Beatrice Jakobsson - Fotograf - Beatrice Jakobsson - Fotograf - Beatrice Jakobsson - Fotograf -

FANNY JAKOBSSON

 
 
 
 
 
 
 Canon EOS 7D + Canon EF 50 mm f/1.4 | Modell - Fanny Jakobsson (min lillasyster)
 
 
 

Bild och text från Thilandsresan

 
 
 
Samma dag som vi lämnade Thailand passade jag & min lillasyter på att göra en henna. Resultatet blev riktigt bra, blev förälskad!
 
 
 
 
 
 
Phi Phi Island är en av dom bästa platserna jag besökt, skulle kunna leva på den här stranden. Så vackert!
 
 
 
 
 
Varje gång jag åt Thaimat bestod den av nudlar, grönsaker och kyckling. Enkelt och väldigt gott!
 
En snabb och ganska bra anledning varför jag inte uppdaterat bloggen. Mitt internet har varit helt dött och att blogga från mobilen har inte varit ett alternativ. Nytt internet och flera inlägg från resan kommer att dyka upp nu. Kommer tyvärr inte ladda upp alla bilder pga att folk kommer klaga på vad jag gjort i Thailand, vill inte starta något hat i onödan. Är tillbaka i Sverige om något missat det, hoppas ni haft en riktigt bra start på det nya året!
 
 

ÄR TILLBAKA I SVERIGE!

 
 
 
 
 Canon EOS 7D + Canon EF 50 mm f/1.4 & Canon EF-S 10-18 mm
 
Kom tillbaka till Sverige för drygt 48 timmar sedan och mitt humör flippade ur totalt. Förväntade mig att det skulle vara kallt att kliva av flygplanet med skinnjacka men att mitt humör blev upp och ner blev väldigt oväntat. Nu börjar både min kropp och mitt humör vänja sig med att vara i Sverige. 
 
Att lova mig själv att blogga i Thailand var kanske inte det smartaste jag gjort, först funkade det ganska bra med att göra inlägg men sen insåg jag hur lite tid man spenderar på hotellet. Kommer uppdatera bloggen ganska mycket nu med både text, bilder och kanske en video från Thailand. Finns även andra inlägg jag ska försöka få upp här på bloggen, alla dagar jag missat att blogga kommer jag att ta igen!
 
 

SUNDAY CHALLENGE - MAGISKT

TEMA | MAGISKT
 
 
 
 
"Vi är en grupp fotoentusiaster som varannan söndag lägger upp varsitt bidrag - som är tolkat efter ett valt tema just för den gången. Poängen med detta är att vi ska utmana oss själva att utvecklas inom fotografi och bildbehandling."
 

Bilden är fotad: 2015 Tisdag 15 December 13:24 (19:24 i Thailand)
Inställningar: Bländare - f/4,5 | Slutartid - 1/1000 | ISO 6000

Tanken bakom: Tanken bakom hela temat var självklart att hitta något magiskt i Thailand. Solnedgångarna känns mer magiskt här i Thailand eller så var det bara just den kvällen. Lyckades bara fotografera några bilder innan den stora solen var försvunnen. Solnedgången var verkligen magiskt här!

 

Bildbehandling: Öppnade bilden i Camera Raw, ändrade på kontrasten, öppnade bilden i Photoshop, mer skärpa & sparade bilden i web.


Kika in och hur de andra har tolkat temat:
Amanda - Annika - Catarina - Felicia - Rebecka
 
RSS 2.0