Beatrice Jakobsson - Fotograf - Beatrice Jakobsson - Fotograf - Beatrice Jakobsson - Fotograf -

Sneak peek från senaste fotograferingen

 
 
 
 
Canon EOS 7D + Canon EF 50 mm f/1.4 | Modell - Elin Sandelin
 
En liten tjuvtitt på dagens fotografering i kylan. Det är flera månader sedan vi fotograferade och äntligen lyckades vi planera en dag som passade oss båda. Kan bara erbjuda två bilder eftersom jag inte hunnit redigerat flera, men det kommer snart dyka upp flera bilder här i bloggen.
 
 
 

Inredningsprylar, GoPro och en resa till Thailand!

 
Bilden är tagen med Iphone 5, instagram @beattriicee
 
Måste verkligen tacka för alla grattishälsningar som jag fått här på bloggen, betyder riktigt mycket för mig, tack så mycket! En lugn födelsedag med god mat och Niclas som sällskap, precis som jag ville ha den. Har även varit på Gotland en veckan men har haft fullt upp med att baka allt inför födelsedagsfirande med min familj, byta födelsedagspresent med Johanna och njutit av den sista värmen. Anledningen varför bloggen varit död några dagar.
 
Hade inte önskat mig något spreciellt mer än en GoPro som jag fick men utöver det så blev det även inredningsprylar och en resa till Thailand. Kan fortfarande inte fatta att jag fick en resa. Att min älskade familj köpte en resa till Thailand är så sjukt, en resa är något vi inte brukar ge till varandra och därför blev min reaktion väldigt oklar. Kan inte förklara mina känslor, är helt tom på ord. Väldigt tacksam och chockad. TACK, TACK OCH TACK!
 
I DECEMBER DRAR JAG TILL THAILAND!!
 
 
 

Ännu flera bilder på Helen Sehlberg

 
 
 
 
Canon EOS 7D + Canon lens EF 50 mm f/1.4 | Modell - Helen Sehlberg
 
Ännu flera bilder från plåtningen med Helen som vi hade för några dagar sedan. Nyfikna på vart hennes outfit kommer ifrån? Titta in på hennes blogg om några dagar så kommer ni få veta vart hela outfiten kommer ifrån. Jag vet tyvärr inte vart allt kommer ifrån, bättre att fråga henne.
 
 

Utrymmet för min inspiration är megastort

 
 
Alla som läst/besökt min blogg i flera månader har förmodligen hört talas om att jag älskar två sidor som ger mig mega mycket inspiration. Men den här gången tänkte jag bara prata om en sida och ni som följer mig på twitter vet säkert redan vilken jag syftar på. PINTEREST!
 
 
 
 
Spenderat timmar på att bläddra i all inspiration men det är nu jag har blivit besatt. Förut har jag kikat in någon gång i veckan men nu den senaste tiden har jag blivit fast i appen och kan inte lägga ifrån mig telefonen. Finns sjukt mycket inspiration och jag samlar på mig allt jag kan hitta.
 
 
 
 
Man kan aldrig få för mycket inspiration tycker jag själv, så om ni inte använder appen eller är medlem så gör det nu. Nästan allt finns där och jag kan lova att ingen kommer bli besviken. Dessa bilder kommer från Pinterest som man även kan hitta på min profil, tryck här.
 
 

Josefine Johannessen, Stadshuset

 
 
 
 
 
 
 
Canon EOS 7D + Canon lens EF 50 mm f/1.4 | Modell - Josefine Johannessen
 
För några dagar sedan när det regnade som mest här i Stockholm mötte jag upp Josefine för att fotografera. Vi fotograferade några timmar och avslöt dagen med en fika. Riktigt lyckad fotografering och här är tre av bilderna från dagen, flera kommer dyka upp här i bloggen.
 
 

GRATTIS TILL JOHANNA, 22 ÅR!

 
 
 
 
 
 
 
 
"Samma månad, samma ålder och varför inte fotografera födelsedagsbilder tillsammans?" För ett par veckor sedan så gjorde vi en liten roadtrip för att fotografera våra bilder. Äntligen får jag visa resultatet på några bilder eftersom hon fyller tjugotvå år idag (!!!!) STORT GRATTIS JOHANNA!
 
Johanna är min nyaste vän men det känns som jag känt henne otroligt länge. En riktigt bra vän. Jag gillar verkligen att ha henne vid min sida och hon är en helt fantastiskt på alla sätt. Kärlek till dig. Om några dagar kommer mina födelsedagsbilder också upp här på bloggen eftersom jag SNART fyller år.
 
GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN MIN VACKRA VÄN, JOHANNA!
 
 
RSS 2.0