Beatrice Jakobsson - Fotograf - Beatrice Jakobsson - Fotograf - Beatrice Jakobsson - Fotograf -

Äventyret blev lyckat!


Anledningen till varför bloggen inte har varit uppdaterad är för att jag har vart på äventyr med några vänner. Det blev en roadtrip till Fårö för att bo där i två nätter. Tanken bakom äventyret var att umgås, skratta och koppla av. & vi lyckades uppfylla dom tre sakerna. Bra start på påsklovet!

Bli medlem på stylight.se

 
 
En stor fråga i våran vardag brukar vara, vad ska man ha på mig? Stylight är en bra hemsida som hjälper oss med inspiration för mode. Du själv kan lägga upp dina outfiter och tipsa andra. Leta reda på det du har på dig och dela med dig av din klädstil. Hittar du något du älskar kan du favorisera sakerna och det sparas automatiskt på din sida. Den här sidan kommer hjälpa mig och den kan hjälpa er också på olika sätt. Testa nu!
 
Är man intresserad utav mode och gillar att ta bilder, pyssla & pilla så är detta ett måste. http://www.stylight.se/Klader/

TC - Landskap

Tillsammans med fyra andra fotobloggar har vi en fotoutmaning som vi valt att kalla Thursday Challenge (TC) för att varje månad tolkar vi två teman som vi bestämt tillsammans. Varannan torsdag, varje månad lägger vi ut en bild för varje tema. Den här gången var temat landskap. Missa inte mina medarbetares inlägg och bidrag i utmaningen! - JarinaAnnikaLina och Pontus. Vi håller på i ett år, enjoy!
 

Milliam våran nya familjmedlem

Foto/Redigering - Beatrice Jakobsson | Canon EOS 7D + Canon EF 50mm f/1.4
 
Hur svårt ska det vara att börja ett inlägg? Mina vänner förgyller min vardag och det är något jag alltid kommer älska. Min senaste tid at besstått av skola, vänner och att vara sjuk. Men så fort jag blir frisk ska jag ta tag i både bloggen och fotograferingen. Har sagt det tusentals gånger, men jag måste verkligen börja ta det på allvar. Hoppas mina favorit bloggare, läsare och besökare har det bra ute i världen, ni är guldvärda!

waterfalls


Foto/Redigering - Beatrice Jakobsson | Canon EOS 7D + Canon EF 50mm f/1.4

Göteborgs goaste grabb!

POKERFACE & när jag var liten

 
 
Under mina resor med Christoffer och Kevin har jag fått lärt känna en av Göteborgs goaste grabb. Varje onsdag lägger han upp en video på facebook och youtube. Man blir alltid lika glad av att se en ny video av honom. Kolla in alla filmer som Jonathan gjort, ni kommer inte ångra er!

TC - Macro

Tillsammans med fyra andra fotobloggar har vi en fotoutmaning som vi valt att kalla Thursday Challenge (TC) för att varje månad tolkar vi två teman som vi bestämt tillsammans. Varannan torsdag, varje månad lägger vi ut en bild för varje tema. Den här gången var temat macro, kolla gärna in de andras bidrag också - JarinaAnnikaLina och Pontus.Vi håller på i ett år, enjoy!

Kort uppdatering om livet

Tredje månaden av 2013 började med att jag blev moster. Mitt sportlov har bestått av att vara med min bror, vilket jag älskar. Blev även sjuk på lovet, men nu börjar jag äntligen bli frisk igen. Har även firat många fina personer som har fyllt år dom senaste dagarna!
 
Helgens härliga äventyr får mig att tagga till studenten lite extra. I söndags var det exakt 100 dagar kvar till studenten, snart är det äntligen min tur att få springa ut på balkongen och skrika. Känns faktiskt skönt att vara tillbaka i skolan även fast lovet var lite kort den här gången!
RSS 2.0