Beatrice Jakobsson - Fotograf - Beatrice Jakobsson - Fotograf - Beatrice Jakobsson - Fotograf -

Kryssning/personalfest. Stockholm-Åbo

 
 
 
Trodde att jag skulle orka blogga igår när jag vaknade men hade väldigt fel, kände mig helt död och seg efter kryssningen som även var vår personalfest. Resan var mer är bra och är jäkligt nöjd med den. Bästa minnet med personalen!
 
Tre bilder ifrån min IPhone är det som jag tänker erbjuda här i bloggen, lämnade kameran hemma eftersom det faktiskt var personalfest. Startade kryssningen i Stockholm som senare åkte till Åbo som ligger i Finland för att vända. På hemvägen stannade båten till i 5 minuter vid Mariehamn som ligger vid Åland. Personalfesten spårade rätt lagom med middag, alkohol och aktiviteter. Skulle lätt vilja köra en kryssning till med världens bästa gäng, det var extremt roligt.
 
Finns galet mycket att berätta om kryssningen, men tyvärr tänker jag inte dela med mig av allt här i bloggen. Förutom vår personalfest hade vi många mysiga timmar i Stockholm och även på Gotlandsbåten som tog oss hem till ön.

Startar veckan med en kryssning, persoanlfest

 
 
 
 
 
Fotograf/Redigering - Beatrice Jakobsson | Canon EOS 7D + Canon EF 18-55 mm
 
Kom just hem efter en kvällspromanad runt hela Visby eller vi gick kanske inte runt hela Visby men inte långt ifrån. Helgen börjar lida mot sitt slut, jag hinner blogga och jag deppar inte för att helgen är slut. En väldigt positiv söndag för mig.
 
Brukar sällan vara glad för att helgen är över då jag inte får träffa mitt härliga gäng ifrån jobbet. Anledningen till att jag är glad just den här söndagen är för att imorgon blir det personalfest. Ganska galet att jag väntat på den här kryssningen i över två månader men det är jag INTE ensam om. Bjuder på två vimmelbilder ifrån den här helgen medan jag är iväg på kryssnig.
 
Uppdaterar på onsdag när jag är tillbaka på ön och är utvilad.
 
 
 

Thursday Challenge - Vårtecken

 
 
 
Vi kommer fortsätta våran lilla fotoutmaning som ni säker såg under 2013. Vi har fått med en ny tjej och självklart är det roligt om flera vill hänga med på vårat tåg under 2014. En fotoutmaning som vi valt att kalla Thursday Challenge (TC) Varanan torsdag kommer ni hitta nya bilder i våra bloggar där vi tolkar ett tema som någon fått bestämma i gruppen. Min tolkning
av vårtecken är solglasögon, vårjacka, longboard och converse. Finns så många vårtecken för mig.
 
 Kika in och kolla på mina medarbetares bilder - AnnikaEllen, Felicia, Julia & Rebecka

Inspiration från hemnet

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bilder ifrån hemnet.se
 
Vädret är inte speciellt lockande när det blåser, regnar, snöar och ibland kollar solen fram. Därför sitter jag inne med en kopp kaffe och kollar på inspiration från hemnet.se. Något jag ofta brukar göra när jag inte har något planerat för dagen.
 
Enligt mig blev helgen väldigt lyckad med glowsticks, prisutdelning och annat skoj vi hade att erbjuda. Min energi ligger förbi gränsen till max när jag är på jobbet men är defintivt inte ensam om det. Alla arbetskamrater är fylld med energi och det känns mer än bra då vi har många nya idér, planer och evenemang som håller på att planeras. Förutom dom roliga timmarna på jobbet har jag faktiskt inte gjort något mer än att sovit och småfixat lite med vimmelbilderna.

Dreaming myself back

 
 
 
Tänk om man hade en tidsmaskin där man kunde åka tillbaka, hade inte det vart helt perfekt? Max en gång per händelse hade absolut inte vart helt fel. Men nog om den där tidsmaskinen jag drömmer om varje dag. Spenderade min helg med några timmar på jobbet och sen blev det ganska mycket mys med mina syskon ute i vårvädret som äntligen verkar vilja stanna kvar. Woohoo våren är påväg!
 
Funderade på att fixa några flera fototips här i bloggen som även många tjatat om att dom saknar. Men först skulle jag vilja ha förslag på vad ni vill att jag ska tipsa er om. Har några tips som jag tänkte lägga ut i veckan eller nästa vecka (beror på vad jag hinner)
 

Thursday Challenge - Ljus

 
 
 
Vi kommer fortsätta våran lilla fotoutmaning som ni säker såg under 2013. Vi har fått med en ny tjej och självklart är det roligt om flera vill hänga med på vårat tåg under 2014. En fotoutmaning som vi valt att kalla Thursday Challenge (TC) Varanan torsdag kommer ni hitta nya bilder i våra bloggar där vi tolkar ett tema som någon fått bestämma. Inläggen från dom andra kommer upp senare i veckan.
 
 Kika in och kolla på mina medarbetares bilder - AnnikaEllen, Felicia, Julia & Rebecka
 

Hallon funkar alltid till frukost

 
 
 
 
 
 
 
Vissa dagar vaknar man med solen i ansiktet då man verkligen tror att våren är påväg. Nästa dag vaknar man av att det ligger snö hela marken och inser att våren får vänta. Är rätt trött på att vädret inte kan bestämma sig. Har redan hunnit plockat fram och använt mina vårkläder. Är mer än redo för att våren ska komma, så snälla ge mig vååååååår nu.
 
Vill knappt snacka om hur långsamt den här veckan går men samtidigt kan jag inte låta bli att tänka på det. Skulle helst vilja ha helg nu då jag har jobb inplanerat. Hellre jobb istället för att bara sitta hemma och glo rakt in i telefonen. Men det är knappt två dagar kvar till helgen då alla arbetskamrater är samlade på en plats igen. Längtar galet mycket faktiskt, haha!

Avicii på Tele2 Arenan, obeskrivligt!

 
 
Avicii leverarade en helt magisk spelning i fredags på Tele2 Arenan. Kvällen började med rysningar pga att han startade hela konserten med "Hey Brother" (min favorit låt) och resten av kvällen var en oberskrivlig upplevelse. Stämmingen inne i Tele2 var helt awesome, värmen, musiken och självklart alla feta effekter. Lycklig för att jag äntligen har fått sett han och kvällen kommer jag aldrig glömma!
 
Förutom kvällen på Tele2 Arenan hade jag även tid att mysa runt i huvudstaden med några vänner. Kanske inte är den bästa på att hitta i Stockholm, men varje gång jag är där så lär jag mig nya vägar. Direkt när jag kom tillbaka till ön blev det en sväng förbi jobbet. Mina arbetskamrater hade VERKLIGEN saknat mig och kastade sig i mina armar. Det räckte med att jag var ledig en kväll, kan man säga något annat än att man älskar dom och själva jobbet? Tror faktiskt inte det #bästaarbetskamrater
RSS 2.0