Beatrice Jakobsson - Fotograf - Beatrice Jakobsson - Fotograf - Beatrice Jakobsson - Fotograf -

IMAC - 21.5 TUM/PENTAX

 
 
 
 
Canon EOS 7D + Canon EF 50mm f/1.4
 
Under mina senaste månader har jag inskaffat mig två nya favoriter. Min första favorit är min Imac som jag velat haft väldigt länge. En större dator som jag kan arbeta normalt på istället för min bärbaradator som jag gärna flyttar runt varje sekund. Känns mycket bättre nu när jag kan arbeta på en fast plats.
 
Min andra favorit är Analogkameran som vi använder ganska mycket i skolan just nu, har aldrig gillat Analogkameror mer än utseendet men på senare tid älskar jag att expermentera med kameran. Alltid lika spännande när man inte vet resultatet förrän bilderna framkallas, gillar den starkt!
 
 

Uppdateringen om födelsedagen.

 
 
Födelsedagen blev inte som planerat, hade inte räknad med dåliga nyheter som förstörde ganska mycket av min födelsedag. Men förutom dem dåliga nyheterna så blev min dag väldigt lyckad. Hängde med klassen ett helt dygn på Holmhällar och självklart firade alla mig med små överaskningar.
 
 
 
 
Fotografera var en självklarhet att vi gjorde eftersom vi alla går en fotolinje, men några av oss badade också. Lyckades aldrig bada i sommar eftersom jag jobbade hela sommaren och nu fick jag chansen att bada. Ganska kallt men det känns riktigt bra att jag faktiskt har badat i år och speciellt på min födelsedag. Inga födelsedagsbilder i detta inlägg men bilderna förklara min lugna födelsedag med klassen.
 
Tack så mycket för alla gratulationer här på bloggen, NI ÄR UNDERBARA!
 
 

MIN FÖDELSEDAG, 23 ÅR!

 
 
Hade nästan glömt bort att det redan är September och lyckades tyvärr inte få tag i några roliga ballonger så jag fick snabbt trolla fram en födelsedagsbild när jag ser ut som ett troll i håret pga vinden. Kommer fira min födelsedag med klassen eftersom vi ska övernatta på landet, kan bli en riktigt mysig födelsedag. Uppdaterar mer om min födelsedag i slutet av veckan. GRATTIS TILL MIG!
 
 
 

Uppdatering - gammalt och nytt

 
Canon EOS 7D + Canon EF 50mm f/1.4 - Fotograf/Modell - Beatrice Jakobsson
 
Slutet av sommaren bestod av flera dagar med jobb även fast jag hade planerar annorlunda. Men i stort sätt har hela min sommar har varit spontan när det gäller jobbet/uppdateringen på bloggen. Innan skolstarten började fick jag chansen att vila mig ifrån jobbet vilket jag verkligen hade lovat mig själv.
 
Tror aldrig jag har sagt något om det men kommer plugga ett helt år nu. Vet att jag snackat om att börja plugga här på bloggen men har aldrig gjort något åt saken, bara haft beslutångest. Men det är slut på beslutångesten, nu har jag bestämt mig och det blev fotolinjen här på ön. En vecka avklarad och jag blir bara mer taggad för varje dag. Bloggen kommer vara fylld med ännu flera fotografier än vanligt och uppdateringen också.
 
 
RSS 2.0