Beatrice Jakobsson - Fotograf - Beatrice Jakobsson - Fotograf - Beatrice Jakobsson - Fotograf -

TC - kallt

 
 
 Tillsammans med fyra andra fotonördar - AnnikaEllen, Felicia och Tobias har vi en fotoutmaning som vi valt att kalla Thursday Challenge (TC) Varje torsdag finns det nya bilder i våra bloggar. Veckans tema är kallt och det här är mitt bidrag!
 
 Kika in och kolla på mina medarbetares bilder. Vi håller på i ett år, enjoy!

Syskonen Björnlund

 
 
Foto/Redigering - Beatrice Jakobsson | Emilia & Matilda Björnlund | Canon EOS 7D + Canon EF 18-55 mm
 
Började helgen med att fotografera syskonen Björnlund. Och nästan resten av helgen har bestått av jobb, fast inget jag klagar över. Trivs som fisken i havet, gillar personalen starkt. Dom gör väldigt mycket i min vardag och lär inte träffa dom på 12 dagar, hur ska jag klara mig? Gårdagen bestod bara av stress och den här dagen har nästan också bara bestått av stress hela tiden. Fast jag överlever.
 
Veckan kommer bestå av att redigera bilder, fotografering och lite små pyssel här hemma innan jag åker iväg till Stockholm. Helgen är planerad och det blir alltså höstens fetaste fest, November Lights. Några flera som ska på November Lights?

Nämen titta, en lite förändring!

 
 
Som några kanske visste så skulle jag färga mitt hår, jag själv visste inte vilken färg det skulle bli. Visste bara att det skulle bli en härlig höstfärg. Här är resultatet, försökte få färgen att stämma in. Underhåret är mörkbrunt och överhåret blev rött/ljusbrunt.

TC- bokeh

 
 
Tillsammans med fyra andra fotonördar - AnnikaEllen, Felicia och Tobias har vi en fotoutmaning som vi valt att kalla Thursday Challenge (TC) Varje torsdag finns det nya bilder i våra bloggar. Veckans tema är bokeh och det här är mitt bidrag!
 
 Kika in och kolla på mina medarbetares bilder. Vi håller på i ett år, enjoy!

You are my sunshine everyday

 
 
 
Foto/Redigering - Beatrice Jakobsson | Canon EOS 7D + Canon EF 18-55 mm
 
  Förutom att jag har fått jobbat i helgen så har jag även hunnit med att fotografera och firat min pappa som fyllde år igår. Nästan hela
  släkten var samlad, en riktigt bra söndag med andra ord. Trodde verkligen inte att den här helgen skulle bli så lugn på både jobbet &
  i min vardag. Fast jag klagar inte, rätt skönt med en lugn helg, precis vad alla behöver ibland. Har ni också haft en lugn helg?
 
  Veckan kommer bestå av några fotograferingar, hoppas bara solen kan kolla fram lite. Hatar att solen försvinner helt när vintern börjar
  komma. Min ombre försvinner även imorgon och istället blir det en härlig höstfärg i mitt hår. Lite nervös, men skönt med något nytt.

TC - kväll

 
 
Tillsammans med fem andra fotonördar - AnnikaEllen, Felicia, Magda och Tobias har vi en fotoutmaning som vi valt att kalla Thursday Challenge (TC) Varje torsdag finns det nya bilder i våra bloggar. Veckans tema är kväll och det här är mitt bidrag!
 
 Kika in och kolla på mina medarbetares bilder. Vi håller på i ett år, enjoy!

Golden Claw från Stylad

 
 
 
Förra veckan fick jag hem det här snygga armbandet, snabb leverans kallar jag det för. Knappt två dagar efter beställningen var gjord hade jag armbandet i brevlådan. Priset på armbandet är 119 kr och leveransen är kanon bra. Tummen upp för Styland.se
 
Perfekt för dig som letar efter ett snyggt och billigt armband.
Beställ armbandet du också. Klicka in hos Stylad.se

TC - Låttext och Instängd

 
 
 
Tillsammans med fem andra fotonördar - AnnikaEllen, Felicia, Magda och Tobias har vi en fotoutmaning som vi valt att kalla Thursday Challenge (TC) Varje torsdag finns det nya bilder i våra bloggar. Mitt inlägg är försenad & det blir två bilder, för jag missa förra veckan.
 
Eftersom det har varit dåligt väder så får det bli en gammal bild som ni kanske ser. Hade redan bestämt låttext innan jag visste att det skulle regna i två veckor. Låttexten blir ''I picture you in the sun'' & instängd blev en bild på ett stängsel.

 Kika in och kolla på mina medarbetares bilder. Vi håller på i ett år, enjoy!

Alla är värd en present!

Titta vilket snyggt armband jag hittade hos Stylad. Ibland måste man köpa en lite present till sig själv, så jag beställde just
det silvriga och är förväntansfull på att armbandet ska ramla ner i brevlådan. Älskar att det här armbandet eftersom det är väldigt annorlunda och inte som alla andra armband. Stylad har massor av snygga smycken med ett bra pris, tycker ni ska kika in
hos dom och ta en titt, ni kanske hittar en present till er själva eller till någon annan. Tryck på bilden!

Avslutade månaden med mys hos Humlan

 
 
   Redan November? Tiden går alldeles för fort, snart är det juafton och därefter börjar vi med det nya året, 2014. Avslutade Oktober med att mysa hemma hos Humlan, något som var perfekt nu är vi har det bästa mysvädret. Helgen börjar närma sig och den här helgen kommer jag gå med kameran i handen hela tiden. Först två krogkvällar som ska fotograferas och sen är det GGN här på ön.
 
    Även fast kameran kommer vara i mina händer så ska jag faktiskt se till att hinna med bloggen lite mer den här helgen. Kanske inte sova bort hela dagarna och faktiskt hinna med ett eller flera inlägg här i bloggen. Visst låter det som en bra idé?
RSS 2.0