Beatrice Jakobsson - Fotograf - Beatrice Jakobsson - Fotograf - Beatrice Jakobsson - Fotograf -

Lever och har absolut inte glömt bort bloggen.

 
 
 
 
Dom tuffa veckorna med arbete är över och sommaren börjar lida mot sitt slut. Så jäkla surt för jag har knappt hunnit njutat av den här sommaren. Bloggen kommer vara i centrum mer nu, sååååååå underbart för mig.
 
 
 
 
Ledig hela gårdagen då jag passade på att unna mig själv en god middag ute på stan. Resten av kvällen bestod av att umgås med mitt härliga gäng på jobbet och även lyssna på åskan och regnet. Mysfaktor och sommarkänslor är dom perfekta ord för dagen.
 
 
 
 
Veckorna som har varit har bestått av 90% jobb under alla dagar. Men nästa lön kommer bli helt awesome av allt hårt arbete. Har även hunnit fotograferat en hel del då ni även ska få se bilder här i bloggen. Har faktiskt inte så speciellt mycket att berätta i detta inlägg, tänkte berätta mer när jag har bilder till alla händelser. Håller tummarna för att ni har en bra sommar.
 

Brist på sömn och ledighet i några dagar till.

 
 
 
Tyvärr hinner jag inte slänga in alla bilder ifrån kameran, därför får det bli två instagram bilder.
 
Borde redigera alla bilder som ligger på en hög och väntar på att bli klara men istället blev jag nyfiken och började lyssna på Mathildas och Andreas podcast vilket inte är så bra eftersom jag är besatt nu. Skulle vilja dela mina åsikter med brudarna.
 
Förra veckan jobbade jag nästan hela tiden och den här veckan blir minst lika mycket jobb. Kommer vara lycklig när lönen kommer men åååå vad jag skulle vilja vara ledig. Festa, hänga på stranden, roadtrip, fotografera och allt annat mysigt man kan göra på sommaren. Men istället jobbar jag röven av mig och får en fet lön, score!
 
Nästa vecka kommer det bli lugnare så det är bara att hålla ut dom sista dagarna. I can do it. Fortfarande sämst på att blogga men håll ut den här veckan och sen kör jag all in när jag bara har ett jobb att fokusera på. Hoppas eran sommar är mer än bra!
 

Flera timmar på ett dygn? Ja tack!

 
 
 
Bjuder på två bilder från förra veckan då jag träffade Amanda för första gången. Har läst hennes blogg så länge jag kan minnas och när hon ändå var på ön så bokade vi in en fotorunda i Visby. Otroligt bra dag kan man säga. Spana in hennes blogg här.
 
 
 
 
Innan sommaren började lovade jag mig själv att inte klaga och absolut inte här i bloggen men förlåt jag måste klaga lite. Den här sommaren vet jag inte vad fritid är, jobbar konstant. Min vardag består av att jobba, hinna fotografera och äta mat. Sover knappt för att tiden inte räcker till, kaffe är min räddning alla dagar i veckan. I alla fall nu under sommaren.
 
Tänker inte deppa ner hela inlägget, har faktiskt valt att skippa sova för att hinna med lite roliga äventyr. Fikastunder, promenader och sett artister är vad jag hunnit med utanför jobbet. Eftersom jag hjälper till att fotografera på en nattklubb så blir det en hel del artister man ser. Labyrint, Gunther, Näääk och Nimo, Kodie och Robin Stjernberg är dom jag sett än så länge.
 
Alla läsare och besökare, hur är eran sommar? Håller tummarna på att ni har en fritid och inte hänger på jobbet dygnet runt.

Sunday Challenge #2

 
 TEMA | Lång slutartid
 
 
 
 
"Vi är en grupp fotoentusiaster som varannan söndag lägger upp varsitt bidrag - som är tolkat efter ett valt tema just för den gången. Poängen med detta är att vi ska utmana oss själva att utvecklas inom fotografi och bildbehandling."
 
Bilden är fotad: Söndag den 13 Juli - 19:30
Inställningar: Bländare - f/22 | Slutartid - 0,6 sek | ISO 100
Tanken bakom: Den här gången var det min tur att välja tema då jag valde lång slutartid, älskar att fotografera i långa slutartider och verkligen trixa lite mer bilderna. Meningen var att jag skulle fotografera ett vattenfall som jag hittade för några veckor sedan, men eftersom det knappt vart regn här så var det helt tomt på vatten. Blev en snabb fotografering i hamnen istället.
Bildbehandling: Roterat bilden, beskärt den och ökat kontrasten lite smått.
 
För att se flera bidrag Annika, Felicia, Julia  Maria & Rebecka - Bidragen kan vara sena, men kika in på måndag!
 
 

Plater jag vill besöka - del tre

 
Flera veckor sedan jag fixade ett inlägg där jag berättar och visar er vilka platser jag vill besöka. Därför bjuder jag på ett inlägg nu på kvällskvisten ifrån min långa lista. Vill besöka hela världen men det känns lite roligare att anstränga sig och göra något roligt här i bloggen. Inlägg med platser som jag vill besöka är en perfekt idé för mig som sällan har något klokt att skriva om.
 
 
 
 
Ibiza - Alla byggnader är ögongodis för mig och det verkar vara en galet bra feststad för alla party människor. Hade inte varit helt fel att få åka dit och fucka ur eller att bara kika runt i staden med min kamera.
 
 
 
 
Monaco - Förälskad av att kolla på alla bilder, ljuset, miljön och allt annat. Wow vilken uppelevelse detta måste vara och springa runt i långklänning och få uppelva miljön och allt annat jag fått sett på alla bilder från google.

Hur ska jag beskriva Bråvalla 2014?

 
 
 
MAGISKT är det första ordet jag tänker på när det gäller Bråvalla 2014. Tre jävligt bra dagar med både gammla och nya vänner. Förra året var jag bara där på lördagen men i år fick jag känna på hela känslan att campa och njuta av alla tre dagar.
 
 
 
 
Kings of leon, Albin Myers, Alesso, Bastille, Daniel Adam-Ray, Movits, Melissa Horn, Passenger, Otto Knows, Stockholm Syndrome, Veronica Maggio där även Håkan Hellström kliver upp på scen. Waaaaaah, det finns så många bra band och artister jag skulle vilja rabbla upp som var bra. Axwell och Ingrosso som avslöt hela festivalen var helt fantastiska.
 
 
 
 
Försöker hitta dom bästa orden för att ni ska förstå hur lycklig jag är efter dom här tre dagarna men det går verkligen inte. Bråvalla festival är ett måste för alla, det är så jävla fett. Camping, träffa nytt folk, umgås, lyssna på musik, fucka ur och allt annat ingår på Bråvalla. Låter det inte bra? Det är helt sjukt vad värt det är pengarna, tröttheten, regnet och bakfyllan.
 
Förutom mina fantastiska, oförglömliga och obeskrivliga dagar i Norrköping har jag hunnit med några timmar i Strockholm med mitt Bråvallagäng. Kommer hem till Gotland med att ön är full av turister. Almedalsveckan är här och jobbet kommer stå i centrum. Men det hindrar inte mitt bloggande för jag har verkligen saknat att blogga och ja ni läste rätt!
RSS 2.0