Beatrice Jakobsson - Fotograf - Beatrice Jakobsson - Fotograf - Beatrice Jakobsson - Fotograf -

Sunday Challenge #1

TEMA | Sommar
 

 
 
"Vi är en grupp fotoentusiaster som varannan söndag lägger upp varsitt bidrag - som är tolkat efter ett valt tema just för den gången. Poängen med detta är att vi ska utmana oss själva att utvecklas inom fotografi och bildbehandling."
 
Bilden är fotad: Måndag, 30/6 - 16:52
Inställningar: Bländare - f/5.0 | Slutartid - 1/30 | ISO 400
Tanken bakom: En sommar utan smaken av gotländska jordgubbar funkar inte.
Bildbehandling: Roterat bilden, ökat skärpan lite smått och ökat kontrasten i Photoshop.
 
För att se flera bidrag Annika, Felicia, Julia  Maria & Rebecka - Bidragen från allihopa kan komma några timmar senare.

Bråvalla kommer leverera, så enkelt är det.

 
 
 
Sämst på att uppdatera men sommaren har börjat och jobbet står i centrum varje vardag. Hinner knappt sova på nätterna för att jag vill göra så mycket annat än att bara jobba. Ni vet dom där sommaräventyren som man väntat på.
 
Midsommar var faktiskt väldigt bra i år även fast jag inte var på landet, mitt sällskap var perfekt. Förutom att fira midsommar har jag  försökt vila upp mig för den här nya veckan. Lämnar ön på onsdag och åker mot Norrköping för att fucka ur med alla andra galna personer som ska på Bråvalla. Kommer inte uppdatera, men det kommer jag defintivt göra när jag kommer hem. Finns alltid mycket att berätta när man har varit iväg på en konsert/festival.
 

Behöver mer än 24 timmar på ett dygn.

 
Tiden går för fort och min blogg står på samma tråkiga plats. Vilket innebär att jag är usel på att uppdatera. Bjuder på två bilder från min systers konfirmation, exakt en vecka sedan hon konfimerade sig. Lika lycklig och fin som vanligt!
 
 
 
 
Flera timmar har gått åt till jobbet och imorgon startar schemat med ännu fler timmar. Kommer jobba fem dagar i veckan men som tur är har jag hela kvällarna lediga där jag kan planera in många härliga äventyr. Åååå, sommaräventyr!
 
 
 
 
Veckan har bestått av att njuta i solen när jag vart ledig, sprungit tjejruset och vart med dom bästa. Blev även en mini utgång i helgen med min bror. Annars har det bara vart jobb på schemat, men jag klagar inte. Cash flow!
 

Studenten 2014

 
 
 
Inte alls avundsjuk på att alla som sprang runt med studentmössa. Skulle också vilja ta studenten i år. Kan faktiskt inte fatta att det är ett år sedan jag tog studenten och vad har hänt sen dess? I stort sätt inget, vart tog tiden vägen?
 
 
 
 
En vecka frånvaror i bloggen är inte speciellt bra. Men förra veckan bestod av galet mycket jobb. Dom få timmarna jag kunde göra något passade jag på att njuta i värmen med vänner. Har knappt haft tid att knäppa på dotorn. Helt sjukt!
 
Att vara med studenterna hela dagen genom att fotografera och filma när dom fuckade ur på vagnen var galet roligt. Vilken känsla det är att få vara med och spara alla deras minnen på bilder.  En hel dag med två underbara klasser och massor av bilder som kommer ta flera dagar att fixa. Men överlever. Klaga är det sista jag kan göra. En händelsrik vecka med bilder i stora lass. Flera härliga studentbilder kommer dyka upp i bloggen, men när vet jag inte. Vågar inte lova något.

Första juni tvåtusenfjorton, balen.

 
 
 
 
 Fotografering slipper man aldrig undan.
 
 
 
 
Balkortegen från Säveskolan till Almedalen.
 
 
 
 
Läckra bilar med festklädda studenter.
 
 
 
 
Canon EOS 7D + Canon EF 50mm f/1.4
 
RSS 2.0