Beatrice Jakobsson - Fotograf - Beatrice Jakobsson - Fotograf - Beatrice Jakobsson - Fotograf -

Höstens fantastiska färger

 
 
 
 
" Wake me up when september ends "
 
 
 
 
 
Canon EOS 7D + Canon lens EF 50 mm 1:1.4
 
Höstens fantastiska färger börjar komma fram och det är ett måste för mig att fotografera. Gillar verkligen hösten på många sätt som ni säkert läst tidigare här i bloggen. Haha, kommer säker lyckas skriva det tusentals gånger innan hösten är över.
 
Uppdateringen på bloggen har varit usel dom senaste dagarna. I know, but I'm back. Redan för en vecka sedan fick jag veta att jag tyvärr inte kommer få fastanställning. Jobbade min sista dag i fredags och har varit provanställd tidigare men tydligen var det inte mig dom sökte vilket jag inte är förvånad över. Tillbaka till ruta ett, söka ett nytt jobb. Någon måste vara arbetslös, tyvärr.
 

10% hos Nelly via rabble-appen

 
 
Kallt, blåsigt och mörkt är ett tecken på att hösten är på ingång. Som säkert alla vet har nelly.com ett väldigt bra och stort sortiment. Perfekt för oss som vill fylla våran nya garderob med mysiga plagg inför hösten. 
 
Ladda ner Rabble till din telefon för att få ta del av rabatten. Känner du dig inte sugen på att shoppa kläder? Lugn, det finns andra bra rabatter hos Rabble som du kommer att gilla. Sök på rabble i app store eller i play store.
 
- 10% på hela köpet hos Nelly (gäller över 300 kr)
- Köpet måste inträffa mellan 24-26 September
- En kupong per person.
 

Sunday Challenge #6

 
TEMA | Motljus
 
 
 
"Vi är en grupp fotoentusiaster som varannan söndag lägger upp varsitt bidrag - som är tolkat efter ett valt tema just för den gången. Poängen med detta är att vi ska utmana oss själva att utvecklas inom fotografi och bildbehandling."
 
Bilden är fotad: Torsdag den 18 September - 17:04
Inställningar: Bländare - f/2.5 | Slutartid - 1/640 | ISO 200
Tanken bakom: Hade ingen speciell tanke bakom bilden, tog kameran i handen och sen var det bara att fota det bästa och snyggaste jag kunde hitta. Blev faktiskit en helt okej bilod, perfekt för mig som inte hade tid.
Bildbehandling: Curves, mer skärpa, ljusare färg.
 
För att se flera bidrag AnnikaFeliciaJulia  Maria & Rebecka - Bidragen kan vara sena, men kika in på måndag!

MIN NYA KAMERAVÄSKA!

 
 
 
 
FÖRÄLSKAD I KAMERAVÄSKAN
 
 
 
 
 
Canon EOS 7D + Canon lens EF 50 mm 1:1.4
 
Älskar min efterlängtade kameraväska som jag väntat på i flera veckor. Inte speciellt stor men väldigt smidig när man behöver ha med sig kameran och inte vill bära med sig i stor väska. Gillar att den ser annorlunda ut och inte som alla andra kameraväskor. Man skulle också kunna använda den som en vanlig väska. Mycket magi och stil på den här kameraväskan. FÖRÄLSKAD.

Välkommen in i sjukstugan

 

Veckan startade inte som jag hade tänkt mig. Taggad för en helt ny vecka men gissa vad som hände? Självklart skulle jag bli sjuk. Gillar inte att ligga hemma och tycka synd om sig själv. Usch. Tur att wehartit kan bjuda på inspiration.
 
Känner att jag behöver lite ny inspiration inför hösten, sugen på att fotografera hela tiden men tyvärr är det min inspo som fattas varje gång jag går utanför dörren med kameran i handen. Fortsätter jag vara sjuk ett par dagar så kommer det sluta med att jag är full av inspiration och nya idéer eller kommer jag klättra på alla väggar som finns i min lägenhet.

Fantastiska dagar i huvudstaden, Stockholm.

 
 
 
Fyra dagar i Stockholm går alldeles för fort. Alldeles för fort att man glömmer bort att kameran ligger i väskan och väntar på att få hänga med på äventyr. Vilket betyder att fotografering inte var min första tanke, men några få bilder blev det i alla fall.
 
 
 
 
Anledningen till varför jag åkte till Stockholm? Åkte upp för att spendera fyra dagar med min fina pojkvän. Vilket var helt magiskt. Förutom att krama och pussa på honom i timmar har vi hunnit med x antal promenader, födelsedagsfirande, utgång och så fick jag tid för att träffa min saknade vän Johanna. Ville verkligen inte lämna han eller Stockholm.
 
Back to work. Med tanke på att jag kom hem inatt och sov tre timmar blev det ett plågande arbetspass jag fick kämpa mig igenom. But what does it matter? Dagens arbetspasset är över. Känns skönt att vara hemma i min lägenhet, men det är alldeles för tomt och saknaden är enorm även fast vi bara vart ifrån varandra 24 timmar.
 
Tack för gratulationerna, kärlek till allihopa!

September is here, i'm happy.

 
 
 
Känns overkligt att det redan är september, det var nyss juni? Samtidigt som jag är lite små chockad är jag förväntasfull inför den här månaden. Redan nästa veckan är det min födelsedag och september är bara början på hela hösten.
 
Älskar verkligen hösten. Finns många bra anledningar varför. Fotografera höstfärgerna. Höstmodet med alla vecka detaljer. Varma drycker och levande ljus. Mys för hela slanten kan man säga att hösten är för mig. Lite kallt för att vara i min smak egentligen men samtidigt så är det så jäkla mysigt då det kvittar om det är kallt.
 
September startade med att min lillebror föddes, Miio välkommen till världen. Inte hunnit träffat honom men det får bli när jag är hemma från Stockholm. Helgen är bokad och klar. Kommer spendera min helg i Stockholm tillsammans med min pojkvän och några vänner. Övertaggad och skulle vilja åka nu, men måste tyvärr vänta.
 
 
 
 
RSS 2.0