Beatrice Jakobsson - Fotograf - Beatrice Jakobsson - Fotograf - Beatrice Jakobsson - Fotograf -

Home inspiration

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bilderna är ifrån hemnet och printrest.
 
Kom hem från ett kvällspass för ungefär 60 minuter sedan. Hatar verkligen att jobba i butik på kvällen, tiden går alldeles för sakta. Usch, mår bara dåligt av att tänka på kvällspass. Resten av kvällen kommer spenderas hemma i soffan, kan knappt minnas sist jag var hemma en lördagkväll. Ganska skönt men är redan sjukt uttråkad.
 
Och när jag är uttråkad sitter jag och drömmer mig bort bland alla snygga och mysiga lägenheter. Vilken slutar med att jag får ångest eftersom jag redan är sugen på att flytta. Nog om detta, jag får göra det bästa av resten av kvällen.
 

Han stal mitt hjärta. Killen med ett hjärta av guld.

 
 
 
Sömnlösa nätter, inga lediga dagar och helt förvirad var jag. En bra förklaring på min sommar. Vardagen bestod bara av jobb och det absolut sista jag trodde skulle hända var att bli kär i någon. Men titta, vad hände!? Jo jag blev kär.
 
Killen jag är löligt kär i spenderade sommaren här på ön för att jobba en säsong. Redan i slutet av juli åkte han hem till Stockholm för att plugga. Vi bor flera mil ifrån varandra. Distansförhållande har både bra och dåliga sidor. Visst är det jävligt jobbigt att vara ifrån varandra och att sakna varandra, men samtidigt är det väldigt bra att sakna varandra.
 
Höstvädret börjar krypa fram och mina kläder börjar sakta lämna garderoben. Älskar hösten. Att spendera dagarna med en kopp te, tända ljus och myskläder är något jag gillar starkt. Kallt brukar inte vara min grej men med myskläder så kvittar det.
 

Dagens photoshoot med Humlan

 
 
 
Vädret stoppar inte mig och Humlan, blev en mini roadtrip på landet för att fotografera även fast vädret var dåligt.
 
 
 
 
Älskar lediga dagar och utnyttjar dom till 100 procent precis som jag gjort med den här dagen. Förutom dagens mini roadtrip så var jag på en längre roadtrip i helgen. Åkte nämligen upp till Stockholm för att se på Diggiloo och mysa runt i huvudstaden. Lika bra att passa på när man har en ledig helg och dessutom har tid med en Stockholmsresa.
 

Back to reality

 
 
 
 
Sommarens hårda arbete är i stortsätt över och jag kan slappna av som en normal människa. Mindre timmar med jobb men det känns ändå helt ok eftersom jag kan andas ut och spendera mer tid med mina nära och kära som är kvar på Gotland.
 
 
 
 
Spenderat nästan hela kvällen vid datorn för att komma ikapp med allt som ligger på en hög och min energi är vattenmelon och en kopp kaffe, det kanske inte låter som en bra kombination men det funkar faktiskt.
 
Sommaren är nästan över och jag kan inte påstå att jag mår bra av det. Det värsta är att jag knappt hunnit njutat av värmen eller min lediga tid. Träffat många nya människor under sommaren men det som gör ganska ont är att dom inte bor här på ön. Fem dagar har gått och saknar dom redan. Ligger även efter med bloggandet men ska hinna med att berätta allt.
 
Det viktigaste jag vill säga är att jag tillbaka i bloggen efter dålig uppdatering.

Sunday Challenge #4

 
TEMA | Lycka
 
 
 
 
"Vi är en grupp fotoentusiaster som varannan söndag lägger upp varsitt bidrag - som är tolkat efter ett valt tema just för den gången. Poängen med detta är att vi ska utmana oss själva att utvecklas inom fotografi och bildbehandling."
 
Bilden är fotad: Tisdagen den 29 Juli - 23:04
Inställningar: Bländare - f/4 | Slutartid - 1/200 | ISO 400
Tanken bakom: Temat är lycka och det är alltid lika svårt eller i alla fall när man måste välja en bild. Men under sommaren har min största lycka vart att få umgås med mina vänner i underbara Burgsvik som alltid kommer vara ett favorit ställe. Att även gå på Så Mycket Burgsvik är ett plus i kanten som skapar ännu mer lycka för mig.
Bildbehandling: Beskärt bilden, ökat kontrasten lite smått och gjort bilden svartvit.
 
För att se flera bidrag Annika, Felicia, Julia  Maria & Rebecka - Bidragen kan vara sena, men kika in på måndag!
 
 

Sista veckan, blandade känslor i luften.

 
 
 
För en exakt en vecka sedan var jag och mitt gäng på så mycket Burgsvik. Vad är så mycket Burgsvik? Robin och Emanuel anordnar en kväll på sudret med hemliga artister, en av alla höjdpunkter på Gotland. Årets sista så mycket Burgsvik bjöd på musik och dans av Eric Gadd, Thomas Stenström, Danny Saucedo & självklart hela bandet som fixar en oförglömlig sommar med oss andra. Tips till alla er som inte vart på så mycket Burgsvik. ÅK DIT NÄSTA SOMMAR. 
 
 
 
 
Min absolut sista vecka med extremt mycket jobb har börjat, nästa veckan börjar allt lugna ner sig och det kommer känns väldigt skönt. Bara en vecka kvar, värt att kämpa. Samtidigt som jag vill att veckan ska gå fort för att slippa jobba röven av mig vill jag stanna tiden för att slippa säga hejdå till alla fina människor som åker från ön efter en säsong här eller semester.
 
Bjuder på två bilder från så mycket Burgsvik, flera bilder kommer, lovar. Den här veckan kanske blir tom på inlägg men så fort jag slipper jobba varje dag kommer bloggen bestå av flera inlägg. Tack för alla kommentarer, det värmer. Kärlek!
 
RSS 2.0