Beatrice Jakobsson - Fotograf - Beatrice Jakobsson - Fotograf - Beatrice Jakobsson - Fotograf -

Fanny Jakobsson #2

 
 
Fotograf/Redigering - Beatrice Jakobsson | Modell - Fanny Jakobsson | Canon EOS 7D + Canon EF 18-55 mm
 
Helgen blev proppfull även fast jag inte hade räknat med det. Fast tänker defintivt inte klaga eftersom jag är riktigt nöjd med helgen. Det blev ganska mycket jobb ihelgen, fast jag överlevde och det är huvudsaken. Som ni kanske vet jobbar jag som vimmelfotograf på Terrassen och gissa vem som var där i helgen? Jo, Tobias och AK (Anna - Katarina) ifrån Paradise Hotel.
 
Två härliga personer gästade hos i lördags och nu på lördag kommer Albatraoz. Att få träffa kändisar och att fotografera samtidigt, en riktigt härlig känsla. Men innan det är helg kommer det stå lite jobb på mitt schema. Vad är era planer för den här veckan?
 
 

TC - Läsa

 
 
 
Vi kommer fortsätta våran lilla fotoutmaning som ni säker såg under 2013. Vi har fått med en ny tjej och självklart är det roligt om flera vill hänga med på vårat tåg under 2014. En fotoutmaning som vi valt att kalla Thursday Challenge (TC) Varanan torsdag kommer det finnas nya bilder i våra bloggar där vi tolkar ett tema som någon fått bestämma. Årets ANDRA tema blev läsa och här är mitt bidrag.
 
 Kika in och kolla på mina medarbetares bilder - AnnikaEllen, Felicia & Julia

Fanny Jakobsson, min kära syster

 
 
 
Fotograf/Redigering - Beatrice Jakobsson | Modell - Fanny Jakobsson | Canon EOS 7D + Canon EF 18-55 mm
 
Kanske inte är den bästa som håller bloggen uppdaterad men jag skyller på ett jag haft bildbrist även fast det är en dålig ursäkt. Fast min riktiga ursäkt med att jobbet har tagit upp alla dagar kanske inte är en speciellt bra ursäkt det heller, men jag hatar att slänga ihop ett onödigt inlägg som jag bara kommer radera efter några dagar. Hahah, aa det här är min ursäkt till er som vill veta.
 
Pga allt jobb har jag inte hunnit med att fotografera när snön ligger som finast på träden och marken. Men däremot fick jag ett bra tillfälle idag, precis innan solen gick ner blev den en snabb fotografering med min lillasyster. Smakprov får dagens fotografering.
 

9 frågor och svar om mitt år, 2013

Hur har ditt 2013 varit? Helt ärligt har 2013 vart det bästa året med mest händelser. Har hunnit med båda nya och gamla äventyr. Om man ska göra en lista på vilket år som har varit bäst, ja då kastar jag upp 2013 på första plats. Bästa året hittills!
 
Vem har du umgåtts mest med? Hmm.. Svår fråga. Humlan, Johannes, Ellen, Johanna och Lisa är dom som har stått mest i centrum. Till er andra, det betyder inte att ni andra är sämre än dom fem personerna. Just saying!
 
Har du haft ett förhållande under 2013? Nej, det har jag inte haft. Ingen kille på G eller vart kär i någon för den delen heller.
 
vilket datum från 2013 kom er du aldrig glömma? Oj, det finns många datum jag aldrig kommer glömma under 2013 eftersom det har vart ett händelsrik år. 24 Maj, 2 Juni, 11 Juni, 13-14 Juni, 28 Juli,1 Augusti & 30 November
 
Vad är din största framgång 2013? Att få springa ut på balkongen i studentmössa med ett betyg som inte äger något IG. Att flytta hem ifrån och fått tagit mer ansvar. Och sist men inte minst, jag har lärt mig massor med nyttiga saker som jag alltid kommer ha med mig. Min framgång kommer bli mycket bättre pga allt jag fått lärt mig, lärorikt år kan man defintivt säga.
 
Bästa personen du har fått lärt känna under 2013? Gaaaaaah, svår fråga. Alla personer som jag fått lärt känna under det här året, ja dom är fantastiska. Är så lycklig att jag fått lärt känna så många nya fina personer under 2013.
 
 
 
 
Är det något du saknar år 2013 och vill ha 2014? Flera spontana fotograferings tillfällen och resor.
 
Vad vill du säga till dig själv inför 2014? Våga chansa, våga göra misstag och kör all in. 
 
Bästa köpet? Min balklänning, Iphone 5 och min kamerablixt.
 
 
 
 

TC är tillbaka, temat är detalj

 
 
 
Vi kommer fortsätta våran lilla fotoutmaning som ni säker såg under 2013. Vi har fått med en ny tjej och självklart är det roligt om flera vill hänga med på vårat tåg under 2014. En fotoutmaning som vi valt att kalla Thursday Challenge (TC) Varanan torsdag kommer det finnas nya bilder i våra bloggar där vi tolkar ett tema som någon fått bestämma. Årets första tema blev detalj och här är mitt bidrag.
 
 Kika in och kolla på mina medarbetares bilder - AnnikaEllen, Felicia & Julia

Vinter utan snö är ingen vinter

 
 
 
Gaaaaah, blir galen på vädret. Äckligt, vidrigt och min fotografering lust ligger på minus hundra. Under vintern 2013/2014 har det vart snö i två dagar och just då var jag tyvärr upptagen. Vart är snön? Om det inte ska komma snö så kan vi lika gärna hoppa till våren.
 
Januari känns som en väldigt tråkig månad, fast det kan vara pga att jag inte har något speciellt inplanerat. Men förhoppningsvis kommer vi ha personalfest, vet ni hur taggad jag är?! Övertaggad är bara förnamnet om vi säger så, vi är ett jävligt bra gäng som ska festa tillsammans, det kan defintivt inte gå fel på något sätt. (min inställning just nu i alla fall, haha!)

Vi skålade in det nya året!

 
 
Bjuder på två svartvita bilder ifrån 2013
 
Ursäkta för väldigt dåligt uppdaterande här i bloggen, men vet inte riktigt vad som hände med mig. Kände ingen lust för att logga in på blogg.se och tiden räckte inte heller när jobb, julafton, nyår och min vardag skulle gå ihop på ett bra sätt. Men nu är jag tillbaka!
 
Nyårsafton blev en succé om vi ska gemföra med året innan. Började nyårsafton med att inventera hela konsumbutiken med
personalen. Kvällen bjöd på trerätters middag med några nära vänner och även en grym utgång på mitt andra jobb. 2014 kommer defintivt bli en bra år, men tyvärr inte lika bra som 2013. Studenten, mösspåtagningen & balen är obeskrivligt.

 Ska försöka göra ett bra bloggår av det nya året. Gott nytt år på er! ♥

RSS 2.0