Beatrice Jakobsson - Fotograf -

ADVENTSKALENDER 2016 LUCKA TRE

 
 SPONSRAT INLÄGG
 
Tredje luckan består av ett fantastisk presentkort från Kamda. En webbutik med Kameratillbehör som stativ, UV-filter, kameraremar, reflexskärmar och otroligt mycket mer. Kamda är verkligen en av mina favorit saker när det gäller tillbehör, finns bra saker i en bra prisklass. Vinnaren kommer få ett presentkort värde 400 SEK. Perfekt julklapp till någon eller köp någon unik julklapp till dig själv. Behöver du mera utrustning till din kamera, passa på!
 
 
 
TÄVLINGSREGLER
Svara på frågan "VAD SKULLE DU KÖPA FÖR PRESENTKORTET?" Och kika in på hemsidan och fundera på vad du skulle kunna tänka dig att köpa för presentkortet. Länka produkten eller förklara vilken produkt du skulle kunna tänka dig. Behöver inte vara exakt det du väljer senare. Posta ditt svar i en kommentar (glöm inte att skriv med din mailadress, viktigt!) Tävlingen avslutas den 17 december klockan 23.59. Busenkelt och lycka till i tävlingen.
 
STORT GRATTIS till Amanda som vann lucka nummer två, kontakta mig på beatrice_jakobsson@hotmail.com
 
 

Kommentarer

Så roligt med tävlingar :)

Jag skulle nog satsa på ett tripod stativ då mitt gått sönder och jag verkligen saknat att kunna använda ett ibland! T.ex. det stativet man ser direkt under populära produkter när man går in på deras sida!☺

Jag skulle använda det till att köpa ett stativ! Nog för att jag har rätt så långa armar, men att lyckas få till en outfit bild med kameran i handen är omöjligt, haha!

Jag hade valt ett gråfilter: https://www.kamda.se/grafilter-nd3-0-1000x77mm, för gud ska veta att jag behöver ett, snor min pappas hela tiden haha!

Jag skulle köpa ett gråfilter(https://www.kamda.se/grafilter-nd8-o49mm), ett motljusskydd(https://www.kamda.se/motljusskydd-o58-mm), ett filterfodral(https://www.kamda.se/filtervaska-4st-filter) och ett regnskydd(https://www.kamda.se/regnskydd-for-systemkamera). :)

Jag är med!
Jag skulle nog köpt ett stativ för det där presentkortet om jag skulle vinna!

Jag hade valt tillbehör som t.ex filter eller liknande till min systemkamera :D

Åh, jag skulle nog köpa mig ett stativ :D

Jag skulle lätt använda det till en fjärrutlösare! Så mycket enklare att ta bilder på sig själv då 😄

Åhh så kul det hade varit och vinna detta!! Jag behöver lite tillbehör till kameran eftersom jag fotar så mycket produktbilder numera, så hade valt bland annat en fjärrkontroll bland annat https://www.kamda.se/ir-fjarr-jjc-ir-c2-canon :D

Jag skulle köpa antingen något sorts objektiv eller ett stativ :)

Wow, vilket härligt pris! Nyfiken på en ny kameraväska, förslagsvis denna https://www.kamda.se/fancier-kameravaska-kong-17-liter.

kram Sanna

åh vilken kul tävling!!

Jag skulle garanterat köpa en reflexskärm då det skulle bidra till mycket bättre bilder å det är verkligen något jag vill utveckla. Älskar ju att fota men har lagt fotograferandet lite åt sidan men nya saker skulle få mitt intresse att öka igen. < 3

Roligt med tävling! :)

Vilken rolig tävling! Jag är med! Köpte en ny kamera för två månader sedan så det vore väldigt passande, och jag hade nog köpt ett extra batteri och ett stativ för presentkortet :) Kram

Roligt med adventskalender :)

Åh vad roligt :D Jag som älskar att fota, är lätt med! Ett kamerastativ har jag länge velat ha så då hade jag antingen köpt det eller en sådan där rolig reflexskärm att leka med! :) Åh, håller tummarna nu! Så roligt med tävlingar! :)

Jag är jättegärna med! :)

För presentkortet skulle jag nog köpa:
https://www.kamda.se/tradutlosare-90cm-jjc-canon-pentax-contax, close-up filter och eventuellt en kamerarem för att göra det finare. :)

sanna.widman@hotmail.com

(kan man vara med fast man bor i Finland, Åland?)

Åh så kul! Denna skulle jag köpa: https://www.kamda.se/trebensstativ-fancier-165cm
Mail: nataliehonk@gmail.com
Kram!

Kul tävling! :-D Kramis

För presentkortet skulle jag köpa ett linsskydd eller ett motljusskydd till mitt objektiv :D

Jag är la med. Om jag skulle vinna 400 kr så skulle jag först och främst köpa en manick som gör att man kan ta kort på avstånd (den här: https://www.kamda.se/tradutlosare-90cm-jjc-fujifilm), samt ett stativ (vilket förmodligen skulle bli det här: https://www.kamda.se/enbensstativ-180cm-trevagshuvud-stod)

Oh vad roligt! Jag som är så sugen på något nytt till kameran. Vore perfekt julklapp till mig själv :)
https://www.kamda.se/grafilter-nd3-0-1000x77mm har jag varit väldigt sugen på länge!

Om jag vann skulle jag antingen köpa en ny reflexskärm. Den jag har har varit med många år och börjar sjunga på sist versen. Eller så skulle jag införskaffa lite fler gopro fästen. Det är något jag tänkt på länge men som aldrig blivit av. Så något av de skulle jag satsa på. :)

Åh tack sötis! :D

JAg skulle nog köpa mig detta:
https://www.kamda.se/fld-filter-o52-mm

Äger inga filter alls så vore kul att prova!

Jag skulle inte köpa någonting alls, presentkortet skulle jag ge bort till min son som gillar att fota och önskar sig en massa saker som jag inte har råd att ge honom.Follow my on BloglovinTrackback