Beatrice Jakobsson - Fotograf - Beatrice Jakobsson - Fotograf - Beatrice Jakobsson - Fotograf -

OKTOBERBOXEN

 
Canon EOS 5D Mark II + Canon EF 50mm f/1.4 USM
 
Oktoberboxen från Testagram är fylld med bra produkter, inte förvånad att dom lyckas leverera med en välfylld box varje månad. Älskar att jag prenumererar på boxen för den är helt perfekt som jag nämnt flera gånger, perfekt när man bor hemma själv eller vill testa olika produkter. Varma Koppen, bödet och tvålen är ett riktigt stort plus i boxen denna månad. Rekomenderar boxen och produkterna starkt, du kan också prenumerera på boxen om du gillar den!
 
 

MIN BLOGG FYLLER NIO ÅR!

 
Canon EOS 5D Mark II + Canon EF 50mm f/1.4 USM
 
Exakt nio år sedan jag skapade den här bloggen, hur galet är inte det? Att jag registrerade beattriicee.blogg.se för nio år sedan och att jag var 15 år då. Tänk att jag har haft en blogg innan som jag knappt minns för att jag var så pass liten. Vill passa på att tacka alla er som klickar er in här på min blogg och lämnat fantastiska kommentarer varje dag. Det är ni som motiverar mig till att blogga och jag är evigt tacksam för det! ♥
 
 

DAGENS ARBETSPLATS

 
Canon EOS 5D Mark II + Canon EF 50mm f/1.4 USM
 
Trots att jag kunde ligga hemma i myskläder för att vi har en ledig dag så valde jag att stiga upp tidigt imorse för att åka till skolan för att arbeta med några bilder. Det är verkligen skönt att starta veckan på ett klokt sett att vara i skolan och göra något istället för att sitta hemma där det finns en risk att jag bara ligger hemma. Ett extra plus är att man får umgås med sina underbara klasskamreter som också väljer att åka till skolan på sin lediga dag.
 
Förra veckan började vi med att bildkommunikation och denna vecka kommer fortsätta på samma spår vilket är väldigt lärorikt och nytt för min del. Under veckan kommer vi även ha redovisning vilket jag ser framemot och se vad alla andra har gjort för olika arbeten på uppgiften vi fått.
 
 

MINA HÄNDELSER UNDER VECKA 40

 
 
Laddade ner ett spel för att slå ett rekord som min vän hade och istället blev jag smått beroende.
 
Försökt att fixa min bloggdeisgn men det har gått väldigt segt. Men förmodilgen kanske det blir bättre under den kommande veckan.
 

 
 
Hängt i studion hela veckan och gått igenom grunderna för tekniken vi kommer använda och hur ljuset funkar. Vi har även fått snabbt uppgifter som har varit väldigt roligt att försöka fixa. Vi har även testat våran grymma kamera som vi kommer kunna ha under utbildningen, en Phase One. Wow, vilken kamera!
 
Spenderat en hel dag på att bara leta insperaiton på Pintarest. Perfekt när vädret inte är så lockade.
 
Kalibrerat min skärm i skolan så det blir rätt färger när man sitter och redigerar bilder. Men hade inte klarat det utan en faktastiskt vän.
 
 
 
 
Fått spendera några timmar tillsammans med min Persikoo som mellan landade i Stockholm innan hon skulle iväg på andra äventyr. Väldigt mysigt eftermiddag/kväll med fika, middag och lite shopping innan vi båda åkte åt olika håll. Spontana besök är absolut det bästa som finns!
 
Funderat på att åka till Gotland över helgen flera gånger under veckan, saknat öjn alldeles för mycket. Men det blev ingen resa denna vecka.
 
 

VÄLKOMMEN OKTOBER

 
  Canon EOS 5D Mark II + Canon EF 50mm f/1.4 USM
 
Känns nästan ofattbart att jag är inne på min sjunde vecka på utbildningen och att det redan är Oktober. Samtidigt som det känns som att utbildningen har pågått i två veckor så känns det som jag har gått utbildningen i flera år då vi i klassen har hunnit med otroligt mycket och kommer bra överrens. Förutom alla lärorika lektioner vi kommer ha under månaden hoppas jag på flera mysiga höst äventyr. Har flera saker jag skulle vilja hinna med innan året.
 
Tänkte försöka hinna med att dela med mig av några inlägg som bara ligger i utkast. Som tillexempel denna bild som jag borde laddat upp med ett inlägg. Älskar mobilskalet, visst är det snyggt? Förälskad. Förmodligen dyker min känsla för höten fram och då det alltid blir mer uppdatering.
 
 
RSS 2.0