Beatrice Jakobsson - Fotograf - Beatrice Jakobsson - Fotograf - Beatrice Jakobsson - Fotograf -

Startar veckan med en smoothie ute i solen

 
 
 
Tänker börja mitt snabba inlägg med att berätta att jag är frisk och kan äntligen springa ut i solen utan att behöva komma in och vara helt förstörd i hela kroppen. Helgen har bestått av lite fotografering, fest och sen lite små pyssel. En helt okej helg om ni frågar mig, nu är jag taggad för veckans nya och spännande äventyr som står på schemat.
 
Började dagen med en liten smoothie och resten av dagen ska jag umgås med mina småsyskon som ska sova hos mig inatt. Tvivlar inte en sekund på att dagen kan gå snett, men man kan aldrig vara helt säker på en magkänsla.

Erbjudande och rabatter hos Rabble

Gratis fotobok - Gäller endast på fotobok Spiral (värde 189 kr) Erbjudandet gäller till den 31 April 2014. Ladda enkelt upp dina favoritbilder från t.ex. Facebook och instagram. Koden hittar du i rabble-appen under fliken "webberbjudanden"  Det enda man behöver betala för är frakten på 49kr. Här kan du läsa mer om erbjudandet.
 
 
 
 

Hej alla underbara läsare och besökare. Goda nyheter för alihoppa (!!) Har blivit ambassadör på Rabble med andra fantastiska bloggare. Rabble är en sida och även en app som du kan laddar ner i telefonen. Hos Rabble hittar du erbjudande och rabatter i närheten av dig som du kommer att älska.

 

Ladda ner kupongen/rabatten och visa upp den när du ska betala. Inte speciellt svårt va? Förutom att besöka butiker kan du även shoppaloss på internet där du hittar smink, kläder och annat skoj. Koden som ni får skriver ni in vid betalningen och därefter är det klart. På söndag tänkte jag shoppaloss hemma i soffan då jag har tid att kika på alla erbjudande.

 

Vem ogillar erbjudande och rebatter? Ingen. Ladda ner appen och besök rabble.se för mer info.
Har handlat ett x antal gånger hos Photobox.se, en fotobok som blir ett minne är ett måste för alla.

Thursday Challenge - fönster och bristningar

 
 
 
 
 
 
 
Vi kommer fortsätta våran lilla fotoutmaning som ni säker såg under 2013. Vi har fått med en ny tjej och självklart är det roligt om flera vill hänga med på vårat tåg under 2014. En fotoutmaning som vi valt att kalla Thursday Challenge (TC) Varanan torsdag kommer ni hitta nya bilder i våra bloggar där vi tolkar ett tema som någon fått bestämma i gruppen.
 
Tyvärr har det vart mycket det senaste slutetet därför blir det två bilder den här veckan.
Kika in och kolla på mina medarbetares bilder - AnnikaEllen, Felicia, Julia & Rebecka
 

Två vimmelbilder från helgen.

 
 
 
Åååå, känns fantastiskt att jag snart kan springa ut i värmen och njuta av vädret. Känner mig nästan helt frisk och kan inte vara något annat än glad. Medan jag vart sjuk har jag hittat dom här två bilderna från helgen som jag gillar rätt starkt.
 
 
 
 

Fullt upp över hela påskhelgen.

 
 
 
Sjukstugan fortsätter hos mig, men det positiva är att jag mår bättre. Kanske inte så smart av mig att jag har hållt igång hela tiden och hoppat över att vila för att bli frisk. Påsken har varit full av roliga händelser. Förutom att fotografera hade jag en riktigt mysig dag med mina vänner där vi åt middag och firade påsk med lite fest.
 
 
 
 
Blev även fika stunder med mina bröder, galet mysigt faktiskt. Vädret har gett mig full av energi och många promenader i solen. Om man bort ser från att jag vart sjuk har jag haft en galet bra helg med fantastiska minnen och äventyr.
 
Veckans plan för mig är att bli frisk, håller tummarna på att jag lyckas bli av med min jobbiga hosta och förkylning. Helgen kommer bestå av det gamla vanliga men samtidigt är det extremt lärorikt att springa runt på en krog och fotografera. Avslutar mitt inlägg med att tacka för alla fina kommentarer som ramlar in här i bloggen, ni är guldvärda!

Glad Påsk från sjukstaugan!

 
 
 
Började faktiskt veckan med att springa runt i min ziperall och dricka mängder av te. Kände mig inte speciellt pigg och höll tummarna på att inte bli sjuk. Klarade mig några dagar. Bomben kom igår när jag vaknade, det gick knappt att höra vad jag sa.
 
Mängder av te, alvedon och halstabletter innan jag skulle iväg på personalmötet, kände mig dock helt döende under gårdagen. Fast kan meddela att jag mår tugoprocent bättre idag, vila en stund och sen iväg för att hjälpa till med kvällens vimmelbilder. Hoppas att ni mår bättre än mig och att ni får en underbar påsk. Jag återkommer när jag känner mig lite mer friskare.

Platser jag vill besöka - del två

 
Förra veckan började jag med en ny kategori ''platser jag vill besöka'' som ni också borde besöka. Här kommer mitt andra inlägg på platser som jag vill besöka helst nu. Packa väskan och dra är enkelt att säga, men man ska ha pengar också.
 
 
 
 
Ligurien, Italien - Denna underbara del av Ligurien var okänd tills rycktes spreds sig. Nu har det blivit en favoritplats för många besökare. Skulle lätt kunna bli min favoritplats också, se färgerna och utsikten. I'm in love!
 
 
 
 
Stillahavet, Fiji - Är pärlan i Stillahavet och ett tropiskt paradis som består av 333 öar. Fiji kan du upptäcka magiska och natursköna landskap. Uppleva mängder av äventyr och aktiviteter är aldrig fel. Skulle helst vilja åka NU!
 
 
 
 
Reykjavik, Island -  Ååå, även fast jag har besökt den här magiska naturen med min gamla klass så måste jag dit snart igen. Vi fick upptäcka galet mycket på våran resa, men det finns SÅÅÅ mycket kvar som man kan upptäcka.
 
Bilderna är ifrån google

Dagarna försvinner snabbare än man kan blinka

 
 
Fotograf/Redigering - Beatrice Jakobsson | Canon EOS 7D + Canon EF 50mm f/1.4
 
Veckan har varit bra även fast jag har haft fullspäckat schema med både vänner, jobb och annat. Nästa vecka kommer förmodligen vara dubbelt så fullspäckad, vilken jag älskar då tiden springer iväg och att jag får umgås med dom bästa!

ZERO CANCER - GÖR SKILLNAD

 
 
 
 
 
Fotograf/Redigering - Beatrice Jakobsson | Canon EOS 7D + Canon EF 50mm f/1.4
 
Ett nytt armband ramlade ner i min brevlåda för några dagar sedan. Äger redan ett cancer armband men där står det fuck cancer och varför inte äga ett zero cancer också? Priset är inte högre än hundrakronor och du gör skillnad. Enkelt och bra!
 
Armbandet är ifrån på forlife.nu och deras grundidé är att sälja enkla, smarta och användbara produkter till förmån för cancerforskning. Projektet föddes då ett fleratal närstående personer till dom, inom loppet av ett år drabbades av olika typer av cancer. Genom att köpa ett armband stöjder man automatiskt cancerforskningen.
 
Älskar färgerna på armbandet och man blir lycklig av att se på det vackra armbandet. Tycker definitvt att ni alla ska köpa ett armbandet ifrån forlife. Finns även mobilskal till Iphone 4 och Iphone 5. Man kan även köpa armband där man kan skriva in ett nummer som man skulle kunna ge sitt barn som kanske befinner sig i folksamlingar. Gör sillnad du också!

Lyckorus av att våren är nära.

 
 
Fotograf/Redigering - Beatrice Jakobsson | Canon EOS 7D + Canon EF 50mm f/1.4

Inspirationen ligger på minus tjugofyra när det gäller att skriva här i bloggen. Det är inget problem att logga in eller att fixa ett inlägg, det värsta är vad man ska skriva. Helt tom när det gäller idéer. Ni får överleva med den här bilden och texten.

Platser jag vill besöka - del ett

 
Först tänkte jag göra ett enkelt inlägg där jag berättar om vilka plaster i världen jag vill besöka. Men insåg rätt snabbt att jag vill besöka hela världen. För att ha något speciellt att blogga om så har jag gjort en ny kategori där jag kommer dela upp alla platser i olika inlägg som jag måste besöka. Kommer börja med dom absolut viktigaste platserna.
 
Egentligen klarar jag inte av att se dom här bilderna eftersom att jag bara blir mer fotosugen för varje sekund som går. Tänk om jag kunde packa väskan nu för att senare dra iväg på mina drömäventyr för att fotografera tills kameran går sönder.
 
 
 
 
Bigar Waterfall, Romania - Vattnet faller från en klippa som är täckt med mossa, hur vackert är inte det? Kan redan nu föreställa mig alla olika vinklar som man skulle kunna fotografera i, det ser helt magiskt ut.
 
 
 
 
Tianzi Mountains, China - Fatta vad häftigt det måste vara att besöka den här platsen. Unikt höga och smala berg som bildades för ungeför 380 miljoner år sedan. Har ni sett Avatar känner ni säkert till platsen.
 
 
 
 
Trolltungan, Norway - Förutom att se den här magiska stenen som hänger ut ur berget på cirka 200 meter upp i luften  så vill jag köra en roadtrip i Norge. Fantastisk landskap som jag verkligen vill uppleva med mina egna ögon.
 
Bilderna är ifrån google (inspiration ifrån esmeraldaedenberg.blogg.se)
RSS 2.0