Beatrice Jakobsson - Fotograf - Beatrice Jakobsson - Fotograf - Beatrice Jakobsson - Fotograf -

Inspelning, fotografering och snack om vädret.

 
 
 
Canon EOS 7D + Canon lens EF 50 mm f/1.4 | Modell - Fanny Jakobsson
 
Min favorit kille åkte hem till Stockholm igår och nu dröjer det några veckor tills vi ses. Brukar alltid vara tomt här i min lägenhet eftersom det bara är jag som bor här, men nu när pojkvänen har vart här i tre veckor och åkt hem så känns det extremt tomt här. EXTREMT TOMT!
 
Vädret levererar inte och det gör mig väldigt besviken. Hoppades på att solen skulle dyka upp ikväll, men självklart gjorde den inte det. Även fast regnet hängde i luften gav jag och min lillasyster oss ut för att spela in en ny video till sen youtube-kanal. Vi passade på att fotografera även fast vädret inte ville leverera den här kvällen heller. Hade tänkt fotografera så mycket den här sommaren men skitvädret gör mig så otaggad.

 

MINI ROADTRIP TILL VACKRA HOBURGEN

 
 
 
Canon EOS 7D + Canon EF-S 10-18 mm/4,5-5,6 IS STM
 
En riktigt bra och händelsrik dag tillsammans med Angelica, Milliam, Johannes och Niclas. Vi har ätit lunch tillsammans vid Hoburgen och även kastat sten i vattnet. Kört en mini roadtrip och njutit av solen som faktiskt har varit framme idag, äntligen. Vi avslutade kvällen med skratt, middag och även saffranspankaka. Har ni inte testat saffranspankaka och salmbärssylt så måste ni göra det, det är galet gott.
 
 

Helen Sehlberg

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Canon EOS 7D + Canon lens EF 50 mm f/1.4 | Modell - Helen Sehlberg
 
Här kommer ännu flera bilder från fotograferingen med Helen som jag äntligen har redigerat klart. Vi besökte snösätra industriområde och det är en plats jag verkligen skulle kunna besöka flera gånger för fotografering. Finns flera bilder från dagen med Helen, bilderna hittar ni här.
 
 

Älskar att bo på landet, Gotland.

 
 
 
Canon EOS 7D + Canon EF-S 10-18 mm/4,5-5,6 IS STM
 
Tiden försvinner fortare än vad jag hade tänkt, lite uppdatering på mina senaste dagar. Hunnit att hämta Niclas vid båten, namngivning, cyklat, släktträff, umgås med familjen, bakat äppelpaj, lyssnat på regnet, träffat vänner, gått flera kilometer för att jag lyckas hoppa av bussen vid fel busshållsplats, picknick och många äventyr med Niclas här på landet. Riktigt bra dagar även fast solen skulle kunna komma fram lite oftare här på ön.
 
 

Helen Sehlberg, Snösätra industriområde.

 
 
 
 
 
Canon EOS 7D + Canon lens EF 50 mm f/1.4 | Modell - Helen Sehlberg
 
Lämnade pojkvänen och även Stockholm i fredags natt för att åka hem till Gotland. Som tur så kommer han ner till Gotland redan imorgon och ska spendera några dagar här. Såå mysigt och roligt. Varje gång jag kommer till ön är mina dagar fulla med händelser och även den här gången är det fullt upp.
 
Innan jag lämnade Stockholm så mötte jag upp Helen för att fotografera. Alltid lika roligt att träffa henne och planera flera fotograferingar. Vi åkte till Snösätra industriområde och blev helt chockad av så många fina/coola målningar det fanns där. Blev en snabb fotografering i värmen innan vi både skulle iväg på andra saker. Här är några bilder från dagen och flera kommer upp under sommaren här i bloggen!
 
 

Sunday Challenge #23

TEMA | Glädje
 
 
 
 
"Vi är en grupp fotoentusiaster som varannan söndag lägger upp varsitt bidrag - som är tolkat efter ett valt tema just för den gången. Poängen med detta är att vi ska utmana oss själva att utvecklas inom fotografi och bildbehandling."
 
Bilden är fotad: Måndag 6 Juli 2015 - 16:06
Inställningar: Bländare - f/2,8 | Slutartid - 1/200  | ISO 500

Tanken bakom: Glädje för mig just nu är, kalla drycker och is. Jag skulle aldrig kunna överleva utomhus vid solen utan kallt vatten eller något liknande. Så min största glädje är kalla drycker, kanske låter konstigt men skulle aldrig klarat mig utan något kallt att dricka nu på sommaren.
Bildbehandling: Arbetade med kurvorna och fixade lite skärpa på bilden.
 
För att se fler bidrag: Amanda, Annika och Catarina.
 
 

Josefine Johannessen, Humlegården

 
 
 
Canon EOS 7D + Canon lens EF 50 mm f/1.4 | Modell - Josefine Johannessen
 
Stockholm bjuder verkligen på bra värme men tråkigt att jag inte kan anpassa mig efter vädret och försöka välja rätt kläder. Istället lyckas jag klä på mig alldeles för mycket kläder. Förutom att njuta av värmen har jag även träffat Josefine för första gången, en riktigt trevlig brud. Fotografering stod på schemat och det var precis vad vi gjorde, en riktigt mysig eftermiddag. Här är några bilder och flera kommer dyka upp i bloggen!
 
 
RSS 2.0