Beatrice Jakobsson - Fotograf - Beatrice Jakobsson - Fotograf - Beatrice Jakobsson - Fotograf -

Fem saker jag vill göra under tvåtusensexton

Fem saker jag skulle vilja göra under detta år. Finns mycket jag skulle vilja uppleva och göra men det här är verkligen mina topp fem saker jag borde göra i år. Drömmer om det här för ofta så det är lika bra att börja uppfylla mina drömmarna. Två av dessa ser ut att gå i uppfyllese snart, men man kan inte vara helt säker. Jag kanske backar i sista sekunden och ändrar mig. Men det får inte hända!
 
 
 
Bilderna kommer från min Pinterest - DREAMS WORLD
 
Uppleva Norrsken & fotografera.
Har alltid drömt om att uppleva/fotografera Norrsken. Varje gång det händer i Sverige befinner jag mig på fel plats, är upptagen eller så är jag alldeles för mörkrädd att våga gå ut och leta efter Norrsken. Måste hitta någon som vill ge sig ut på äventyr efter Norrsken när det är som störst chans.
 
 
 
Bilderna kommer från min Pinterest - WORKSPACE
 
Söka skolor/plugg & även börja plugga.
När studentdagen var över ville jag fortsätta plugga eftersom jag älskar skolan. Har aldrig hittat något bra som jag skulle kunna tänka mig att plugga men efter många år har jag äntligen hittat något. Är ganska nära ett av mina mål, det gäller bara att söka och hålla tummarna för att jag kommer in.
 
 
 
Bilderna kommer från min Pinterest - HAIR
 
Ombre med färgen lila.
Är väldrigt nära att färga mina toppar lila, har någon som kan göra det samt färgen hemma. Men det gäller bara att våga göra det, frågan är om jag passar i det? Under hela 2015 tvekade jag men under detta året måste det bli av. Det är bara det sista steget som saknas, när tar jag det sista steget?
 
 
 
Bilderna kommer från min Pinterest - LIKES
 
Uppdatera min kamerautrustning.
Samtidigt som jag vill köpa ett nytt kamerahus vill jag lägga pengar på studiolampor och andra bra saker man skulle behöva ha till kameran. Ett nytt objektiv kanske skulle vara bra. Måste uppdatera min kamerautrustning innan 2016 är över, det är verkligen ett måste för mig.
 
 
 
Bilderna kommer från min Pinterest - DREAMS WORLD
 
Upptäcka Norge med en roadtrip.
I snart sju år har jag varit sugen på att åka till Norge. Köra en roadtrip, upptäcka alla underbara platser i Norge och njuta av naturen. Norge ligger längst upp på min lista när det gäller att resa, alla bilder ger mig mer inspiration till att åka iväg och fotografera samt upptäcka naturen.
 
 
 

SUNDAY CHALLENGE - VÄRME

TEMA | VÄRME
 
 
 
 
"Vi är en grupp fotoentusiaster som varannan söndag lägger upp varsitt bidrag - som är tolkat efter ett valt tema just för den gången. Poängen med detta är att vi ska utmana oss själva att utvecklas inom fotografi och bildbehandling."
 

Bilden är fotad: 2015 Tisdag den 12 Juli 12:38
Inställningar: Bländare - f/1,4 | Slutartid - 1/100 | ISO 200

Tanken bakom: Värme finns inte på Gotland just nu och därför tolkar jag temat med att jag längtar tills värmen kommer tillbaka. Det räcker med att våren kommer och att solen börjar komma fram. Veckans tema kan man tolka till mycket, men just nu är solen viktigaste för mig.

 

Bildbehandling: Öppnade bilden i Camera Raw, ändrade på kontrasten, öppnade bilden i Photoshop, mer skärpa & sparade bilden i web.


Kika in och hur de andra har tolkat temat:
Amanda - Annika - Catarina - Felicia - Rebecka

Fetaost, avokado och babyspenat.

 
 
 
Eftersom både jag och min pojkvän inte kunde träffas i helgen pga att vi befinner oss flera mil ifrån varandra och hade andra planer så bestämde vi att fira en annan dag. Alla hjärtans dag var en väldigt chill dag med lite sällskap på förmiddagen och resten av kvällen bestod av ensamtid med en riktigt god sallad. Behövde verkligen en lugn söndag eftersom jag fortfarande känner mig sjuk, förhoppningsvis blir det inte värre men det känns som det kan bli värre.
 
 
 
 
Canon EOS 7D + Canon EF 50 mm f/1.4  Fotograf - Beatrice Jakobsson
 
 
 

PINK, BLACK AND WHITE

 
 
 
 
 
 Canon EOS 7D + Canon EF 50 mm f/1.4 | Fotograf - Beatrice Jakobsson | Modell - Fanny Jakobsson (lillasyster)
 
För några dagar sedan blev det en spontan fotografering ute i kylan med min syster. Ingen av oss hade speciellt varma kläder men ändå skulle vi fotografera. Envisa som vi två är. Rekommenderar inte att fotografera i kylan när man saknar vantar på fingrarna. Resultatet blev bra trots att jag skakade.
 
 

Små pannkakor, bär och kaffe.

 
Canon EOS 7D + Canon EF 50 mm f/1.4  Fotograf - Beatrice Jakobsson
 
Startade den nya veckan med små pannkakor, bär och några kaffekoppar. En väldigt lugn morgon för mig och restan av dagens har varit minst lika lugn. Kikat på serie nästan hela dagen pga att jag inte känner mig helt frisk i kroppen men håller tummarna på att jag inte kommer bli sjuk. Tänkte bara kika in och säga hej här i bloggen, samt uppdatera lite även fast jag inte har något speciellt att berätta med detta inlägg.
 
 
RSS 2.0