Beatrice Jakobsson - Fotograf - Beatrice Jakobsson - Fotograf - Beatrice Jakobsson - Fotograf -

Svaren angående julkalendern och frågestunden.

 

 
 
 
 
 
Haha, bilderna kanske inte passar så bra in i inlägget men jag älskar starka färger.
 
Tänkte berätta anledningen till varför bloggen inte uppdateras lika ofta. Bortsett från bildbrist pga vädret som gör mig otaggad att fotografera så fixar jag för fullt med min julkalender som startar den första december. Julkalendern kommer består av tävlingar och tips ifrån mig. Kvällen kommer spenderas med kaffe och photoshop där jag fixar mina spännande luckor.
 
Och förresten frågestuden som jag hade för några veckor sedan kommer strax att komma upp i bloggen. Kanske till helgen om inget skulle hända på vägen, passa på att ställ fler frågor om det är något du/ni undrar över. Inlägget finns längre ner i bloggen.
 

ÅRETS COOLASTE JULKLAPPAR

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Här är paketet som jag fick för flera veckor sedan av coolstuff.se. Innehållet av paketet var den mysiga filten snug rug och en kvalitativ yoghurtmugg som jag älskar. Testat filten vid flera tillfällen och även yoghurtmuggen. Älskar coolstuff.
 
YO2GO - En behållare med yoghurt och ett lock med müsli är perfekt för en frukost/mellanmål som man kan ta med sig över allt. Det finns ingen lag som säger att du måste ha yoghurt och müsli, du väljer själv vad du vill ha. Kanske lite bär eller något annat mumsigt? YO2GO är miljövänligt, prisvärd och den läcker inte i väskan. Rekomenderar starkt!

Snug rug (filt med ärmar) - Eftersom jag fryser ganska ofta passar den här filten mig perfekt, använder den hela tiden. Skulle förklara filten som en morgonrock fast mycket större och mysigare. Om ni frågar mig efter årets bästa julklapp så är den här filten mitt svar alla dagar i veckan spelar ingen roll vem den är till. Årets bästa julklappa till alla enligt mig.
 
Förutom dessa två produkter som jag älskar är coolstuff fylld av roliga, coola och fantastiska prylar. Snart en månad kvar till julafton, men ni kan vara lugna för coolstuff har dom coolaste julklapparna till ett bra pris till allihopa!
 

Sunday Challenge #9

 
TEMA | Redigering, före och efter
 
 
"Vi är en grupp fotoentusiaster som varannan söndag lägger upp varsitt bidrag - som är tolkat efter ett valt tema just för den gången. Poängen med detta är att vi ska utmana oss själva att utvecklas inom fotografi och bildbehandling."
 
Bilden är fotad: Torsdag den 23 Januari - 15:45
Inställningar: Saknar uppgifter, tyvärr.
 
Tanken bakom: Temat är redigering så därför valde jag en gammal bild för att göra det "svårare" för mig. Brukar ofta veta vad jag ska fixa med bilderna och kände att det inte skulle vara lika roligt att veta exakt hur jag ska göra.
 
Bildbehandling: Använde mig av Photoshop där jag började med att klona bort onödiga saker/prickar. (knappen längst upp och några snö flingor i håret som störde mig var det största som jag klona bort) Ökade kontrasten samt ändra skärpan. Mer än så behövde jag inte fixa med bilden för att den skulle bli snygg.
 
För att se flera bidrag AnnikaFelicia, JuliaMaria  - Bidragen kan vara sena, men kika in på måndag!
Mouseover fungerar tyvärr bara när du ska kommentera (inläggssidan)

Tre badbomber ifrån Luch, älskar badbomber.

 
 
 
 
Älskar du att bada? Luch härliga badbomber bjuder på doft, färg eller härliga överraskningar. Första gången jag provar dessa badbomber från luch och bara efter första gången så älskar jag dom. Luch har massor med skönhetsprodukter, kika in på sidan!
 
I paketet fanns det två butterbear, två söta badbomber (bild på badbomben) Förutom att björnen ger mig en lugnande doft av vanilj så är den även fylld med kakosmör som gör vattnet silkeslent och näringsrikt för huden. Rekommenderar den starkt!
 
Holly Go Lightly är den tredje badbomben som fanns i paketet. (bild på badbomben) Vattnet blir grönt med lite glitter och badbomben doftar julafton. Om man älskar julafton mer än mig så är detta perfekt för en lugn stund i badkaret.
 
Har ni någonsin provat något från luch och vad tycker ni?

Bortglömda bilder från Västerbron

 
 
 
 
 
 
Nattfotografering från Västerbron i Stockholm
 
 
 
 
 
Canon EOS 7D + Canon lens EF 50 mm f/1.4
 
I början av oktober spenderade jag några timmar på Västerbron där jag fotograferade med långslutartid över Stockholm. Vädret var inte perfekt den kvällen och jag blev knappt nöjd med bilderna. Så dåliga vart inte bilderna efter lite redigering, eller? Ska fotografera från en annan plats och även närmare men att fotografera när det är dimmigt är inte speciellt lockande för mig.

Redan November, vad hände?

 
Fattar faktiskt inte vart tiden tar vägen. November månad kommer säkert försvinna lika snabbt som dom andra månaderna har gjort och då betyder det att vi är snart i december vilket känns overkligt för mig. Var det inte nyss September?
 
 
 
 
Är fortfarande kvar här hos min pojkvän och känner inget lust för att lämna Stockholm heller. Älskar att spendera mina dagar här även fast vädret inte är någon höjdare då jag kanppt plockar fram min kamera. Fotografera regninga dagar är spännande men kanske inte varje dag eller vem vet, jag kanske befinner mig på fel plats och missar solen?
 
Annars händer inte speciellt mycket i min vardag, små pysslar med olika idér och spenderar dagarna i mina myskläder.
GLÖM INTE MITT FÖRRA INLÄGG DÄR JAG HAR FRÅGESTUND!
RSS 2.0