Beatrice Jakobsson - Fotograf - Beatrice Jakobsson - Fotograf - Beatrice Jakobsson - Fotograf -

Gotland är alldeles för vackert.

 
 
 
Gårdagen bestod av att umgås med Humlan. Kom hem på eftermiddagen och då det blev roadtrip, fika och njuta i solnedgången med Humlan och kameran. Bra start när man kommer hem till ön.
 
 
 
 
Att behöva åka flera timmar för att komma fram eller att komma hem igen är ganska tråkigt. Men kan säga att vi hade faktiskt ganska roligt även fast det blev ett par timmar med både bil och båt. Känns ganska konstigt att min lillebror har tagit studenten eftersom jag tog studenten förra året. Tiden springer iväg och jag hinner inte med i alla svängar.
 
Förutom att se min lillebror springa ut med studentmössan på huvudet så bjöd Anderstorp på mysiga kvällar. Vädert kunde vart bättre men vi var faktiskt nöjda eftersom att vi var på Gekås och i Göteborg där vädret var på topp. Kanon bra resa!
 
 

Mösspåtagning 2014

 
 
Canon EOS 7D + Canon EF 50mm f/1.4
 
Mösspåtagningen är avklarad för alla lyckliga studenter här på ön. Skulle helst vilja byta plats med dom eftersom att balen och studenten snart är här. Men får vara lycklig bakom kameran och fånga alla ögonblick som finns.
 
Imorgon lämnar jag ön för att åka till min lillebror som tar studenten i Anderstorp. Förutom att få vara med och gör hans student till ett minne ska jag förbi älskade Göteborg. Ååå, kan knappt vänta! Bloggen kanske kommer vara död i fyra dagar, men får jag tillfälle ska jag försöka hinna med att skriva ett kort och snabbt inlägg. Annars hörs vi om fyra dagar.
 

Photoshoot med maskeradmask

 
 
Canon EOS 7D + Canon EF 50mm f/1.4
 
Vann den här snygga masken ifrån en tävling som Amanda hade i April. Kommer använda den till många photoshoot och även några maskerader under 2014. Kommer finnas många tillfällen att använda den till. Så taggad för att använda den!

Nya rabatter ifrån Rabble

 
 
 
Två bra och nya rabatter jag vill tipsa om. Läsa om erbjudandet här och här.
 
Eller vänta, ni har väl laddat ner Rabble i era telefoner!? Ladda ner appen direkt och kolla alla erbjudande som finns. Alla som liknar Ove sundberg borde ha denna app. Älskar röda prislappar eller rabatter, det bästa som finns.
 
Information om till alla läsare och besökare som missade förra inlägget. Rabble är en app där man hittar grymma rabatter och erbjudande. Rabble visar dig även vägen till närmast butik. Killar ni får inte blunda eller scrolla förbi detta inlägg, det finns också saker för er. Så vänta inte, ladd ner appen nu för att inte missa allt som Rabble har att bjuda på!

Födelsedagskalas för min älskade bror.

 
 
 
Min bästa, käraste och älskade bror fyller 23 år idag, ingen vanlig dag med andra ord.
 
 
 
 
Ett litet födelsedagskalas med Ellen, Jakob och självklart min bror som är födelsedagsbarnet. Tårta, kaffe, kakor och annat gott ramlade ner i magen. Alldeles för mätt för att sova och alldeles för trött för att vara vaken, bra kombination.
 
 
 
 
Sommarkänslor är ett bra och kort ord för att beskriva min helg. Uteservering, sena nätter och glida runt i sommarvädret med solglasögon och en långklänning. Mer än perfekt. Sommaren har bara startat för mig och veckorna framöver kommer vara händelsrika med sommaräventyr. Känner mig mycket nöjd med helgen och även starten på den här veckan.

Thursday Challenge - skor

 
 
 
Vi kommer fortsätta våran lilla fotoutmaning som ni säkert såg under 2013. Vi är sex tjejer, men självklart är det roligt om flera vill hänga med på vårat tåg under 2014. En fotoutmaning som vi valt att kalla Thursday Challenge (TC) Varanan torsdag kommer ni hitta nya bilder i våra bloggar där vi tolkar ett tema som någon fått bestämma i gruppen.
 
Kika in och kolla på mina medarbetares bilder - AnnikaEllen, Felicia, Julia & Rebecka
 

Ett nytt äventyr väntar. Spännande.

 
 
 
Tänkte bara dra en snabb uppdatering innan jag ska kasta mig i sängen för att lyckas sova mer än sex timmar. Förut somnade jag sent på natten och sov bort hela dagen, men nu ska jag försöka köra tvärtom vilket är ganska svårt för mig.
 
Annledningen till varför jag måste försöka vända tillbaka på mitt dygn är pga att jag fått jobb som frukt och gröntansvarig på Coop Konsum. Att få ta ansvar över en avdelning känns fantastiskt. Vardagen kommer kanske vara lite annorlunda men jag klagar inte. Förutom alla timmar på jobbet har jag även hunnit med en lunch med Humlan, sååå mysigt!

Mysfaktor, livskvalité och kärlek


 
 
 
 
 
Fotograf/Redigering - Beatrice Jakobsson | Canon EOS 7D + Canon EF 50mm f/1.4
 
Vädret har inte levererat en enda dag under den här veckan, har blivit rätt mycket tid innomhus med min telefon eller surfplatta. Extremt tråkigt, men veckans planer kommer se mycket annorlunda vilken jag kommer gilla starkt.
 
Helgen har bestått av middag, roadtrip, fikastunder och fotografering på Terrassen som är en nattklubb. Förutom alla mysiga stunder med mina favoriter så känns helgen ganska oklar. Irriterad av tusentals olika anledningar och sömlösa nätter har inte heller gjort saken bättre. Blickar framåt och taggar för den nya veckan då nya äventyr står på schemat.

Inspiration från Maya Lundberg

 
 
 
Maya Lundberg är 17 år och äger bloggen som heter mayalundberg.se. Gillar hennes enkla och fina deign på bloggen.
 
 
 
 
I hennes blogg hittar man youtubeklipp, sminktips, resor, outfiter och massor med vardagsbilder. Motiverad blir man när man kikar in på hennes blogg som jag tycker ni alla borde göra som har intresse för attt lära känna en trevlig tjej.
 
 

Pannkaksdejt med min lillasyster

 
 
 
 
 
 
Fotograf/Redigering - Beatrice Jakobsson | Canon EOS 7D + Canon EF 50mm f/1.4
 
Vad hände med mig? Hur orkade jag laga pannkakor? Inte för att det är speciellt anvaserat men jag brukar aldrig ha lust eller ork till att laga något på söndagar då jag är seg och alldeles för trött för att vara vaken.
 
Helgen har bestått av minnesvärda sekunder. Klaga är det sista jag borde göra för helgen har varit fantastiskt även fast jag bara myst runt med mina vänner, lärt känna nytt folk och fotograferat. Det gäller att vara fylld av energi, peppning och att ha en otroltigt bra inställning för att hela helgen ska leverera. Nu laddar jag upp för veckans äventyr.

Första maj tvåtusenfjorton.

 
 
 
Gårdagen bestod av att klaga på precis allt, onödiga saker som man inte borde bry sig om. Samtidigt hade jag ganska mycket beslutångest på hur kvällen skulle se ut. Fattar inte hur min bror stod ut med mig när jag klagade som mest.
 
Efter extremt mycket krångel, klagande och beslutångest bestämde jag mig för att hänga med Lisa på en fest. Redan vid kvart i tio var vi två redo för att åka hem och mysa ner oss i soffan. Haha, men planerna ändrades ganska snabbt och det blev en spontan utgång istället. Gårdagen kommer jag kunna leva på i flera månader, en jävligt bra kväll som jag aldrig ska förtränga. Borde verkligen köra flera spontana utgånger på Munkkällaren. Bra start på månaden, booyah!
RSS 2.0