Beatrice Jakobsson - Fotograf - Beatrice Jakobsson - Fotograf - Beatrice Jakobsson - Fotograf -

Strålande sol och knarrande snö, lycka!

 
 
 
 
 
 
 
 
Canon EOS 7D + Canon lens EF 50 mm f/1.4
 
Planen med att åka hem till Gotland var att fira julafton med min familj, men eftersom några av mina småsyskon blev kräksjuka bestämmde vi för att skjuta fram julen till början av Januari. Under gårdagen åkte jag tillbaka till älskade Stockholm.
 
Strålande sol, knarrande snö och kameran i min högra hand, ungeför så har jag spenderat min dag. Vädret gick verkligen inte att klaga på idag, så underbart. Älskar att man kommer tillbaka Stockholm och vädret är helt magiskt. Resten av kvällen tänker jag spendera i soffan under en stor filt med några koppar te eller glögg. Är helt beroende av glögg och te.

Lilla julafton eller stora julafton?

 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Canon EOS 7D + Canon lens EF 50 mm f/1.4
 
Lilla julafton eller stora julafton? Det är en bra fråga. Anledningen varför jag inte kan bestämma mig är för att imorgon åker jag hem till kära Gotland för att fira julen med min familj. Firade gårdagen hemma hos min pojkvän i Stockholm.
 
Även fast julkänslorna var/är på minus tjugoåtta så blev gårdagen väldigt bra. Förutom Kalle Anka, fantastiska presenter och massa julmat träffade jag också hans släkt för första gången. Väldigt mysigt. Snön kom även senare på kvällen även fast det tyvärr inte täckte marken. Avslutade julafton med att spela sällskapsspel med hans familj, hade en så himla mysig julafton!
 

Julkalender 2014 - lucka nummer tjugofyra

 
 
 
 
Sista luckan är nu öppnad där vi hittar en fantastiskt fotobok där du kan välja vilka bilder som ska finnas i boken. Vill tacka alla som sponsrat mig och även alla som varit med i min julkalender, önskar alla kunde vinna i min julkalender.
 
Fotoklok.se gömmer sig bakom årets sista lucka i min julkalender. Har beställt fler gånger på deras sida och har aldrig blivit besviken. Fotoklok har inte bara fotoböcker, utan massor av andra saker där du kan framkalla dina egna bilder.
 
Gilla fotoklok.se på deras facebooksida och kommentera inlägget.
Tävlingen avslutas den 26 december klockan 23:59. (glöm inte e-postadress, viktigt!)
Vinnaren från lucka tjugoett blev Emilia, kontaktar dig under dagen. STORT GRATTIS!

GOD JUL ALLA BESÖKARE & LÄSARE!

Sunday Challenge #11

 
TEMA | Dan före dan före dan före dopparedan
 
 
 
 
"Vi är en grupp fotoentusiaster som varannan söndag lägger upp varsitt bidrag - som är tolkat efter ett valt tema just för den gången. Poängen med detta är att vi ska utmana oss själva att utvecklas inom fotografi och bildbehandling."
 
Bilden är fotad: Söndag 21 December 2014 - 21:18
Inställningar: Bländare - f/1.8| Slutartid - 1/20 | ISO 2000

Tanken bakom: Tanken bakom själva bilden är oplanerad, julgranen skulle in och jag passade på att fotografera lite julbilder.
Bildbehandling: Finns en sak jag har redigerat med bilden och det är att ljusa upp den lite.
 
För att se flera bidrag AnnikaFelicia, JuliaMaria  - Bidragen kan vara sena (som mitt!)

Julkalender 2014 - lucka nummer tjugotre

 
 
 
 
Julkalendern 2014 börjar lida mot sitt slut då jag vill tacka allihoppa som vart med och som även lämnat fina kommentarer här i bloggen. Dagens lucka är ett tips och då betyder det att det är en tävling imorgon? Stämmer bra. (vaför kan inte alla vinna?)
 
Olivkallan.se har många bra produkter för er som kanske inte behöver just den här produkten. Gillar att vara extra fin och testade den här serumen, det funkade sjukt bra och jag tycker alla som har nytta av den här ska testa. Ser redan resultat då jag inte använt den så länge. Blev ganska förvånad att den funkade och det älskar jag verkligen! TESTA OM NI BEHÖVER.
 
Kika in på Olivkallan.se (du kommer hitta behövliga produkter)
Vinnaren från lucka tjugo blev Mirjam, kontaktar dig under dagen. STORT GRATTIS!

Förälskad i varm choklad med polkagris

 
 
 
 
 Canon EOS 7D + Canon lens EF 50 mm f/1.4
 
Suttit flera timmar och även dagar vid min datorn för att hinna klart med min nya design som kommer publiceras några dagar in på det nya året. (har ändrat design typ tjugoåtta gånger) Istället för att få fyrkantiga ögon bestämde jag mig för att ta en paus med lite varm choklad och förhoppningsvis ett samtal ifrån min syster och pappa som är i Thailand.
 
Snaaaaart är min julkalender över då alla vanliga inlägg bara kommer synas här på bloggen. Vet att det är ganska jobbigt att kolla på min blogg då den bara består av luckor ifrån min julkalender. Men försöker kombinera med vanliga inlägg så gott det går.
 

Julkalender 2014 - lucka nummer tjugotvå

 
 
 
 
Julkalendern 2014 bjuder på en lucka varje dag fram till den tjugofjärde december. Inte många luckor kvar som återstår i min julkalender. Vinnaren från lucka arton blev lyckliga Lisa, kontaktar dig under dagen. STORT GRATTIS!
 
VIKTIG INFORMATION! Skulle uppskatta om ni läser mina inlägg innan ni tar det förgivet att alla luckor är tävlingar. Dagens tävling är speciell, jag betalar både priset och frakten. (gjort i några andra luckor också) Sådärför krävs det lite mer för att tävla.
 
Följ mig på instagram och min facebook sida. (berätta vilket du gjort, helst båda!)
Tävlingen avslutas den 23 december klockan 23:59. (glöm inte e-postadress, viktigt!)

Julkalender 2014 - lucka nummer tjugoett

 
 
 
 
Julkalendern 2014 bjuder på en lucka varje dag fram till den tjugofjärde december. Inte många luckor kvar som återstår i min julkalender. Vinnaren från lucka sjutton blev lyckliga Cecilia, kontaktar dig under dagen. STORT GRATTIS!
 
VIKTIG INFORMATION! Skulle uppskatta om ni läser mina inlägg innan ni tar det förgivet att alla luckor är tävlingar. Dagens tävling är speciell, jag betalar både priset och frakten. (gjort i några andra luckor också) Sådärför krävs det lite mer för att tävla.
 
Följ mig på instagram och min facebook sida. (berätta vilket du gjort, helst båda!)
Tävlingen avslutas den 22 december klockan 23:59. (glöm inte e-postadress, viktigt!)

Julkalender 2014 - lucka nummer tjugo

 
 
 
 
Julkalendern 2014 bjuder på en lucka varje dag fram till den tjugofjärde december. Inte många luckor kvar som återstår i min julkalender. Vinnaren från lucka sexton blev lyckliga Sandra, Kontakra dig under dagen. STORT GRATTIS!
 
Kakadesign.se har ett bra sortiment på saker som jag älskar. Många vet att jag fikar gärna tusen gånger på ett dygn. Hur underbart är det inte att det finns handgjorda smycken med inspiration av fika-kulturen. Måste själv beställa lite smycken där.
 
Följ/gilla Kaka design på facebook & instagram.
Följ mig på instagram för lite extra poäng, upp till dig. (@beattriicee)
Kommentera när du följer och gillar dom. Berätta gärna varför du ska vinna.
Tävlingen avslutas den 21 december klockan 23:59. (glöm inte e-postadress, viktigt!)
 

Julkalender 2014 - lucka nummer nitton

 
 
 
 
Julkalendern 2014 bjuder på en lucka varje dag fram till den tjugofjärde december. Luckorna består av tips från coachen och massor med fina priser man kan vinna. Vinnaren från lucka fjorton & femton blev Niclas och Maja. STORT GRATTIS!
 
Aconordic.se har ett stort sortiment med prisvärda produkter. Handcremen är så bra, den mjukar upp dina händer direkt och luktar underbart. Perfekt att ha med sig överallt. Body scrub ska man massera in 1-2 gånger i veckan på fuktig hud för att öka blodcirkulationen och få ett bra resultat. Tycker verkligen ni borde springa till Apoteket och köpa produkter från Aco.
 
Kika in på Aconordic.se för att läsa mer om produkter från Aco.
För er som undrar om jag har instagram, ja det har jag. (@beattriicee)

Fotografering och julmarknad med Amanda Jona

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Canon EOS 7D + Canon lens EF 50 mm f/1.4
 
Tisdagen spenderades med Amanda som jag berättade lite kort tidigare i ett inlägg. Ingen av oss hade besökt Stadshuset tidigare och vi båda hade verkligen missat något fint. Istället för att stå bakom kameran stod jag mer framför kameran den dagen.
 
Ganska annorlunda att stå framför kameran eftersom jag sällan gör det, men samtidigt är det sjukt kul. När vi hade kämpat med att stå ute i kylan så var det skönt att komma in i värmen och köpa oss något varmt att dricka innan vi spanade in Gamla Stans julmarknad. Väldigt nöjd med dagen och sjukt kul att få träffa Amanda för andra gången.
 

Julkalender 2014 - lucka nummer arton

 
 
 
 
Julkalendern 2014 bjuder på en lucka varje dag fram till den tjugofjärde december. Luckorna består av tips från coachen och massor med fina priser man kan vinna. Snart börjar julkalendern ta slut så passa på att tävla. Inte många dagar kvar.
 
Tyvärr har jag aldrig testat dessa två produkter så kan inte säga mer än vad jag hört. Väldigt många säger att dessa produkter är prisvärda, luktar gott och är behövligt att ha med sig i alla lägen. Tvekar inte en sekund på att dom ljuger.
 
Följ med på Instagram @beattriicee
Kommentera vilket av dessa två mini boxar du vill vinna.
Tävlingen avslutas den 20 december klockan 23:59. (glöm inte e-postadress, viktigt!)

Stockholm är full av snö, vackert!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Canon EOS 7D + Canon lens EF 50 mm f/1.4
 
Ååå, vilken underbar känsla att titta ut genom fönstret och se alla stora snöflingor faller ner på marken. Känslan när snön knarrar under skorna och miljön är full av snö. Kan verkligen inte förklara hur fantastiskt det är, förälskad i känslan.
 
Under gårdagen träffade jag fantastiska Amanda Jona som jag även träffade på Gotland i somras. Många har säkert sätt hennes senaste inlägg, om ni inte har gjort det tycker jag ni ska kika in nu. (http://spontan.blogg.se) Inlägget med bilder från gårdagen kommer att komma upp under dom närmaste dagarna. Nu ska jag njuta av en kopp glögg eller te, svårt val (!!)
 

Julkalender 2014 - lucka nummer sjutton

 
 
 
 
Julkalendern 2014 bjuder på en lucka varje dag fram till den tjugofjärde december. Luckorna består av tips från coachen och massor med fina priser man kan vinna. Vinnaren från lucka tretton blev Sanna, kommer kontakta dig. STORT GRATTIS!
 
Paxlux.se levererar alltid färska produkter hem till dig. Leveransen är snabb även fast dom tillverkar väggorden direkt när du beställt. När Paxlux Design trycker färg i, t.ex kakeldekor med mönster, så använder dem ett ekologiskt bläck. TÄVLA NU!
 
Gilla Paxlux Design på deras facebooksida.
Tävlingen avslutas den 19 december klockan 23:59. (glöm inte e-postadress, viktigt!)

Julkalender 2014 - lucka nummer sexton

 
 
 
 
Julkalendern 2014 bjuder på en lucka varje dag fram till den tjugofjärde december. Luckorna består av tips från coachen och massor med fina priser man kan vinna. Vinnaren från lucka tolv blev lyckliga Ellen, har kontaktat dig. STORT GRATTIS!
 
Egypolish.com har bra kampanjer på sin hemsida och även en bra julkalender. I dagens lucka kan du vinna två snygga nagellack som är snyggt till nyår. Som vanligt är reglerna lätta så länge man läser allt som står här under.
 
Följ/gilla Egypolish på facebook & instagram.
Hur länge har Edgy Polish funnits? Kommentera sist detta inlägg.
Tävlingen avslutas den 18 december klockan 23:59. (glöm inte e-postadress, viktigt!)

Julkalender 2014 - lucka nummer femton

 
 
 
 
Julkalendern 2014 bjuder på en lucka varje dag fram till den tjugofjärde december. Luckorna består av tips från coachen och massor med fina priser man kan vinna. Vinnaren från lucka elva blev lyckliga Julia, har kontaktat dig. STORT GRATTIS!
 
Fitnessguru.se är fylld med bra produkter för din träning. Lucka femton består av en blandning av testprodukter, startpaket och en goodibag. Rekommenderar starkt att du besöka sidan och beställa hem lite produkter, prisvärda produkter (!!)
 
Följ/gilla Fitnessguru på facebook & instagram, kommentera inlägget efter.
Tävlingen avslutas den 17 december klockan 59:00. (glöm inte e-postadress, viktigt!)

Pinterest levererar lite julkänslor till mig.

 
 
 
Bilderna kommer ifrån pinterest, tipsa gärna mig om bra pinterestkonto. (kanske ditt eget?)
Mitt konto är @beattriicee

Julkänslan hos mig ligger på minus tjugofem om inte mer, knappt bilder från pinterest eller julmusik ifrån spotify hjälper mig. Dricker glögg och äter lussebullar men det hjälper inte heller mig speciellt mycket. Fattar inte varför? Behöver snö typ nu.
 
Förutom att bjuda på underbara inspirationsbilder så tänkta jag berätta en liten hemlighet/nyhet. Ibörjan av 2015 tänkte jag leverara en fräsch, ny och snygg design. Vill knappt trycka in på min blogg längre eftersom jag är så trött på min nuvarande design, haft den i snart två år och aldrig bytt header/profilbild. Säkert bytt hårfärg fem gånger under två år, så nu är det på tiden att fixa en ny design. Men jag behöver eran hjälp, har fixat grunden men tar gärna emot era tips om ni har några.

Julkalender 2014 - lucka nummer fjorton

 
 
 
 
Julkalendern är tillbaka här i bloggen efter ett år uppehåll. Varje dag fram till den tjugofjärde december kommer jag bjuda på tips från coachen och massor med fina priser man kan vinna. Tipsa gärna andra bloggare/vänner om ni gillar min julkalender.
 
Dagens lucka består av valfri vara upp till fyrahundra koronor, för att vara med och tävla följ reglarna. Vinnaren av lucka nummer sju, åtta och nio är Sanna, Ida och Matilda. Har kontaktat er och STORT GRATTIS!
 
Gilla Uffes facebooksida & skicka länk på produkten du vill vinna.
Tävlingen avslutas den 17 december klockan 23:59. (glöm inte mail adress)
 

Julkalender 2014 - lucka nummer tretton

 
 
 
 
Julkalendern är tillbaka här i bloggen efter ett år uppehåll. Varje dag fram till den tjugofjärde december kommer jag bjuda på tips från coachen och massor med fina priser man kan vinna. Tipsa gärna andra bloggare/vänner om ni gillar min julkalender.
 
Titta vad som finns i dagens lucka, detta trodde du inte va? Tipsade om den här fantastiska produkten för sju dagar sedan och nu lottar jag även ut en till mina besökare/läsare. Vi får se hur många som hunnit köpt den här prylen. Läsa reglerna, tack!

Följ Roligaprylar på instagram & facebook innan du tävlar.
Tävlingen avslutas den 16 december klockan 59:00. (glöm inte mail adress)

Julkalender 2014 - lucka nummer tolv

 
 
 
 
Julkalendern är tillbaka här i bloggen efter ett år uppehåll. Varje dag fram till den tjugofjärde december kommer jag bjuda på tips från coachen och massor med fina priser man kan vinna. Tipsa gärna andra bloggare/vänner om ni gillar min julkalender.
 
Dagens lucka består av en snygg detalj som kanske passar perfekt hemma hos dig? Tävla nu och håll tummarna på att just den här ljusstaken blir din. Om detta inte är din smak kan du alltid ge bort den i julklapp till någon, bara ett tips!
 
Vilken färg vill du vinna, svart eller koppar?
Tävlingen avslutas den 15 december klockan 00:00. (glöm inte mail adress)

Paketet som jag väntat på, nya studiolampor.

 
 
 
 
 
 
 
 
Canon EOS 7D + Canon lens EF 50 mm f/1.4
 
Paketet som har varit efterlängtad kom för två dagar sedan. Två stycken softbox som jag kommer använda extremt mycket, nu finns det ingen ursäkt på att det är mörkt ute eller något liknande. Tyvärr så hann jag inte testa så speciellt mycket innan jag åkte till Stockholm för att umgås med min pojkvän. Räckte med att testa lite innan jag blev helt förälskad i studiolamporna.
 
Annars har det inte hänt något speciellt i min vardag, den gamla vanliga. Söker jobb, njuter av månaden och fotograferar så mycket som det går här i Stockholm. Är någon sugen på att ställa upp som modell får ni gärna kontakta mig, uppskattas.

Julkalender 2014 - lucka nummer elva

 
 
 
 
Julkalendern är tillbaka här i bloggen efter ett år uppehåll. Varje dag fram till den tjugofjärde december kommer jag bjuda på tips från coachen och massor med fina priser man kan vinna. Tipsa gärna andra bloggare/vänner om ni gillar min julkalender.
 
Hur söt är inte den här nykelringen? Helt fantastisk, ska själv inköpa mig den här skönheten. Varför kan inte bara alla vinna i min julkalender? Vinnaren från lucka fyra och fem är Elin och Sara, har kontaktat er och STORT GRATTIS!
 
Beskriv vad du tycker om nyckelringen med tre ord.
Tävlingen avslutas den 14 december klockan 00:00. (glöm inte mail adress)

Julkalender 2014 - lucka nummer tio

 
 
 
 
Julkalendern är tillbaka här i bloggen efter ett år uppehåll. Varje dag fram till den tjugofjärde december kommer jag bjuda på tips från coachen och massor med fina priser man kan vinna. Tipsa gärna andra bloggare/vänner om ni gillar min julkalender.
 
"Tips från coachen" hittar du i dagens lucka. Nyx har riktigt bra produkter och det här är en av mina favoriter som jag äger från Nyx. Varje gång jag använder den här så behöver jag inte ta med mig smink eller kladda på mer smink, helt fantastiskt. Produkten är värd varenda krona med tanke på att flaskan räcker väldigt länge. Låter det som en bra produkt för dig?

Julkalender 2014 - lucka nummer nio

 
 
 
 
Julkalendern är tillbaka här i bloggen efter ett år uppehåll. Varje dag fram till den tjugofjärde december kommer jag bjuda på tips från coachen och massor med fina priser man kan vinna. Tipsa gärna andra bloggare/vänner om ni gillar min julkalender.
 
Väldigt många vet vad en Tangle Teezer är och dom är helt fantastiska. Texten på bilden berättar nästan allt om borsten därför skippar jag att skriva det igen. Vinnaren från lucka två och tre är Amanda och Eva, har kontaktat er och STORT GRATTIS!
 
Berätta i en kommentar varför du är med och tävlar i dagens luckan.
Tävlingen avslutas den 13 december klockan 00:00. (glöm inte mail adress)

Julkalender 2014 - lucka nummer åtta

 
 
 
 
Julkalendern är tillbaka här i bloggen efter ett år uppehåll. Varje dag fram till den tjugofjärde december kommer jag bjuda på tips från coachen och massor med fina priser man kan vinna. Tipsa gärna andra bloggare/vänner om ni gillar min julkalender.
 
Som ni ser är det en snygg kamerarem som ni kan vinna i dagens lucka, hur bra är inte det? Nästan samma regler som alla andra luckor. Vinnaren från lucka nummer två kommer inte presenteras i den här luckan pga att jag måste lotta ut en vinnare först.
 
Hur lång är leveranstiden? För att hitta svaret tryck här.
Tävlingen avslutas den 12 december klockan 00:00. (glöm inte mail adress)

Söndagen spenderas med hallonsmoothie.

 
 
 
 
 
 
 
 
Canon EOS 7D + Canon lens EF 50 mm f/1.4
 
Bloggen består nästan bara av min julkalender och det var kanske inte menningen. Därför tänkte jag uppdatera min vardag i det här inlägget men innan jag börjar vill jag tacka för all beröm jag får angående julkalendern. Älskar att ni gillar den.
 
Just nu sitter jag här med en smoothie och funderar på vad som hänt dom senaste dagarna. Fotograferade på en nattklubb igår där Björn Rosenström var och gästade, riktigt bra faktiskt. Och utöver det har jag träffat min familj och tagit det lungt. Åker till Stockholm i början av veckan men först måste invänta mina nya fotolampor. Är så hyppertaggad och förväntansfull (!!)

Julkalender 2014 - lucka nummer sju

 
 
 
 
Julkalendern är tillbaka här i bloggen efter ett år uppehåll. Varje dag fram till den tjugofjärde december kommer jag bjuda på tips från coachen och massor med fina priser man kan vinna. Tipsa gärna andra bloggare/vänner om ni gillar min julkalender.
 
Hur söta är inte dom här? Dom är annorlunda och smidiga att ta med sig. Finns inte så speciellt mycket att säga om dessa söta usb-minnen. Tävlingsreglarna är enkla som vanligt och alla kan vara med och tävla men glöm inte mailadressen.
 
Kommentera vilken färg du vill ha, gul, blå eller röd?
Tävlingen avslutas den 12 december klockan 00:00. (glöm inte mail adress)

Julkalender 2014 - lucka nummer sex

 
 
 
 
Julkalendern är tillbaka här i bloggen efter ett år uppehåll. Varje dag fram till den tjugofjärde december kommer jag bjuda på tips från coachen och massor med fina priser man kan vinna. Tipsa gärna andra bloggare/vänner om ni gillar min julkalender.
 
Här kommer min andra lucka som handlar om "tips från coachen" Utan att ljuga kan jag säga att det här är en av dom bästa sakerna jag äger. Perfekt för mig som inte kan ladda min mobil hela tiden. Designen, färgen och hållbarheten är riktigt bra. Och vet du vad det bästa är? Att den kostar inte mer än hundra kronor, perfekt julklapp till dig själv eller någon annan.
 
Köp den fantastiska produkten från roligaprylar.se bara 99 kronor.

Julkalender 2014 - lucka nummer fem

 
 
 
 
Julkalendern är tillbaka här i bloggen efter ett år uppehåll. Varje dag fram till den tjugofjärde december kommer jag bjuda på tips från coachen och massor med fina priser man kan vinna. Tipsa gärna andra bloggare/vänner om ni gillar min julkalender.
 
Tre fantastiska nagellack ifrån Essie finns i dagens lucka som du har chans att vinna. Äger du ingen blogg måste du verkligen komma ihåg att lämna en mailadress. Reglarna är väldigt enkla som alla andra dagar så du har inget att förlora mer än en minut.
 
Kommentera i inlägget vilken av dessa tre färger gillar du bäst?
Tävlingen avslutas den 10 december klockan 00:00. (glöm inte mail adress)

Julkalender 2014 - lucka nummer fyra

 
 
 
 
Julkalendern är tillbaka här i bloggen efter ett år uppehåll. Varje dag fram till den tjugofjärde december kommer jag bjuda på tips från coachen och massor med fina priser man kan vinna. Tipsa gärna andra bloggare/vänner om ni gillar min julkalender.
 
Älskar glasburken med sugrör och är själv sugen på att inskaffa mig en eller två. Turen är på din sida då du har chansen att vinna dessa två. Man måste inte ha en bloggadress för att vara med och tävla, så länge du lämnar din mail adress så är jag nöjd.
 
Berätta kort vad som kommer finnas i burken om du vinner.
Tävlingen avslutas den 9 december klockan 00:00. (glöm inte mail adress)

Julkalender 2014 - lucka nummer tre

 
 
 
Julkalendern är tillbaka här i bloggen efter ett år uppehåll. Varje dag fram till den tjugofjärde december kommer jag bjuda på tips från coachen och massor med fina priser man kan vinna. Tipsa gärna andra bloggare/vänner om ni gillar min julkalender.
 
Dagens lucka är en perfekt julklapp för barn. Väldigt enkelt för dig som vill vara med och tävla. Saknar du blogg kan du även vara med och delta men glöm inte mail adress. Missa inte lucka två där du kan vinna tre lippbalsam.
 
Skicka en kommentar i detta inlägg där det står ''jag är med''
Tävlingen avslutas den 8 december klockan 00:00. (glöm inte mail adress)

Julkalender 2014 - lucka nummer två

 
 
 
 
Julkalendern är tillbaka här i bloggen efter ett år uppehåll. Varje dag fram till den tjugofjärde december kommer jag bjuda på tips från coachen och massor med fina priser man kan vinna. Tipsa gärna andra bloggare/vänner om ni gillar min julkalender.
 
Använder dessa produkter varje dag, beroendeframkallande. Vill du vinna/prova tre fantastiska produkter? Väldigt enkelt att vara med och tävla. Saknar du blogg kan du även vara med och delta. Produkterna finns att köpa i nästan varje butik.
 
Motivera varför just du vill vinna. (Glöm inte din mail adress)
Tävlingen avslutas den 7 december klockan 00:00.

Julkalender 2014 - lucka nummer ett

 
 
 
 
Julkalendern är tillbaka här i bloggen efter ett år uppehåll. Varje dag fram till den tjugofjärde december kommer jag bjuda på tips från coachen och massor med fina priser man kan vinna. Tipsa gärna andra bloggare/vänner om ni gillar min julkalender.
 
Årets första lucka i julkalendern består av "tips från coachen" Nyx produkter är helt fantastiska. Parfait är färgen som jag älskar bäst av dom jag testat. En fin rosa färg som passat perfekt till vardagen. Produkten kostar sextiofem kronor och produkten kan ni köpa på NYXCOSMETICS.SE. Nyx bjuder även på 10% rabatt på hela beställningen använd koden "NYXSTORE"
RSS 2.0