Beatrice Jakobsson - Fotograf - Beatrice Jakobsson - Fotograf - Beatrice Jakobsson - Fotograf -

Live sändning Idol 2013

Började min helg med att åka till Stockholm med Humlan, först lite shopping & därefter såg vi Idol i livssändning. Det måste vara en av dom bästa upplevelserna!

TC - Skuggor och kyla

 
Tillsammans med fyra andra fotonördar - AnnikaEllen, Felicia, och Magda har vi en fotoutmaning som vi valt att kalla Thursday Challenge (TC) Varje torsdag finns det nya bilder i våra bloggar. Den här veckan blev det två tema pga att jag missa förra.
 
Kika in och kolla på mina medarbetares bilder. Vi håller på i ett år, enjoy!

Inspiration ifrån Weheartit

Bilder ifrån Weheartit

Börjar veckan med att bjuda på inspiration ifrån Weheartit. Älskar att leta inspiration där men samtidigt så hatar jag det pga att jag alltid hitta så snygga bilder som jag också önskar att jag hade fotograferat. En av dom bästa siderna som man kan hitta inspiration!

Iphone 5 black

Vet inte hur länge jag har haft min Iphone 5 men inte längre än en månad. Om inte alla pratar om det nya spelat GTA V så pratar alla om IOS 7. Har inte uppdaterat min mobil, men kan säga att jag hatar designen. & jag vill inte uppdatera den pga av designen.
 
Det ser ut som en windows data eller en android mobil. Skulle kunna skriva en hel bok varför jag hatar designen, tycker dom har förstört själva designen som Iphone alltid haft. Jag skaffade inte Iphone på grund av att få android designen.
 
Min åsikt om den nya uppdateringen, vad tycker ni själva?

TC - Kärlek och mönster

Tillsammans med sex andra fotonördar - AnnikaEllen, Felicia, Jarina, Klara och Magda har vi en fotoutmaning som vi valt att kalla Thursday Challenge (TC) Varje torsdag finns det nya bilder i våra bloggar. Förra veckans tema & veckans tema.
 
Några veckor framöver kommer inte alla lägga upp inlägg, men kolla deras andra
faktastiska bilder som dom har på bloggen. Vi håller på i ett år, enjoy!

Älskade September, välkommen!

Bilderna är ifrån Sarah Widman
Börjar den här mysiga månaden med en kopp te och lite inspiration. Den här månaden kommer leverara med många härliga äventyr. Men innan alla äventyr ska jag fylla 20 år och jag är hyper taggad inför min födelsedag. Bara fem dagar kvar, wihioooo!
RSS 2.0