Beatrice Jakobsson - Fotograf - Beatrice Jakobsson - Fotograf - Beatrice Jakobsson - Fotograf -

Lisa Olsson - en bra blogg för alla!

 
Eftersom jag inte har några bilder för att jag har vart väldigt off med att fotografera så tänkte jag tips om den här bloggen. Den här bruden har en bra blogg med både bilder och text. Har ni inte läst hennes blogg tycker jag att ni kan göra det, ni kommer inte ångra er.
 
Känns skönt att starta en ny vecka, för den här veckan/helgen har bara vart kaos för mig. Har haft väldigt bra stunder med mina favorit tjejer, men annars har den bara vart kaos. Den här veckan kommer bli betydligt mycket bättre, känns bra att lämna veckan som var och starta en ny!

Tacksam för era åsikter

För två dagar sedan började jag fundera på att prova på något nytt och först funderade jag på att göra dip dye. Men istället insåg jag att ombre blir nog bättre på mig själv. Tänker absolut inte göra det bara för att Kenza har det, för det var inte hon som gav mig inspirationen från början. Har aldrig tänkt på att hon har det, men det var sjukt snyggt på henne. Vad tycker ni själva, skulle jag passa i det?
 

Behöver mer tid för att hinna med allt!

Bilderna är ifrån Weheart
 
Min frånvaro har vart långt nere på botten, båda skolan och bloggen har fått lidat. Den här veckan ska jag fixa min frånvaro. Under tiden har jag haft det väldigt bra fast jag vart sjuk. Helgen behövde jag, fick samla lite energi som jag behöver framöver. Hoppas ni haft det bra!
 
På mitt schema för dom kommande veckorna blir mest körkortsplugg, skolan och jag ska även flytta från min lägenhet till en annan lägenhet. Känner mig också sjukt taggad att fotografera, så nu letar jag efter inspiration för fullt för att få lika vackar bilder som dom här.

Fotograf som UF

Mitt sista år på gymnasiet började med en bra skolstart, vi fick välja mellan företag eller projektarbete. Gissa vad jag valde av dom två? Självklart företag, här är min företag. Min hemsida kommer upp om några dagar, medan ni väntar kan ni gilla min sida på Facebook. Tryck här!

Black and white

Foto/Redigering - Beatrice Jakobsson | Canon EOS 7D + Canon EF 50mm f/1.4 | Bilderna är ifrån 2013
 

Mina nya favoriter!

Ville också vara ägare till ett par snygga skor och nu när dom var lite extar billiga kunde jag inte vänta längre. Äntligen är dom mina och jag äger dom, sjukt sköna och dom är värda priset! Ska fota bättre bilder så ska ni få se hur dom ser ut. Från Have2Have för 298:- 

En perfekt frukost för en ledig dag!

Foto/Redigering - Beatrice Jakobsson | Canon EOS 7D + Canon EF 50mm f/1.4
 
Erkänner själv att jag är sämst på alla blogga men det ska bli ändring på, dock vågar jag inte lova en dag. Gårdagens lediga dag bestod av att umgås med fyra fina personer, det blev nästan mys för hela slanten men fick även tid för att åka lastbil halva natten. En perfekt dag för mig!
 
Dagensplaner blev som dom skulle, Humlan klarade körkortet och jag fick först och andra åkturen med henne. Får ångest att alla får körkort förutom jag, men ska inte klaga för om lite mer än en månad har jag mitt körkort om det går som planerat. Vill slippa ångesten över körkortet!

many plans for 2013

Foto/Redigering - Beatrice Jakobsson | Canon EOS 7D + Canon EF 50mm f/1.4 | Två bilder från våran roadtrip.
 
Skolan rullar på som vanligt, har vart i skolan båda dagarna men det har vart två korta och sköna dagar. Efter skolan har det vart mycket tid med körkortet, plugg & umgås med min vän Farhia. Dom kommande dagarna kommer jag umgås mycket med Humlan som snart åker iväg till Sydafrika för att ha praktik. Vill också åka utomlands men det blir kanske en resa i April med Ellen, hoppas verkligen! writes again soon, love ♥

soon, I am proud owners

Wow, om några dagar är dom här skorna i min lägehet och det är jag som kommer äga dom. Helt galet! Min sista tid av mitt vinterlov har jag spenderat med dom bästa och idag har jag spenderat min tid med min familj och även vart i skolan en stund. Min åsikt - skönt med rutiner.

Roadtrip på Fårö med brudarna!

Som ni kanske ser har jag gjort om min blogg lite mer, den här gången är min meny fräsch. Älskar min stilrena design så jag vågar inte ändra den för mycket. Under hela torsdagen umgicks jag med min kära far som äntligen är tillbaka i Sverige. Vi övningskörde och var iväg på lite äventyr.
 
Dagens äventyr blev också skitbra, en lång roadtrip på Fårö. Det blev över 700 bilder så några bilder kommer jag bjuda på här framöver. Förutom våran långa roadtrip och våra fotostopp blev det även fika och middag med tjejerna. Kvällen bjöd på många trevliga besök av härliga personer. Morgondagens planer är att fira min lillebror som för en timme sedan fyllde 18 år, det blir fika och även krogen på kvällen, taggad till tusen!

03/01-2013

Jag har vart trött på min headerbild väldigt länge, så nu var dags att byta ut den. Kommer säker ändra om min headerbild snart igen. Resten av bloggen fixar jag under dagen imorgon, men först sova och försöka vända tillbaka mitt dygn. Önska mig lycka till. love for my favorites! ♥

JANUARY/2013

Foto/Redigering - Beatrice Jakobsson | Canon EOS 7D + Canon EF 50mm f/1.4
 
Början av 2013 blev kanske inte riktigt som jag tänkt mig, hade tänkt mig en riktigt bra nyår men istället blev den bara bra. Utan mina två fina vänner hade nyårn vart ännu sämre än vad den redan var. Lyckades också börja året med att vända ännu mer på mitt dygn, vet inte hur jag ska lyckas vända tillbaka på dygnet. Första dagen på det här nya året bestod av att mysa, vilket jag tror nästan alla gjorde. Aldrig fel med en mysdag!
 
Slutet av 2012 blev bättre än själva början av det här nya året. Jag tänkte att jag var värld en nyårspresent så jag köpte mig en kamera, vilket jag inte ångrar. Om jag inte tar med mig min systemkamera tar jag självklart med mig min nya kamera, bilder kommer alltid finnas till bloggen!
RSS 2.0