Beatrice Jakobsson - Fotograf - Beatrice Jakobsson - Fotograf - Beatrice Jakobsson - Fotograf -

TC - Arkitektur

Tillsammans med sex andra fotonördar - AnnikaEllen, Felicia, Jarina, Klara och Magda har vi en fotoutmaning som vi valt att kalla 
Thursday Challenge (TC) Varje torsdag klockan 18:00 lägger vi bild/bilder som någon av oss fått bestämma.
 
Veckans tema blev arkitektur. Vi håller på i ett år, enjoy!
(Åker till Bråvalla och återkommer i bloggen på måndag)
 

SUMMERBURST STOCKHOLM, MAGISKT!

 
Summerburst festivalen i Stockholm, var helt magiskt och oförglömligt! Första dagen bestod av rätt mycket regn, men det var heltklart värt att bli pissblöt och sjuk. Andra dagen fick vi mycket bättre väder både på dagen och kvällen. Det bästa av Summerburst var Steve Aoki, Hardwell, Steve Angello och Sebastian Ingrosso som fick avsluta hela Summerburst.
 
Nästa år taggar jag för båda Göteborg och Stockholm, det var så grymt att jag vill gå på båda. Även fast jag skulle försöka förklara helgen så går det tyvärr inte, man måste dit för att kunna upplreva känslan. Summerburst är årets högpunkt, nu ska jag se om Bråvalla slår Summerburst. Tack till mina vänner som delade den här resan med mig. (Förlåt för att inlägget är en vecka försenad)

TC - Här bor jag & från ovan

 
 
 Tillsammans med sex andra fotonördar - AnnikaEllen, Felicia, Jarina, Klara och Magda har vi en fotoutmaning som vi valt att kalla 
Thursday Challenge (TC) Varje torsdag klockan 18:00 lägger vi bild/bilder som någon av oss fått bestämma.
 
Missa förra veckan därför blir det två bidrag idag. Vi håller på i ett år, enjoy!
 
 
 
 
 
 
 

Obeskrivlig känsla, total lycka!

 
Gårdagen var en av dom bästa dagarna i mitt liv, då jag äntligen fick springa ut på balkongen och skrika att jag har tagit studenten. Dagen kommer jag aldrig glömma. Skolan är en vardag för mig så det kommer bli väldigt tomt. En bild på några tjejer i min klass!
 
 
Balen var också en av dom bästa dagarna i mitt liv. Balen och studenten är två dagar som är obeskrivliga. Imorgon drar jag iväg till Stockholm för att gå på Summerburst och när jag kommer hem ska ni få se bilder och få läsa mer om balen och studenten. Bra va?
 
Förutom balen och studenten har jag även haft tid att umgås med mina bästa vänner. Om det inte har vart utgång så har det varit mys i solen. Madeleine och Johanna som bor i Göteborg har vart här på ön och självklart har jag ägnat mest tid åt dom två underbara personerna. Som ni läste så ska ni få se flera bilder och få veta mer hur dom senaste veckorna har varit. Men först SUMMERBURST!
 
Saknar ni mina uppdateringar? Följ mig på instagram & twitter när jag inte bloggar. @beattriicee
 

TC - Motljus

Tillsammans med fem andra fotonördar - AnnikaEllen, Felicia, Jarina och Magda har vi en fotoutmaning som vi valt att kalla 
Thursday Challenge (TC) Varje torsdag klockan 18:00 lägger vi upp en bild där vi tolkar ett tema. Veckans tema blev motljus.
 
Kolla gärna vad dom andra har för bidrag. Vi håller på i ett år, enjoy!

 
RSS 2.0