var ganska charmig fast den hade sina brister. Finns många historier jag vill berätta för er men då kommer ni aldrig orka läsa hela inlägget. I Cala Figura blev det både handledning, urval, föreläsningar, location scoutning och förberedelser samt fotograferingar. Helgen blev det självklart häng på stranden och njuta av värmen!


Andra veckan blev lite mer hetsig, då det var flera olika fotograferingar som skulle ske och att bara ta sig till alla ställen tog ett par timmar för våran grupp. Vi besökte Alcudia Beach två dagar i rad för att göra två olika projekt. Ett projekt med Apollo och ett med Jeanerica. Vi gjorde även andra projekt den veckan samtidigt som vi skulle försöka göra urval och påbörja bild behandla alla bilder som vi fotograferade.

 

 

 
Mina två fantastiska tjejer Moa Andreasson & Sofia Sörlin
 

Så för er som trodde det var en semester i Mallorca, nej nej nej. Vi hade fullt upp varje dag och jag åkte även galet mycket bil för att komma till att locationer, följa med att hämta modeller och MUA vid flygplatsen. Men vi hade självklart några kvällar då vi kunde umgås och helgen som var helt ledig men vissa kvällar var enbart jobb på schemat. Lagom när vi kom hem hade vi 15 olika deadlines som skulle levereras till olika kunder, personer och självklart skolan skulle ha bilderna från resan. Att avklara alla olika deadlines var extremt jobbigt samtidigt som jag hade provdagar på skolan, möte och min vanliga praktik i Stockholm.

 

Under dessa två veckor åkte nästan runt hela Mallorca och det var ganska magiskt. För om man börjar jämföra Mallorca och Gotland så finns det vissa likheter. En liten ö med mängder av lamm som går omkring, Mallorca har en mur som skulle kunna vara ringmuren på Gotland. Tystnaden, lugnet och storleken på alla områden var som en kopia också. Började verkligen trivas där när jag såg alla dessa likheter, Mallorca är verkligen ett grymt resmål.

 

Under två veckor i Mallorca gjordes det material till många olika företag och resultatet kommer självklart komma ut på bloggen. Mon-Sun, Charlottes Place, Granit, Casbernats, Grounding Living, Jeanerica, skolans sociala medier, Apollo, Carmen Duran, MUA, &  Urbanize Shoes.

 


Kommentarer

Vad roligt att du fick chansen att praktisera på Mallis och du har verkligen haft fullt upp. Så himla fina bilder! :-D Kramis

Svar: Men tack!! ❤️
Beatrice Jakobsson - Fotograf

Alltså detta låter ju verkligen hur kul och häftigt som helst!! :D Vilken upplevelse! <3

Svar: Men verkligen, det var helt magiskt! ❤️
Beatrice Jakobsson - Fotograf

wow vilken utsikt :D

Svar: Den är helt underbar! 😍
Beatrice Jakobsson - Fotograf

Låter både spännande och kul :D
Mallorca är verkligen fint!

Svar: Det är verkligen sjukt fint!! 😍
Beatrice Jakobsson - Fotograf

Haha tycker det där låter roligare än semester!

Svar: Hahah, det var det också! 😍
Beatrice Jakobsson - Fotograf

♥️♥️♥️♥️♥️♥️

Svar: ❤️❤️❤️
Beatrice Jakobsson - Fotograf

Ojojoj, låter ju hysteriskt men shit vad skoj🤗

Svar: Det var verkligen helt underbart!! 😍❤️
Beatrice Jakobsson - Fotograf

Det ser verkligen maaaagiskt ut! Skulle gärna vilja åka tillbaka till Mallis :) Kram

Svar: Alltså, det är verkligen helt magiskt!!! 😍😍
Beatrice Jakobsson - Fotograf

Såå fin översta bilden är :D Kram

Svar: Men tack!! 😍❤️
Beatrice Jakobsson - Fotograf

Men alltså! Det där hade man ju inte tackat nej till nej. Att få den möjligheten är ju verkligen magiskt! Och DU är ju verkligen magisk! Stor kram hjärtat <3

Svar: Men tack hjärtat!!! ❤️ Fina duuuuuu!
Beatrice Jakobsson - Fotograf

Så kul att läsa mer om resan! Ni verkar ha haft fullt upp med jobb :)

Svar: Vad kul att du ser fram emot det!! 😍
Beatrice Jakobsson - Fotograf

Åh vilken upplevelse :D

Svar: Verkligen! 😍
Beatrice Jakobsson - Fotograf

Låter otroligt roligt, lärorikt och hektiskt! :D Kram

Svar: Men verkligen! 😍
Beatrice Jakobsson - Fotograf

Åh låter som en underbar resa!! Men förstår att det verkligen är myyyycket jobb som gäller, men otroligt roligt! :D Så fina bilder!!

Svar: TACK!! 😍❤️
Beatrice Jakobsson - Fotograf

Åh så himla kul att läsa och så sjukt fina bilder!!

Svar: TACK! ❤️
Beatrice Jakobsson - Fotograf

Vilka fantastiska två veckor! Av inlägget att döma vill jag tro att ni hade det himla bra. :)

Svar: Tack, vad roligt att du gillade min lista om kreativitet!

Kram

Svar: Det hade vi verkligen! 😍
Beatrice Jakobsson - Fotograf

Ja alltså wow, så häftigt att få åka utomlands på fotouppdrag och även om det var hetsigt så är det ju en sån grym upplevelse för er! Såååå drömmigt!! :D Och bästa du, jag älskar alla dina bilder som jag redan fått se små glimtar på, så himla vackert det verkar vara där!! <3

Svar: Men tack, tack, tack, världens bästa du! 😍😍
Beatrice Jakobsson - Fotograf

Ohh vi ska snart åka till Mallorca och 3v blir det nog sååå underbart

Svar: UNDERBART!! 😍😍
Beatrice Jakobsson - Fotograf

Jag förstår att du tackade ja :)

Svar: Ah det var verkligen bra att jag tackade ja! 😍
Beatrice Jakobsson - Fotograf

Underbart att ha praktiken där! :D

Svar: Ah, verkligen!! 😍
Beatrice Jakobsson - Fotograf

Åååh vad vackra bilder! :D Vad kul att få ta del av detta! Kram fina du <3

Svar: Tack! 😍❤️
Beatrice Jakobsson - Fotograf

Men åh vilken rolig resa :) så bra av dig att tacka ja 😀

Svar: Verkligen! 😍
Beatrice Jakobsson - Fotograf

jag kom nyss hem från mallis men varit hemma ca 2 vecker .. håller med går inte jänföra gotland o malls =)

Svar: Okej, vad kul!
Beatrice Jakobsson - Fotograf

Men saknar 😍😭😭 Och dör för bilderna 🔥

Svar: OCH JAG SAKNAR DIG!!! ❤️❤️ Men hjärtat, tack!!!
Beatrice Jakobsson - FotografFollow my on BloglovinTrackback