Beatrice Jakobsson - Fotograf - Beatrice Jakobsson - Fotograf - Beatrice Jakobsson - Fotograf -

"ÖJN"

 
Canon EOS 5D Mark II + Canon EF 50mm f/1.4 USM
 
Wow, är helt förälskad i min julkapp som äntligen har kommit. Utan att ljuga har det varit värt att vänta två månader på att armbandet skulle tillverkas samt levereras till mig. Min tygghet och absolut min favorit plats är Gotland. När jag flyttade till Stockholm för att plugga så behövde jag armbandet mer än någonsin så jag önskade mig det i julklapp och under gårdagen kom äntligen armbandet. Känns fantastiskt efter flera månaders väntan!
 
 

Vad händer på min utbildning just nu?

Vardagen är full av aktiviteter att jag nästan glömmer bort att vila men snart kommer jag bara få njuta, nämnligen imorgon då jag tar båten över till käraste Gotland. Känner verkligen att jag behöver vila innan det är projekt som ska avslutas samt påbörjas. Snabb uppdatering på vad jag gör på utbildningen.
 
- Om två veckor lämnar jag Svergie för att flyga till Barcelona. Våran klass med bildbhandlarna kommer få köra våran första praktik period i Barcelona. Vi har fått ett uppdrag som ska göras och nu är det planering inför resan samt jobbet som gäller. Mycket papper, planering och förberedelser som behövs göras. 
 
- Vi fokuserar väldigt mycket på breif. Vi har gjort många olika projekt som vi ska utgå ifrån en breif. Väldigt intressant att kunna leverera ett jobb genom en breif. Vi har väldigt mycket olika föreläsare på besök samt så håller vi på med att göra bildanalys under den här veckan. Många bra lektioner med andra ord!
 
 
 
 
- Jobbar med ett projekt tillsammans med bildbehandlarna samt tillskärarakademin. Samarbetet är tillsammans med Stadsmissionen. Allt ifrån planering, fotografering, makeup, stylist och sen bildbehandling. Leveransen på bilderna kommer ske nästa vecka med Stadsmissionen. Väldigt spännande uppdrag vi fått där det finns många olika saker som ska vara med och många olika personer från olika brancher ska inkludera. 
 
- Innan vi åker på praktik kommer vi även hinna med att göra ett prov i postproduktion. Vi har haft rörlig bild i flera veckor på den här terminen och nu kommer tentan som vi ska klara av. Att bara sitta och lära sig ett program samt redigera film har varit väldigt givande för mig så jag är redo för ett prov!
 
 
RSS 2.0