Beatrice Jakobsson - Fotograf - Beatrice Jakobsson - Fotograf - Beatrice Jakobsson - Fotograf -

TVÅ SAKER-TAG

Två saker jag inte berättat i bloggen.

 

Ja, jag har tidigare skrivit att jag varit på kurs och kommer jobba på Destination Gotland. (det vet ni förmodligen) Men tror knappt någon vet att jag kommer bo på båten varanan vecka, vilket kan leda till att bloggen kan vara dålig uppdaterad. Så taggad att äntligen få börja jobba med nytt folk.

 

Niclas är Gotland för att spendera några dagar med mig innan jag kliver på båten. Sjukt att vi nästan har varit ifrån varandra i två månader!

 

Två saker jag ofta gör på kvällarna.

 

Letar efter hemsidor som säljer billiga men stora klänningar, gravdiklänningar. Och nej jag är inte gravid, detta är till för en fotografering. Så vet ni någon hemsida, snälla säg till så slipper jag spendera fyra timmar varje kväll även fast det är ganska roligt att se vad man hittar.

 

Pratar i telefon i flera timmar, vilket är riktigt mysigt och roligt. Tur att mobilräkningen inte blir dyr.

 

 

 

 
 
 
Två saker jag måste tänka på.
 
KOMMA IHÅG KAMERAN. Min kamera samlar bara mer och mer damm för varje dag som går. Väldigt besviken på mig som alltid glömmer den.
 
Min framtid. Har beslutångest om jag ska jobba eller plugga i höst. Vet inte om jag vill bo kvar på ön eller vad jag ska göra. Skulle behöva ha någon som bestämmer hela min framtid men jag vet själv att det inte går. Måste bestämma själv vad jag har för plan/planer.
 
 
Två saker jag gjort den senaste tiden.
 
Spenderat tid med både min familj och vänner. Så bra stunder med fika, middagar och uteserveringar.
 
Fixat grunderna i min hemsida och det har tagit väldigt långt tid, men förhoppningsvis kanske jag blir nöjd med designen.
 
 
 

Bildbomb från Kungsträdgården!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Fotograf - Amanda Jona
 
Nu när det äntligen är Juni kan man säga att det är sommar på riktigt. Värmen har inte varit några problem men för mig börjar alltid sommaren vid första Juni. Den här månaden kommer vara full av roliga händelser som jag lovar att dela med mig av allt så gott det går!
 
 
 
 
Bildbomb med bilder som Amanda fotograferade på mig i slutet av April. Älskar bilderna! Kika in hennes blogg hon är grym på att fotografera. 
 
 
 
RSS 2.0