Beatrice Jakobsson - Fotograf - Beatrice Jakobsson - Fotograf - Beatrice Jakobsson - Fotograf -

TESTAGRAM - MAJ MÅNAD

 
 
 
 
 
 
 
 
Månadens box ifrån fantastiska Testagram innerhåller färgstarka produkter som passar perfekt till våren. Inte hunnit testa några av dessa produkter för utom nötkrämen, så detta blev en stor överraskning med test produkter för mig. Om ni inte har testat att beställa hem Testagram efter mitt tjat varje månad, så gör det nu. Detta är en underbar box med olika produkter varje månad och man blir aldrig besviken för man hittar alltid någon favorit.
 
Vill du testa boxen så besök deras hemsida som ni hittar, HÄR!
 
 

SLUTRESULTATET - SUECOS

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Canon EOS 5D Mark II + Canon EF 50mm f/1.4 USM
 
För några veckor sedan om inte månader lovade jag att dela med mig av bilder som jag fotograferade åt ett företag som jag samarbetade med i Barcelona. Har du missat att jag varit på praktik i två veckor med skolan? Läs inlägget för att hänga med i inlägget. Företaget har fått alla bilder och börjat publicera bilder så nu kan jag visa några av alla bilder som levererades. Företaget som jag arbete med heter Suecos och har väldigt snygga samt bekväma skor.
 
Levererade extremt mycket matrial så kan visa galet mycket men jag bestämde mig att jag börjar med studio bilderna för dom gillar jag bäst. Ska försöka hinna med att visa flera bilder någon dag ifrån platserna som vi besökte och fotograferade vid. En liten mängd av slutresultatet från Barcelona.
 
 

LJUSET FRÅN BYGGNANDE ÄR MAGISKT

 
Canon EOS 5D Mark II + Canon EF 50mm f/1.4 USM
 
Resan och bröllopet var magiskt, vackert och väldigt underbart men jag klagar inte på att vara tillbaka i Sverige trots att det betyder massor med jobb dom närmaste dagarna som ska levereras till brudparet. När jobbet är färdig kommer ni få se några av alla bröllopsbilder, men tills dess får ni vänta och njuta av ljuset som finns på en av våra våningar i skolan. Perfekt ljus för att fotografera i, älskar platsen och taket som finns där. Wow!
 
 

HEMLIGEHET OM EN RESA TILL ITALIEN

 
 
Startar första dagen på den här månaden i ett helt nytt land för mig. Befinner mig i Collalbo som ligger långt upp på ett berg i Italien, trivs väldigt bra här trots att jag knappt varit här i två dagar. Hunnit med att fira en väldigt annorlunda men rolig valborg här, druckit goda drinkar, blivit brun på armarna och faramför allt hängt med ett väldigt härligt sällskap som jag inte känner. En väldigt bra start och att bo nästan 2000 meter upp på ett berg är magiskt!
 
 
 
 
Vet inte riktigt varför jag inte berättat detta tidigare men har haft biljetten till Italien i över en månad. Men jag ska berätta vad jag faktiskt gör här i Italien. För tre år sedan lärde jag känna en fantastiskt människa via bloggen, varje gång jag var i Stockholm fotograferade vi men under senaste tiden jag bott i Stockholm har vi enbart fikat istället för att fotografera. Har ni läst min blogg länge har ni förmodligen sett bilder på Helen, i slutet av Februari fick jag förfrågan att åka till Italien och vara fotograf på hennes bröllop. Bara när jag fick frågan blev jag överlycklig att hon skulle vilja ha mig som fotograf, vädligt roligt!
 
Tackade ja och fick biljetten av henne när jag var i Barcelona med skolan, så har vetat om detta ett bra tag men aldrig berättat det här på bloggen. Så jag är här i Italien för att fotografera hennes bröllop som ska ske imorgon. Kommer bli så vackert att få ta del av ett bröllop uppe i bergen.
 
 
RSS 2.0