Beatrice Jakobsson - Fotograf - Beatrice Jakobsson - Fotograf - Beatrice Jakobsson - Fotograf -

Uppdatering från förra veckans ledighet.

En vecka ledighet efter en långsam vecka med jobb. Förmodligen kommer min ledighet försvinna lika fort som vanligt och tanken på att jag inte gjort något speciellt under sommaren ger mig ångest. Nu har jag även åkt på förkylning lagom till min lediga vecka.
 
 
 
 
Min förra lediga vecka bestod av att hjälpa min syster som skulle ha barndop. Dagen blev riktigt lyckad och tårtan var otroligt god.
 
 
 
 
Kunde inte låta bli att köpa den här söta kameran förra veckan. Blev helt förälskad och var tvungen att köpa den även fast den kanske är till för småbarn.
 
 
 
 
Avslutade förra veckans ledighet med att umgås med Humlan. Fotografering, middag och även spela kubb. Som sagt, jag hinner knappt göra något på min ledighet eftersom jag alltid måste vila ut, packa och hinna med saker hemma. Men just nu befinner jag mig i Stockholm och här tänker jag stanna några dagar innan jag åker hem och laddar upp för en vecka med jobb. Håller tummarna för att ledigheten går sakta.
 
 

SOLGLASÖGON FRÅN IDIWA

 
 
 
 
Canon EOS 7D + Canon EF 50mm f/1.4
 
Många dagar av min ledighet har gått åt till att försöka bli en ny människa efter förra veckans jobb. Varje gång jag kliver av båten tar det två eller tre dagar innan jag vill börja använda mina fötter och är helt utvilad. Snart kommer jag befinna mig på båten igen, bara två dagar kvar av min ledighet men ska försöka njuta innan en hård veckan börjar igen. Några ville veta lite mer om mitt jobb, men vet inte riktigt vad jag ska berätta. Kan ni inte kasta in några frågpor så ska jag försöka besvara dom i ett inlägg. Har planerade blogg inlägg framöver och bloggen kommer inte vara lika tom längre.
 
Dessa ultra snygga solglasögon är ifrån iDiwa. Älskar frägen och fromen. Är helt besatt och använder som hela tiden under min ledighet, perfekt köp för att sommaren ska bli bättre för mig som jobbar väldigt mycket. För dig som är på jakt efter ett par nya solglasögon, kolla in på iDiwa.
 
 

GOTLÄNDSKA JORDGUBBAR.

 
 
 
 
 
 

 
 Canon EOS 7D + Canon EF-S 10-18 mm/4,5-5,6 IS STM
 
Första veckan ombord på båten är avklarad och snart är även min lediga veckan över. Första dagen på min lediga veckan spenderade jag med mina arbetskamrater då vi fixade ihop en snabb och enkel personalfest och gårdagen bjöd på självplockning av gotländska jordgubbar, underbart. Resten av min lediga veckan har jag tagit det lugnt för det behöver man efter en vecka ombord på båten. Det är väldigt mycket jobb under en vecka.
 
 
RSS 2.0