Beatrice Jakobsson - Fotograf - Beatrice Jakobsson - Fotograf - Beatrice Jakobsson - Fotograf -

ADVENTSKALENDER 2015 - LUCKA ETT

 
 
Adventskalender 2015, något nytt och annorlunda. Under mina senare år har jag haft en julkalender med tjugofyra luckor men eftersom jag åker till Thailand kommer jag inte ha tid med tjugofyra luckor istället blir det en adventskalender med fyra luckor. Bättre än inget!
 
Första luckan består av saker som jag själv har köpt för att lotta ut till någon av er. Två svarta kajalpennor från Claudia, två snygga nagellack från Claudia, förvaring för pads och ögonskugga med pensel/pincett från Wet N Wild. En julklapp till dig själv eller kanske till någon annan.
 
Gilla min facebooksida här. (om du har Facebook)
Kommentera inlägget och berätta varför just du vill vinna dom här produkterna.
Tävlingen avslutas den 5  december klockan 23:59. (glöm inte e-postadress, viktigt!)
 
 

Två förändringar som ni förmodligen inte visste.

 
 
Kanske två procent av alla mina besökare vet om att jag har en ny hårfärg. Det var inte menningen att det skulle bli mörkare men det blev tyvärr så. Innan jag fick en ny hårfärg såg mitt hår ut som det gör på min header, lite rött/brunt. För fyra veckor sedan kände jag att den röda färgen måste försvinna. Kastade i en brun färg som skulle hålla i 6-8 veckor bara för att jag var osäker vilken nyans jag har från hela början. Valde rätt nyans och där skulle jag stoppat.
 
Den röda färgen försvann nästan men inte helt. Valde att fixa till min hårfärg och tog 6-8 veckor i nästan samma nyans. Hade inte färgen i mitt hår mer än fem minuter och den skulle sitta i tjugo minuter. Mitt hår blev inte brunt, istället blev det svart. Att ha svart hårfärg är inte min stil, det passar inte mig men får överleva. Tur att det bara kommer hålla några veckor. Antingen var hårfärgen gammal eller helt fel produkter i askarna.
 
 
 
 
Under åren 2011, 2012 och 2014 har jag haft en julkalender här på bloggen. 2015 kommer bli lite annorlunda, istället för att ha en julkalender med tjugofyra luckor blir det en adventskalender med fyra luckor. Adventskalendern börjar nu på söndag och fortsätter varje söndag fram till julafton. Anledningen varför det inte blir med tjugofyra luckor, kommer befinna mig i Thailand hela december. Missa inte min adventskalender med fyra fina priser.
 
 

PEPPARKAKSHUS

 
 
 
 
 Canon EOS 7D + Canon EF 50 mm f/1.4
 
Tjuvstartar med mina julkänslor väldigt tidigt i år. Redan hunnit bakat peppakakor och lussebullar. Pyntat här hemma och nu finns även ett pepparkashus i lägenheten. Detta är inte likt mig, pyntar och fixar allt i sista sekunden och behåller julen alldeles för långt i på det nya året. Men nu måste jag börja tidigt för att hinna njuta innan jag åker utomlands, om tjugo dagar är jag påväg till Tahiland och innan det ska jag förbi Stockholm en snabbis.
 
Min hatkärlek till peppakakshus är väldigt konstig. Gillar inte att sätta ihop alla delar men att pynta och designa är ganska kul. Lite otur att mitt peppakakshus skulle vara trasigt när jag fick det men tur att det gick ändå. Väldigt förvånad att huset sitter ihop eftersom jag inte gjort ett på säkert tio år.
 
 

KLADDKAKANS DAG

 
 
 
 
 
Canon EOS 7D + Canon EF 50 mm f/1.4
 
Brukar aldrig hålla koll på när och vilka tema dagar det finns, men sent i lördagskväll fick jag veta att det var kladdkakans dag. Även fast jag aldrig brukar fira alla tema dagar så kastade jag hop en kladdkaka. Lagom när kakan var klar så tappade jag suget, är inte förvånad. Som tur fick jag tillfälle att bjuda och äta lite idag istället. Bara två dagar senare men hade aldrig orkat äta något igår när vi firade fars dag med en stor tårta.
 
 

PORTRÄTTBILD I SVARTVITT

 
 
Canon EOS 7D + Canon EF 50 mm f/1.4 | Modell - Johanna Utterberg
 
Vet inte riktigt var mina senaste dagar försvann. Har egentligen inte gjort så mycket mer än att träffat Johanna och fotograferat. Och om man tänker logiskt borde tiden gå väldigt sakta på grund av att jag inte gjort något speciellt men jag klagar inte eftersom nedräkningen till Thailand går snabbare.
 
 

BABYSHOWER FÖR ANGELICA!

 
 
 
 
 
 
 
Canon EOS 7D + Canon EF 50 mm f/1.4
 
Rosa, rosa, rosa och ännu mer rosa. Planerat en babyshower tillsammans med några tjejer under en lång tid och igår fick vi äntligen överraska min syster som ska få en flicka i Februari. Angelica blev väldigt chockad när hon klev in genom dörren och vi lyckades verkligen överraska henne. Brukar vara ganska dålig på att hålla masken men som tur lyckades jag. Dagen bjöd på presenter, fika och mysfaktor på högnivå. En lyckad babyshower!
 
 
RSS 2.0