Beatrice Jakobsson - Fotograf - Beatrice Jakobsson - Fotograf - Beatrice Jakobsson - Fotograf -

Lever på weheartit några dagar

 
 
 
 
Inspiration från Weheartit.com
 

Andra dagen jag ligger på soffan med mitt duntäcke och några koppar med te. Förstår faktiskt inte hur jag lyckas bli sjuk igen, men den här gången är det någon riktigt hemskt förkylning istället för en jobbig huvudvärk/feber. Åker till Stockholm på fredag så jag håller tummarna på att jag slipper springa runt och vara sjuk när jag ska se Avicii i Tele2 Arenan. Hypertaggad inför fredagens party.
 
Medan jag ligger hemma och försöker bli frisk har jag massor med tid att kolla igenom hela weheartit, vilket jag älskar. Man kan aldrig få för mycket inspriation och defintivt inte ifrån den här sidan som är överbelastad med bilder som ger mig inspriation.
 
 

My little sister

 
 
 
 
Fotograf/Redigering - Beatrice Jakobsson | Canon EOS 7D + Canon EF 18-55 mm
 
 
 

Ett ointressant inlägg, just saying!

 
 
 
 
 
 
 
 
Bilderna kommer ifrån hemnet.se
 
Håller tummarna på att jag börjar bli frisk nu, har suttit hemma i tre dagar och känner mest för att börja gråta. Hatar att behöva sitta hemma och vara sjuk. Men samtidigt är det rätt mysigt att dricka te och ligga hemma i soffan med min ziperall.
 
Annars ser min vardag likadan ut som förut, jag stressar, jobbar och småfixar lite med saker som måste göras. Fast tänker fortfarande inte klaga, jag trivs rätt bra även fast det händer mycket i mitt liv och i min vardag. Det ända som fattas är min jäkla inspiration till fotografering, vädret är det värsta jag sett på länge och man vill inte kolla ut ens. Snälla, kan någon ge mig vår?
 
 

Fullspäckad helg med stress och jobb..

 
 
 
Fotograf/Redigering - Beatrice Jakobsson | Modell - Ellen Eklund | Canon EOS 7D + Canon EF 18-55 mm
 
...men nu kan jag slappna av.
 
Stress och sömnbrist förklarar hela min helgen, fast jag ser inte det som ett hot. Samtidigt som den har vart plågande så har jag defintivt lärt mig massor av saker som jag inte tänker klaga över. Jobbet har stått i centrum hela helgen men det känns faktiskt okej.
 
Invigde första februari på ett litet lugnare sätt. Körde en roadtrip och fotografering med två stört sköna brudar. Avslutade dagen med att träffa grabbarna från Albatraoz som besökte oss på Terrassen. Veckan kommer antagligen inte bestå av lika mycket stress som den här helgen har gjort. Och vet ni vad det betyder? Kommer spendera mer tid till bloggen, wihioo!
RSS 2.0